Οι πενθούντες από το ήδη πολύ καιρό νεκρός Μάικλ Τζάκσον μην το έχεις εύκολα. Το σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών ξανάρχισε τις τελευταίες εβδομάδες μέσω του HBO. Ο Πάρις Τζάκσον φέρεται να το πήρε πραγματικά. Τι της συμβαίνει τις τελευταίες μέρες;?

Η Πάρις Τζάκσον αρέσει να αλλάζει μεταξύ διαφορετικών εμφανίσεων

κομψό χτένισμα Παρίσι Τζάκσον

Φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

Τις τελευταίες εβδομάδες λέγεται ότι υπήρξε μια κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήρθαν από την περιοχή στην οποία ζει αυτή τη στιγμή ο Πάρις Τζάκσον. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η 20χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον απορρίπτει αυτές τις φήμες, αλλά τι πραγματικά συμβαίνει με αυτήν?

Είναι βέβαιο ότι ζήτησε βοήθεια. Αλλά στην πραγματικότητα την είδαν με τον φίλο της σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού λίγες ώρες αργότερα. Έτσι δεν φαίνεται να τα πάει τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής αρνήθηκαν να απαντήσουν σε περίεργες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Πηγές υποστηρίζουν ότι είχε ένα ατύχημα στο σπίτι, αλλά τώρα λέγεται ότι είναι καλά.

Paris – η 20χρονη κόρη του Michael Jackson

ο Πάρις Τζάκσον και ο Μάικλ Τζάκσον

Ντοκιμαντέρ του HBO για τον Μάικλ Τζάκσον

Η οικογένεια Τζάκσον τράβηξε τα βλέμματα μετά το νέο ντοκιμαντέρ του HBO για τον Μάικλ Τζάκσον. Εκεί μιλούν μερικά από τα ενήλικα παιδιά που λένε ότι κακοποίησαν τον διάσημο τραγουδιστή. Ο τίτλος Leaving Neverland μπορεί πλέον να βρεθεί παντού στο Διαδίκτυο. Η κόρη Πάρις Τζάκσον είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορεί να προστεθεί από ό, τι είχε ειπωθεί.

Πολλά τατουάζ διαμορφώνουν την εμφάνιση του Π. Τζάκσον

Πρεμιέρα των Amazon Studios και STX Films »

Η Πάρις Τζάκσον προφανώς λαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τον τωρινό της φίλο – Γκάμπριελ Γκλεν

ο Πάρις Τζάκσον και ο φίλος της

Το Παρίσι συγκρίνεται με τη Μαντόνα από πολλούς

η Μαντόνα και ο Πάρις Τζάκσον

Βιώνουμε τον P. Jackson σε μια ποικιλία εμφανίσεων

ο Πάρις Τζάκσον μπροστά σε διακοπή διαφημίσεων