Το κλειδί για ένα τέλειο κούρεμα είναι να γνωρίζετε το σχήμα του προσώπου σας και ποια χτενίσματα θα κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σας. Ο κύριος στόχος για άτομα με στρογγυλό πρόσωπο είναι να δημιουργήσουν ύψος και μήκος ανεξάρτητα από το αν έχετε κοντά ή μακριά μαλλιά. Σήμερα λοιπόν μιλάμε για χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα. Μείνετε μαζί του και μάθετε ποια χτενίσματα τάσης είναι τα καλύτερα για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο … Απολαύστε το διάβασμα!

Τα πιο καυτά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Διασημότητες Τάσεις χτενίσματα

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο;?

Μετρήστε το μέγεθος του μετώπου, των μάγουλων και του σαγονιού σας. Εάν αυτές οι μετρήσεις είναι όλες παρόμοιες, τότε έχετε σχήμα στρογγυλού προσώπου.

Τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός στρογγυλού προσώπου περιλαμβάνουν.

ένα:

 • μια κυκλική γραμμή μαλλιών?
 • ένα μαλακό και στρογγυλεμένο πηγούνι.
 • γεμάτα μάγουλα.
 • το πλάτος του προσώπου αντιστοιχεί στο μήκος του.

Διασημότητες με στρογγυλό πρόσωπο δείχνουν πώς φορούν τα μαλλιά τους

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Το σχήμα προσώπου επιμηκύνει τα χτενίσματα της τάσης

Τα στρογγυλά σχήματα προσώπου κάνουν τους ανθρώπους να φαίνονται φιλικοί, νεανικοί και γεμάτοι ζωντάνια. Ωστόσο, η εύρεση του σωστού χτενίσματος για στρογγυλά πρόσωπα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη κατά καιρούς. Τα πολλά μαλλιά στις πλευρές του προσώπου μπορούν να φαίνονται πολύ φαρδιά ή πολύ κοντά. Αντ ‘αυτού, θέλετε να ισορροπήσετε και να τονίσετε τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Εδώ ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα. Απλώς κάντε κύλιση προς τα κάτω …

Επιμηκύνετε το σχήμα του προσώπου σας!

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα κοντά κούρεμα μακριά σκέλη

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα. Εκτός από το σχήμα του προσώπου σας, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τη φυσική υφή, το πάχος και άλλες ιδιότητες των μαλλιών σας. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα μακριά και κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα.

 1. Long bob / έπαινος

Ένα μακρύ μπομπ (για συντομία λοβός) δεν είναι μόνο μια ευέλικτη και μοντέρνα εμφάνιση, είναι επίσης εύκολο να προσαρμοστεί στη φυσική δομή των μαλλιών σας. Φορέστε το ίσια, με κύματα ή μπούκλες. Όλες οι παραλλαγές είναι εξίσου κολακευτικές. Το λοβό είναι ένα υπέροχο κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα επειδή έχει αποτέλεσμα επιμήκυνσης και την επιλογή να προσθέσετε ένα πλαϊνό χωρίσμα ή κτυπήματα.

Η Selena Gomez είναι μια κορυφαία διασημότητα που φορά με ευκολία ένα μακρύ bob look

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Μακριά μαλλιά Μοντέρνα χτενίσματα

Κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντό κούρεμα Selena Gomez

 1. Πλευρικά χωρισμένα κτυπήματα

Ένα πόνι είναι συνήθως απαγορευτικό για στρογγυλά πρόσωπα. Τυπικά, συντομεύει το πρόσωπο και μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο πλατύ, πράγμα που σημαίνει ότι τα ήδη φαρδιά πρόσωπα φαίνονται κάπως δυσανάλογα. Εξαίρεση αποτελούν τα πλαϊνά κτυπήματα. Η Emma Stone είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας διασημότητας που αθλούσε επιτυχώς ένα πλευρικό κούρεμα για ένα στρογγυλό πρόσωπο.

Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε πολύ σύντομα ή αμβλύ κτυπήματα. Θέλετε να επιμηκύνετε το πρόσωπό σας.

Υπάρχουν επίσης αντίστοιχα κτυπήματα από κάτω

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Pony Hairstyles Μοντέρνα χτενίσματα

 1. Μακριά, ίσια και κομψά μαλλιά

Ένα αποτελεσματικό και στιλάτο χτένισμα για στρογγυλά πρόσωπα είναι αυτό που κόβεται μακριά και ίσια. Αυτό είναι απλό και ταυτόχρονα σέξι: τα μακριά, ίσια μαλλιά πλαισιώνουν το πρόσωπο χωρίς να υπερβάλλουν το στρογγυλό σχήμα.

Η καλλονή Mila Kunis έχει επίσης στρογγυλό σχήμα προσώπου

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Mila Kunis trend hairstyles

 1. Μέση χωρίστρα με μαλακά κύματα

Ο κεντρικός χωρισμός είναι ένα απλό κόλπο για να κάνει ένα στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα απαλά κύματα συνεχίζουν να βοηθούν το βλέμμα σας προς τα κάτω, το οποίο με τη σειρά του τεντώνει ένα στρογγυλό πρόσωπο.

