Η Helene Fischer είναι τώρα 34 ετών και μόλις έληξε η 10χρονη σχέση της με τον Thomas Silbereisen (37). Σύμφωνα με πολλούς θαυμαστές και κριτικούς, λέγεται ότι ήταν η κύρια αιτία της επιτυχίας τους. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετώπισε σκληρή κριτική μετά την ανακοίνωση του χωρισμού στο Instagram.

Η Ελένη και ο Φλοριάν είχαν μια δεκαετή σχέση

Ελένη Φίσερ και Φλόριαν Σιλμπεράιζεν επί σκηνής

Οι φήμες για τον χωρισμό της Helene Fischer και του Florian Silbereisen

Το γιατί η Helene Fischer επικρίθηκε τόσο έντονα για τον χωρισμό της από τον Florian Silbereisen είναι πιθανώς επειδή ο τηλεοπτικός παρουσιαστής είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Επιπλέον, σύμφωνα με πολλές απόψεις, θα έπρεπε να έχει συμβάλει πολύ στην ανάπτυξη της καριέρας της.

Το ότι χωρίζει μαζί του όταν βρίσκεται στην κορύφωση της καριέρας της, ακούγεται σαν κάποιου είδους εκμετάλλευση για πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με τη δήλωση των δύο, όλα δεν θα έπρεπε να ήταν καθόλου εύκολα ενώ ζούσαν μαζί.

Η Helene Fischer ήθελε πάντα να κάνει παιδιά. Και ο Φλοριάν?

η Ελένη Φίσερ στη σκηνή

Θα πρέπει να έχουν διαφορετικές απόψεις για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους. Επιπλέον, κάποιος μιλά για πιθανή απάτη. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, αυτό θα έπρεπε να ήταν από την πλευρά του Florian Silbereisen με την ποπ τραγουδίστρια Michelle, η οποία είναι 46 ετών. Ωστόσο, άλλες φήμες ισχυρίζονται ότι η Helene Fischer έχει μια νέα αγάπη και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού. Κάποιος εικάζει για πολύ καιρό με το όνομα του ακροβάτη Thomas Seitel από την εκπομπή της, ο οποίος επίσης λέγεται ότι εγκατέλειψε τη φίλη του εξαιτίας της Ελένης. Τώρα έχει αποδειχθεί ότι αυτός είναι πράγματι ο νέος της φίλος.

Σύμφωνα με φήμες, ο Florian Silbereisen θα είχε απατήσει επίσης

florian ασημί σίδερο σε μία εικόνα

Φιλική αλληλεπίδραση μεταξύ τους στη σκηνή

Δεν είναι όλες αυτές οι εικασίες κάποιες εφευρέσεις κακών γλωσσών; Γιατί μετά τον χωρισμό, η Ελένη Φίσερ και ο Φλοριάν Σιλμπεράζεν συμπεριφέρονται πολύ φιλικά μεταξύ τους στη σκηνή. Φαίνεται να κολλάνε μεταξύ τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Maybeσως κάποιοι θαυμαστές να είναι απλά θυμωμένοι γιατί οι δυο τους θεωρούνταν ένα ζευγάρι ονείρων και νιώθετε κάπως απογοητευμένοι λόγω της καταστροφής ενός ονείρου.

Ο Thomas Seitel είναι ο νέος φίλος της Helene Fischer

ο νέος φίλος της Ελένης Φίσερ, Τόμας

Λέγεται ότι ο Τόμας άφησε και τη φίλη του

helene fischer and acrobat thomas seitel

Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η Ελένη θα αποκτήσει σύντομα ένα παιδί από τον Τόμας

Ελένη Φίσερ και Τόμας σε μια παράσταση