Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες για να μετατρέψετε τη χαίτη σας σε όμορφα κύματα ή μπούκλες. Μπορεί να γνωρίζετε ακόμη και εναλλακτικές λύσεις χωρίς θερμότητα, όπως ρολά αφρού κλπ. Αλλά ξέρατε ότι ένα συγκεκριμένο ρούχο που φοράτε στα πόδια σας μπορεί να μετατρέψει τα ίσια σας σε τέλεια δαχτυλίδια; Ναι, οι μπούκλες με κάλτσες είναι όλη η οργή αυτή τη στιγμή και πολλά κορίτσια και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν τρελαθεί γι ‘αυτούς, ας το πούμε. Είστε περίεργοι και για αυτήν την καυτή μέθοδο χτενίσματος μαλλιών; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να κουλουριάζετε τα μαλλιά σας με κάλτσες. Παρακάτω αποκαλύπτουμε το μυστικό των μπούκλες κάλτσας …

Μπούκλες με κάλτσες – η τελευταία τάση στα μαλλιά

Μπούκλα με κάλτσες βήμα προς βήμα

Δημιουργήστε μπούκλες με κάλτσες βήμα προς βήμα

Βήμα 1 – Πλύνετε τα μαλλιά σας

Οι μπούκλες κάλτσας λειτουργούν καλύτερα όταν τα μαλλιά είναι λίγο υγρά. Επομένως, πλύνετε πρώτα τα σκέλη σας με ένα κατάλληλο σαμπουάν και ένα μαλακτικό κατά του φριζάματος. Εάν δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να υγράνετε τα σκέλη σας με νερό.

Πλύνετε τα μαλλιά σας και μην τα αφήνετε να στεγνώσουν εντελώς

Πλύνετε τις μπούκλες των μαλλιών με κάλτσες

Βήμα 2 – ξεμπλέξτε τα σκέλη

Οι κόμποι στα μαλλιά σας εμποδίζουν τις μπούκλες της κάλτσας σας να σχηματιστούν ομοιόμορφα. Spεκάστε ένα ξεφλουδισμένο σπρέι στη χαίτη σας και στη συνέχεια βουρτσίστε το με μια χτένα με φαρδιά δόντια για να βεβαιωθείτε ότι η χαίτη σας δεν έχει κόμπους. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα, αλλά όχι εντελώς. Πρέπει να είναι λίγο υγρό.

Ξεμπλέξτε και ισιώστε τα μαλλιά

Ξεμπερδέψτε μπούκλες βρεγμένων μαλλιών με κάλτσες

Εργαστείτε με μικρά τμήματα μαλλιών

Οι μπούκλες με τις κάλτσες παίρνουν ένα σκέλος

Βήμα 3 – χρησιμοποιήστε κάλτσες

Όπως είπα, θέλετε να εργαστείτε με βρεγμένα αλλά όχι βρεγμένα μαλλιά! Αφού αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν λίγο μετά το ντους, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τις μπούκλες σας με κάλτσες. Πάρτε ένα τμήμα δύο ιντσών μαλλιών και τοποθετήστε τις άκρες των μαλλιών σας στο κέντρο της κάλτσας σας. Τυλίξτε την κάλτσα προς τη γραμμή των μαλλιών, κυλώντας τα μαλλιά σας μαζί με αυτήν. Όταν φτάσετε στη βάση, δέστε έναν κόμπο με τα άκρα της κάλτσας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως ότου όλα τα μαλλιά σας είναι κουλουριασμένα σε μπούκλες κάλτσας. Το μέγεθος των τμημάτων των μαλλιών που χρησιμοποιείτε μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πόσο σφιχτά ή χαλαρά θέλετε να είναι οι κλειδαριές σας. Όσο μικρότερο είναι το τμήμα, τόσο πιο σφιχτές είναι οι μπούκλες.

Τυλίξτε σκέλη μαλλιών γύρω από την κάλτσα

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες βήμα προς βήμα

Ανάλογα με το μήκος της κάλτσας

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες βήμα προς βήμα2

Κρατήσου γερά

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες βήμα προς βήμα3

Δέστε την κάλτσα μαζί

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες βήμα προς βήμα4

Βήμα 4 – περιμένετε και δείτε

Όταν όλες οι μπούκλες κάλτσας είναι στη θέση τους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε. Αφήστε αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν εντελώς τα μαλλιά σας, για παράδειγμα όλη τη νύχτα.

Κοιμηθείτε με τις κάλτσες στα μαλλιά σας

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες βήμα προς βήμα5

Βήμα 5 – αφαιρέστε τις κάλτσες

Μόλις στεγνώσει η χαίτη σας, βγάλτε τις κάλτσες σας μία κάθε φορά. Ανεξάρτητα από τη σειρά που το κάνετε αυτό, ωστόσο, ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάτε από πάνω προς τα κάτω. Για να χαλαρώσετε τις μπούκλες, μπορείτε να τις χτενίσετε απαλά με τα δάχτυλά σας.

Αφαιρέστε τις κάλτσες το επόμενο πρωί

Μπούκλες με κάλτσες Κάλτσες μπούκλες έτοιμες

Οι μπούκλες της κάλτσας σας έχουν σχεδόν τελειώσει

Χτενίστε τις μπούκλες με τις κάλτσες Χτενίστε τις μπούκλες της κάλτσας βήμα προς βήμα

Βήμα 6 – ισιώστε τις μπούκλες της κάλτσας

Αν έχετε κοιμηθεί με τις κάλτσες σας μπούκλες, τα μαλλιά σας μπορεί να είναι λίγο φριζαρισμένα. Βάλτε έναν ορό λείανσης μαλλιών στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε τα χέρια σας μαζί και απλώστε τον ορό σε όλη τη χαίτη σας για να εξημερώσετε το ανεπιθύμητο φριζάρισμα και να δώσετε στις μπούκλες σας ένα απαλό φινίρισμα.

Χτενίστε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας

Μπούκλες με κάλτσες Τελειωμένες με κάλτσες

Βήμα 7 – ενισχύστε τη γραμμή των μαλλιών

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα άκρα των μαλλιών έχουν περισσότερο όγκο από τη γραμμή των μαλλιών. Για να εξομαλύνετε το βλέμμα, ψεκάστε ένα ογκομετρικό σπρέι στο λαιμό σας για να το δυναμώσετε.

Λίγη υπομονή ακόμα …

Μπούκλες με κάλτσες Δημιουργήστε μπούκλες κάλτσας

Βήμα 8 – βάλτε τις τελευταίες πινελιές

Δεν θέλετε οι μπούκλες της κάλτσας σας να πέσουν μετά από μερικές ώρες, έτσι δεν είναι; Αν παίζετε σωστά τα χαρτιά σας, οι μπούκλες σας μπορούν να διαρκέσουν για μέρες! Το τελευταίο βήμα είναι να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με λακ για να μην φύγουν οι μπούκλες σας καθώς προχωρά η μέρα.

Spεκάστε με Haaspray και απολαύστε το τελικό αποτέλεσμα!

Spεκάστε λάκα μαλλιών σε μπούκλες με κάλτσες

Μπούκλες με κάλτσες – οδηγίες βίντεο