Τα μαλακά κύματα είναι πάντα μια καλή ιδέα, σωστά;?

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Μοντέρνα χτενίσματα σε σχήμα προσώπου

 1. Κόψιμο Pixie

Το pixie μπορεί να φαίνεται σαν ένα ελαφρώς εκνευριστικό κοντό κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα, αλλά πιστέψτε μας, φαίνεται εκπληκτικό! Το σύντομο κούρεμα τονίζει τη φρέσκια και νεανική εμφάνιση των στρογγυλών προσώπων, ενώ αφήνει ακόμα αρκετό χώρο για παραλλαγές. Για παράδειγμα, μια ασύμμετρη περικοπή μπορεί να σας βοηθήσει να αποσπάσετε την προσοχή από τις ευρύτερες περιοχές του προσώπου σας και να εστιάσετε την προσοχή στα μάτια σας.

Ένα κοντό κούρεμα είναι τολμηρό, αλλά τα στρογγυλά πρόσωπα μπορούν να κουνήσουν και αυτό το βλέμμα!

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντό κούρεμα Διασημότητες

 1. Κύματα της παραλίας

Τα κύματα παραλίας είναι ένα δημοφιλές στυλ για στρογγυλά πρόσωπα. Αυτές οι μπούκλες δίνουν την ψευδαίσθηση του μήκους ενώ οι μεγάλες, λαμπερές μπούκλες δημιουργούν την ψευδαίσθηση του πλάτους.

Η Drew Barrymore, γνωστή για το υπέροχο στρογγυλό της πρόσωπο, επιλέγει συχνά αυτό το χτένισμα για να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση.

Τα κύματα της παραλίας δημιουργούν μια ρομαντική εμφάνιση

Χτενίσματα για Στρογγυλά Πρόσωπα Κοντά Κούρεμα Κύματα Παραλίας

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα – βασικές συμβουλές και πιθανά λάθη

Καλύτερες συμβουλές:

 • Κάντε μια προσπάθεια να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο. Προσθέστε ύψος στα μαλλιά σας – όχι όγκο! Updos και μακριά χτενίσματα είναι μια κατάλληλη επιλογή.
 • Τραβήξτε τα μάτια σας προς τα κάτω. Τα χτενίσματα με μακρά επίπεδα δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση για το μήκος.
 • Βασιστείτε στα κύματα. Οι μεγάλες, ογκώδεις μπούκλες κάνουν μόνο ένα στρογγυλό πρόσωπο πιο φαρδύ.

Έτσι δημιουργείτε μια οπτική ψευδαίσθηση

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντό κούρεμα στο πλάι χωρίσματα

Πιθανά λάθη που μπορείτε να κάνετε:

 • Μια αλογοουρά τονίζει μόνο περισσότερο ένα στρογγυλό πρόσωπο.
 • Αποφύγετε τα σύντομα ή αμβλύ κτυπήματα. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε κλιμακωτά και πλευρικά τμήματα πόνυ.
 • Δεν υπάρχει ένταση στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Εάν επιλέξετε να επιλέξετε ένα κοντό χτένισμα, προσθέστε όγκο στο πάνω μέρος της κορυφής.

Τα κοντά χτενίσματα είναι επίσης κατάλληλα για κυρίες με στρογγυλά πρόσωπα. Προσοχή όμως σε αυτό!

Κομμώσεις για στρογγυλά πρόσωπα Μοντέρνα χτενίσματα

Είναι καλό ένα πόνι για στρογγυλό πρόσωπο;?

Τα ίσια, αμβλύ κτυπήματα μπορούν να τονίσουν το πλάτος του προσώπου σας και να το κάνουν να φαίνεται πιο στρογγυλό. Ένα χτένισμα που δημιουργεί ύψος και επιμηκύνει το πρόσωπό σας είναι μια καλύτερη επιλογή.

Ένα διαφορετικό χτένισμα πόνι

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Pony Tail

Τα πλαϊνά κτυπήματα θα επιμηκύνουν το πρόσωπό σας. Απλώς μείνετε μακριά από κορδόνια στρογγυλεμένα ή μακριά, ίσια, ειδικά αν έχετε μικρό μέτωπο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παραδείγματα φωτογραφιών διασημοτήτων με στρογγυλά πρόσωπα ακριβώς κάτω …

Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα κοντά μαλλιά Κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά χτενίσματα Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Gigi Hadid Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα κοντά κουρέματα μοβ μαλλιά Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντό κούρεμα Διασημότητες Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα μπούκλες Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα κοντά κουρέματα σγουρά Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Long Bob Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα κοντά κουρέματα φυσικές μπούκλες Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Pixie Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντό κούρεμα στο πλάι Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Μοντέρνα χτενίσματα στο πλάι Χτενίσματα για Στρογγυλά Πρόσωπα Κοντά Κούρεμα Μοντέρνα Shag Hairstyles Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Μοντέρνα χτενίσματα Waves Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματα Μοντέρνα χτενίσματα Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Κοντά κουρέματαΧτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Μοντέρνα χτενίσματα 2021Χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα Μήκος ώμου Μαλλιά Μοντέρνα χτενίσματα