Την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές του και εκείνους της βασιλικής οικογένειας με μια κοινωνική και πνευματική προσφορά. Wasταν με τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα δεκαήμερο ταξίδι στην Αφρική με το παιδί τους 4 μηνών. Η τεκμηρίωση του με τη μορφή εικόνων δημοσιεύτηκε από το National Geographic. Επιπλέον, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ετοιμάσει ένα πολύ συναρπαστικό υλικό για αυτήν την έκδοση. Μέσω της πρωτοβουλίας του θέλει να αυξήσει την ευαισθητοποίησή μας για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα δέντρα για τον πλανήτη μας. Στη συνεισφορά του προσπαθεί να δείξει την ομορφιά των διαφόρων αφρικανικών ειδών και να εμπνεύσει την αποθήκευσή τους.

Με αυτή τη φωτογραφία ο Nat Geo διέδωσε τα νέα για τη συμβολή του πρίγκιπα Χάρι

Εικόνα δέντρου Instagram Πρίγκιπας Χάρι

Η έμπνευση του πρίγκιπα Χάρι για τη φύση

Στην πραγματικότητα, το έργο του για τη φύση ήταν εμπνευσμένο από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘. Το επίμαχο έργο εδώ είναι μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που ονομάζεται γενικά Στέγαστρο Queens Commonwealth φορούν. Συνολικά 15 τέτοια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τον πρίγκιπα Χάρι σε όλο τον κόσμο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφιέρωσε το ταξίδι του στην όμορφη αυτή ήπειρο στο θέμα των «δέντρων». Μεταξύ άλλων, υπάρχουν υπέροχες εικόνες δέντρων στο Εθνικό Πάρκο Liwonde στο Μαλάουι. Ταν ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στο ταξίδι της βασιλικής οικογένειας στην Αφρική. Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε επίσης σε μια πρωτοβουλία δενδροφύτευσης στη Μποτσουάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο

Δούκας και Δούκισσα του Sussex Βασιλική περιοδεία στη Νότια Αφρική, Dirico, Αγκόλα - 27 Σεπ 2019

Συνεργασία με τα μέσα ενημέρωσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ δείχνουν καλές δεξιότητες στη συνεργασία με έγκριτα μέσα ενημέρωσης. Η Meghan δούλευε στην τελευταία βρετανική έκδοση της Vogue τον Σεπτέμβριο. Η ανάρτηση του πρίγκιπα Χάρι εμφανίστηκε επίσης στα κοινωνικά μέσα του National Geographic. Εκεί η όμορφη εικόνα ενός δέντρου boabab από το εθνικό πάρκο στο Μαλάουι εμφανίστηκε στο Instagram. Το καλλιτεχνικό όνομα του έργου ήταν “Looking up”.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το πάθος του πρίγκιπα για τη φύση και τα δέντρα είναι το κλειδί για μια σημαντική θετική αλλαγή στην κατάσταση της φύσης μας.

Ο Χάρι συναντήθηκε επίσης με στρατιωτικούς αξιωματούχους κατά την επίσκεψή του στην Αφρική 

Βασιλική επίσκεψη στην Αφρική - Ημέρα όγδοη

Φύση και τοπίο στην Αφρική – ένα πάθος για τον πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Χάρι στη φύση

Ο Χάρι συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα στην Αφρική 

υπέροχο παράδειγμα κοινωνικών έργων του πρίγκιπα Χάρι

Μια άλλη υπέροχη εικόνα από το ταξίδι στην Αφρική

υπέροχος πρίγκιπας Χάρι

φωτογραφία με τον πρίγκιπα Χάρι και πάλι από την Αφρική

υπέροχη εικόνα του πρίγκιπα Χάρι