Οι άνθρωποι που έχουν αμετροπία και φορούν γυαλιά γνωρίζουν πολύ καλά πόσο εκνευριστικοί μπορεί να είναι κατά καιρούς. Μπορείτε να συνηθίσετε να φοράτε γυαλιά, αλλά η ομίχλη και το πιτσίλισμα στη βροχή είναι πάντα ένα δυσάρεστο πράγμα. Επιπλέον, μερικά γυαλιά πιέζουν τη μύτη ή η συνεχής ολίσθηση είναι ενοχλητική και θέτει ορισμένα όρια σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Αλλά πόσο καλό είναι που ζούμε σε έναν εξαιρετικά ανεπτυγμένο κόσμο και μπορούμε να επωφελούμαστε συνεχώς από σύγχρονες καινοτομίες … Οι φακοί επαφής μπορούν επίσης να ονομαστούν.

Οι φακοί επαφής είναι οπτικά βοηθήματα που ανήκουν στα οπτικά βοηθήματα και αντιπροσωπεύουν μια καλύτερη εναλλακτική λύση στα γυαλιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση της μυωπίας και της μυωπίας, αστιγματισμού ή πρεσβυωπίας. Ακόμη και μερικές περίπλοκες μορφές αμητροπίας (κερατόκωνος, ανισομετρωπία) μπορούν να διορθωθούν καλά με φακούς επαφής, συνήθως καλύτερα από ό, τι με γυαλιά.

Αγοράστε φακούς επαφής παραγγείλετε φακούς επαφής

Διαφορετικοί τύποι φακών επαφής

Κάθε χρήστης γυαλιών είναι σχεδόν κατάλληλος για φακούς επαφής. Είναι σημαντικό μόνο να ζητήσετε πρώτα συμβουλές ειδικού από οπτομέτρη για να λάβετε τη σωστή απόφαση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φακών επαφής, οπότε δεν βλάπτει να μάθετε περισσότερα για αυτούς.

στο kontaktlinsen-radar.de μπορεί κανείς να παραγγείλει και να αγοράσει διαφορετικούς φακούς επαφής που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φακών επαφής καθώς και τα απαραίτητα προϊόντα και αξεσουάρ περιποίησης.

Παραγγείλετε σκληρούς φακούς επαφής

Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ελαφρύ πλαστικό. Αυτό είναι καλά διαπερατό στο οξυγόνο και μπορεί να γίνει ανεκτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτοί οι φακοί επαφής είναι μικρότεροι από τον κερατοειδή και είναι δύσκολοι στην αφή. Μπορούν να αντισταθμίσουν υψηλούς αριθμούς διόπτρας και ανωμαλίες ή καμπυλότητες του κερατοειδούς. Η διάρκεια ζωής τους είναι 2 έως 4 χρόνια. Αλλά οι σκληροί φακοί επαφής πρέπει να τοποθετούνται με μεγάλη ακρίβεια. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν αίσθηση ξένου σώματος.

Αγοράστε φακούς επαφής παραγγείλετε φακούς επαφής

Παραγγείλετε μαλακούς φακούς επαφής

Αυτοί οι φακοί επαφής είναι ευέλικτοι και προσαρμόζονται καλύτερα στο σχήμα του κερατοειδούς. Είναι μικρότεροι από τους σταθερούς (σκληρούς) φακούς επαφής. Υπάρχουν τρεις τύποι μαλακών φακών – φακοί υδρογέλης, φακοί υδρογέλης σιλικόνης και υβριδικοί φακοί επαφής. Και οι τρεις τύποι φακών πρέπει να αφαιρεθούν από το μάτι τη νύχτα και να αποθηκευτούν σε ειδικό διάλυμα καθαρισμού. Οι φακοί σιλικόνης υδρογέλης είναι πιο κατάλληλοι για αδιάκοπη φθορά για αρκετές ημέρες. Οι υβριδικοί φακοί επαφής είναι ένας συνδυασμός των πλεονεκτημάτων των σκληρών φακών επαφής και της άνεσης της χρήσης μαλακών φακών επαφής. Οι μαλακοί φακοί επαφής μπορούν να φορεθούν για διαφορετικές χρονικές περιόδους – καθημερινούς, δύο εβδομάδες, μηνιαίους και ετήσιους φακούς.

Παραγγείλετε έγχρωμους φακούς επαφής

Παραγγείλετε φακούς επαφής – έγχρωμους φακούς

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι μόνο για καθημερινή χρήση με μυωπία και μυωπία ή απλά για αισθητικούς λόγους. Αυτά μπορούν να αυξήσουν ή και να αλλάξουν την ένταση του χρώματος των ματιών σας. Υπάρχει τώρα μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υλικών έγχρωμων φακών επαφής για να διαλέξετε. Ωστόσο, απαιτούν μια αρκετά ακριβή προσαρμογή, καθώς κάθε όργανο όρασης έχει διαφορετικό σχήμα. Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό και θα πρέπει σίγουρα να δείτε έναν ειδικό πριν αγοράσετε τους φακούς επαφής σας.

Ανεξάρτητα από τους φακούς επαφής που θα επιλέξετε, απολαύστε το εντελώς νέο είδος ελευθερίας (χωρίς γυαλιά) ή ανυπομονώ για το νέο σας χρώμα ίριδας. Απλά δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια!

φακοί επαφής παραγγέλνουν πολυλειτουργικούς φακούς επαφής

φακοί επαφής παραγγείλετε έγχρωμους φακούς επαφής

  Παραγγείλετε πολυλειτουργικούς φακούς επαφής