Στις 19 Μαΐου, πολλοί έβγαλαν άδεια επειδή ήθελαν να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones με ησυχία. Αλλά στα μάτια πολλών θαυμαστών, αυτό το τέλος δεν φαίνεται να ήταν το καλύτερο. Ένα μεγάλο μέρος αυτού επιμένει ότι το τελευταίο επεισόδιο της ταινίας της υπερ-διάσημης σειράς πρέπει να επαναληφθεί.

Η μοίρα των Personages of Game of Thrones έχει αγγίξει πολύ πολλούς

κολάζ παιχνίδι των θρόνων

Η αναφορά για την εκ νέου περιστροφή του Game of Thrones

Περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει την αναφορά για τη νέα εναλλαγή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones. Είναι δεσμευμένοι να διασφαλίσουν ότι η ιστορία γυρίζεται από καλύτερους και ικανότερους σεναριογράφους. Σύμφωνα με τους εμπνευστές της ταινίας, δεν είχε ουσιαστικό τέλος.

Αυτό καταστρέφει την εικόνα της υπέροχης και απίστευτα δημοφιλούς σειράς ταινιών.

Η εξέλιξη του τελευταίου επεισοδίου ήταν έκπληξη για πολλούς

ζευγάρια παιχνιδιών θρόνων

Δεν υπάρχει ακόμα απάντηση από το HBO

Δεν υπάρχει ακόμη αντίδραση από το HBO σε αυτό το θέμα. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν πράγματι κάτι θα γίνει. Άλλωστε, παρά την κριτική, το τελευταίο επεισόδιο έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ κοινού. Περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν και η αύξηση του ενδιαφέροντος είναι περίπου 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με πέρυσι. Σε πολλούς ιστότοπους έχετε πολύ θετική βαθμολογία. Ένα από αυτά είναι αναμμένο RottenTomatoes.com, για τα οποία τα σχόλια ήταν 93% θετικά.

Πολλοί από τους ηθοποιούς ερωτεύτηκαν τους ρόλους τους

Πυρκαγιά στη σκηνή του παιχνιδιού των θρόνων

Πως αντέδρασαν οι ηθοποιοί;?

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, οι ηθοποιοί του Game of Thrones μοιράστηκαν όσα είχαν μάθει για τον εαυτό τους από τη σειρά. Ακολουθούν οι δηλώσεις μερικών από αυτές: Η Sophie Turner ένιωσε πιο δυνατή και πιο θαρραλέα μετά τη συμμετοχή της στην ταινία της σειράς. Η Emilia Clarke ισχυρίζεται ότι ερωτεύτηκε τον ρόλο της και έμαθε πολλά από τη θλίψη της ηρωίδας της. Ο Jacob Andersen ονόμασε το επεισόδιο “Ένα Σαββατοκύριακο που κράτησε 6 χρόνια” και ο Joe Dempsie, με τα δικά του λόγια, μετανιώνει για τους υπνάκους που πήρε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι σκηνές μάχης αποτελούσαν το μεγαλύτερο μέρος της σειράς ταινιών

μεγάλο παιχνίδι μάχης των θρόνων

Υπάρχουν πολλές ιστορικές εμπνεύσεις στα ρούχα και στο σχεδιασμό των σκηνών

κάθεται στο παιχνίδι των θρόνων

Ποια είναι τα βασικά μηνύματα του Game of Thrones που σας άγγιξαν περισσότερο?

σκηνή παιχνίδι στρατών των θρόνων