Το διάσημο Met Gala πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο. Είναι ταυτόχρονα μια φιλανθρωπική εκδήλωση και μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μόδας στον κόσμο. Οι περισσότεροι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζονται εκεί με υπέροχα μοντέρνα ρούχα. Σπάνια συμβαίνει, όπως συνέβη το 2019, ένα αστέρι να κλέψει την παράσταση και εκείνη τη φορά ήταν η Cara Develingne.

Ο συνδυασμός χρωμάτων πηγαίνει υπέροχα και κομψά με τη μορφή λωρίδων

υπέροχο oputfit met gala

Met Gala – 2019 – συναρπαστικές πληροφορίες

Φέτος το Met Gala πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν εμπνευσμένο από το τραγούδι της Susan Sontag «Notes on Camp» του 1964. Το θέμα «Camp» εκπροσωπήθηκε ιδιαίτερα καλά στα κοστούμια των σταρ φέτος.

Θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει αυτόν τον όρο όσο διαφορετικό θα ήθελε – θα μπορούσε να γίνει λόγος τόσο για την πολιτική όσο και για τη φύση. Φέτος, οι Lady Gaga, Harry Styles, Serena Williams και Alessandro Michelle ήταν οι οικοδεσπότες και έτσι κορυφαίες προσωπικότητες της εκδήλωσης. Ο σχεδιαστής της εκδήλωσης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον φωτισμό, ήταν ο Βέλγος Γιαν Βερσβεϊβελντ. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο, ήταν πραγματικά σε θέση να παρουσιάσει το θέμα και τις εμφανίσεις των αστέρων με έναν εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο τρόπο. Μετέτρεψε το Met Gala σε ένα είδος έκθεσης τέχνης εκθέτοντας μεταξύ άλλων 175 έργα τέχνης. Έχουν γίνει επίσης προσπάθειες για να αφήσουν περισσότερο χώρο στους σύγχρονους σχεδιαστές στα περίοπτα σημεία των σκηνών.

Η πρόκληση και η κομψότητα συμβαδίζουν στο Cara Develingnes

Το ριγέ look της Cara Develingne

Η εμφάνιση της Cara Develingne

Οι θαυμαστές και οι κριτικοί συμφωνούν ότι η εμφάνιση της Cara Develingne ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης. Έδειξε μια πολύ μοντέρνα ριγέ εμφάνιση. Η κομψή κάθετη διάταξη κάνει τις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις να φαίνονται ιδιαίτερα πολυτελείς. Το διαφανές ύφασμα λειτουργεί ως ένα είδος πρόκλησης και, χάρη στον ουδέτερο χαρακτήρα του, είναι πολύ αριστοκρατικό. Μια απίστευτη έμπνευση για όλους όσοι θέλουν να φορέσουν πολλά μοντέρνα χρώματα ταυτόχρονα το 2019.

Η Lady Gaga ήταν ένα ακόμη highlight στο Meta Gala 2019

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Σημειώσεις για τη μόδα - αφίξεις

Μια στολή με υπέροχο αποτέλεσμα!

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Σημειώσεις για τη μόδα - αφίξεις

Η Cara Develingnes γνώρισε το gala 2017