Δεν μπορείτε να περιμένετε να έρθει η άνοιξη τώρα; Μόλις δείτε τις τάσεις των παπουτσιών, γίνετε ακόμα πιο ανυπόμονοι. Εδώ είναι οι τελευταίες τάσεις.

Φορέστε μοντέρνα παπούτσια και ακολουθήστε τις τάσεις

μοντέρνα παπούτσια γατάκια τακούνια

Βερνίκι και δέμα

Λακαρισμένα σανδάλια με μακριές δέσμες που μπορούν να δεθούν στους αστραγάλους με ξεχωριστό τρόπο: αυτό σίγουρα θα σας ανανεώσει απίστευτα την ερχόμενη σεζόν.

Τα μοντέρνα παπούτσια αποτελούν μέρος μιας υπερβολικής στολής

μοντέρνα παπούτσια πακέτο τακούνι τακούνι

Ας μείνουμε λίγο περισσότερο με τις δέσμες … Αυτά είναι συχνά ιδιαίτερα δημιουργικά. Εδώ η έμπνευση δανείζεται από άλλα αξεσουάρ όπως τσάντες ή ζώνες.

Μοντέρνα παπούτσια πλατφόρμας

μοντέρνα παπούτσια derek lam design

Μυτερή, με πλατφόρμα ή τακούνι

Τόσο τα τακούνια όσο και οι πλατφόρμες φαίνονται φέτος. Τα περισσότερα από τα μοντέλα, ωστόσο, είναι μυτερά.

Κομψά γυναικεία παπούτσια με τακούνια

μοντέρνα παπούτσια γυναικεία παπούτσια jason wu

Κομψό και πολύχρωμο

μοντέρνα παπούτσια rodarte τακούνι

Πρέπει και τα δύο παπούτσια στο ζευγάρι να είναι ακριβώς τα ίδια; Γιατί αυτό?

Φέτος, οι σχεδιαστές μας δείχνουν ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να φαίνονται αρμονικά, ακόμα κι αν και τα δύο παπούτσια δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Για παράδειγμα, οι πλατφόρμες μπορούν να κατασκευαστούν σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ένα ασπρόμαυρο δίδυμο λειτουργεί υπέροχα.

Οι επίπεδες πλατφόρμες

Μόλις αναφέραμε παπούτσια σε ψηλές πλατφόρμες. Ωστόσο, ας τα δούμε πιο προσεκτικά αυτά. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που είναι απίστευτα επίπεδα και αυτό είναι χαρακτηριστικό της ερχόμενης ανοιξιάτικης περιόδου.

Παπούτσια πλατφόρμας σε κόκκινο χρώμα

μοντέρνα παπούτσια salvatore ferragamo κόκκινο

Η χρήση πολύ ευγενών, συχνά γυαλιστερών υλικών, όπως το μαλακό δέρμα, είναι ιδιαίτερα αισθητή. Μια αντίθεση παρέχεται επίσης με υφές που δεν είναι τόσο κομψές. Αλλά αυτό τονίζει ιδιαίτερα τα ευγενή αξεσουάρ στα παπούτσια.

Μοτίβα λουλουδιών και ζωικές εκτυπώσεις

Τα λουλουδάτα μοτίβα ήταν στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει περισσότερο. Εμφανίζονται ιδιαίτερα συχνά σε πλατφόρμες επειδή υπάρχει χώρος για να ξεδιπλωθούν. Όταν οι πλατφόρμες δεν είναι πλέον μοντέρνες, οι εκτυπώσεις φυσικά θα αποτύχουν επίσης.

Λουλουδάκια και ζωικές εκτυπώσεις σε ένα μοντέλο

μοντέρνα παπούτσια γήινες πλατφόρμες

Παπούτσια που τραβούν τα βλέμματα

μοντέρνα παπούτσια γυναικείες μπότες fendi

Φυσικά υλικά και πλαστικό

“Αποτελεσματικά υλικά” – αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνδυασμούς λέξεων στο σχεδιασμό παπουτσιών. Αυτό σήμαινε πολλά διαφορετικά πράγματα – υπάρχουν ψηλές πλατφόρμες από ξύλο και ελαφριά σανδάλια από χρωματιστό πλαστικό.

Μοντέρνα καλοκαιρινά παπούτσια

μοντέρνα παπούτσια prada παπούτσια πλαστικά σανδάλια

Παπούτσια με τακούνια γατάκι

Τα παπούτσια με τακούνια γατάκι είναι μια άλλη ιδιαίτερα τρέχουσα τάση στα παπούτσια. Σε συνδυασμό με τα κομψά υλικά και τα δημιουργικά πακέτα, είναι αρκετά αποτελεσματικά.

Παπούτσια με τακούνια γατάκι από τον Dior

μοντέρνα παπούτσια πλεκτά τακούνια dior

Σπορ, κομψές μπότες

Σπορ και όμως πολύ σαγηνευτικό – αυτό είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Οι σχεδιαστές μοντέρνων παπουτσιών φαίνεται να το έχουν αναγνωρίσει πολύ καλά. Μπορούμε να δούμε πολλές μπότες με σπορ έμπνευση μέχρι το γόνατο στα βάθρα της μόδας. Αποτελούν ένα άλλο hot trend για την άνοιξη.

Κομψό και ασυνήθιστο

μοντέρνα παπούτσια χαριτωμένα μαύρα

Αρκετά εντυπωσιακό και τόσο μοντέρνο

μοντέρνα παπούτσια γυναικείες τάσεις marcjacobs

Πλεκτά παπούτσια

Κομψές κάλτσες σε ψηλό τακούνι; Πόσο σέξι μπορεί να φαίνεται; Φαίνεται επίσης ιδιαίτερα άνετο και ζεστό. Την άνοιξη υπάρχουν ακόμα αρκετές κρύες μέρες … Επιλέξτε μόνο μοντέλα υψηλής ποιότητας που παρέχουν σταθερότητα στους αστραγάλους. Διαφορετικά, μπορεί να προκύψουν διάφορα τραύματα.

Τα “πλεκτά” παπούτσια μπορούν επίσης να προβληθούν σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Ασυνήθιστα σχήματα

Η ασυμμετρία είναι ένα μεγάλο μέρος της ανοιξιάτικης μόδας. Αυτό έρχεται επίσης από μόνο του με τα διάφορα μοντέλα παπουτσιών. Ασυνήθιστα σχήματα, τόσο στις γόβες όσο και στις πλατφόρμες, κυριαρχούν στα βάθρα της μόδας.

Ασυνήθιστο σχέδιο

μοντέρνα παπούτσια γυναικεία παπούτσια παπούτσια γατάκι loewe

Τα μοντέρνα παπούτσια για το φθινόπωρο αντικατοπτρίζουν σαφώς τον χαρακτήρα της σεζόν. Αυτή είναι η εποχή των εργατικών, που πρέπει να τρέχουν πολύ κάθε μέρα και πρέπει να κάνουν πολλά και ταυτόχρονα δεν θέλουν να αφήσουν την ελκυστική εμφάνισή τους να πέσει στο πλάι. Αυτό είναι αρκετά πιθανό με τα μοντέλα που φαίνονται. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ο καθολικός χαρακτήρας των ανοιξιάτικων παπουτσιών. Ένα ή δύο στρατηγικά επιλεγμένα ζευγάρια μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές μας ανάγκες.

Έξυπνο casual

μοντέρνα παπούτσια prada δερμάτινη μαύρη πλατφόρμα