Ένα ζεστό εσωτερικό δεν ζει μόνο από μια συνεκτική χρωματική ιδέα και διακοσμητικά στοιχεία, ενώ τα μοντέρνα έπιπλα και η προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή χρωμάτων συμβάλλουν στην αρμονική εικόνα, αλλά και άλλες αισθήσεις πρέπει να απευθύνονται για να δημιουργήσουν μια πραγματική ατμόσφαιρα αίσθησης. Είτε πρόκειται για αρωματικά κεριά, που δημιουργούν μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα με τη λεπτή τους νότα. Or μέσω της συνειδητής χρήσης του ήχου με τη μορφή ηρεμιστικής μουσικής και μιας φλυαρίας συντριβάνι. Ένα στοιχείο ιδιαίτερα δεν πρέπει να παραμελείται κατά το σχεδιασμό ενός δωματίου: το ιδανικό κλίμα. Γιατί αν είναι πολύ ζεστό ή κρύο, νιώθετε γρήγορα άβολα. Μια άνετη θερμοκρασία είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και να μετατρέψετε ένα απλό σπίτι ή διαμέρισμα σε πραγματικό σπίτι. Μια πηγή θέρμανσης που συνδυάζει ένα μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων με μια ευχάριστη ζεστασιά είναι για παράδειγμα η υπέρυθρη θέρμανση. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι είναι αυτό το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης, ποια μοντέλα είναι διαθέσιμα και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε καλύτερα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Θερμότητα σαν τον ήλιο παντού στο σπίτι: η στοχευμένη λειτουργικότητα της υπέρυθρης θέρμανσης

Χάρη στην υπέρυθρη θέρμανση, μπορείτε να πείτε αντίο στον ξηρό, σκονισμένο αέρα θέρμανσης. Σε αντίθεση με τη συμβατική θέρμανση με συναγωγή, οι υπέρυθρες θερμάστρες δεν λειτουργούν με τη θέρμανση του αέρα. Αντ ‘αυτού, περιποιούνται τους ανθρώπους στο δωμάτιο με άμεση ζεστασιά. Πώς λειτουργεί όμως; Ο προηγμένος ηλεκτρικός θερμαντήρας εκπέμπει κύματα θερμότητας που χτυπούν το δέρμα σας και προκαλούν δόνηση των μορίων. Μπορείτε να αισθανθείτε τις απαλές υπέρυθρες ακτίνες με τη μορφή μιας ευχάριστης ζεστασιάς που εξαπλώνεται στο σώμα. Φυσικά – όπως οι καλοκαιρινές ηλιακές ακτίνες.

Γυάλινη υπέρυθρη θέρμανση VASNER στον τοίχο

Το γεγονός ότι ένας θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας δεν ανακατεύει σκόνη όταν η θέρμανση έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ ευχάριστη ποιότητα αέρα. Επιπλέον, οι ακτίνες θέρμανσης απορροφώνται από όλες τις επιφάνειες και τους τοίχους του δωματίου και ακτινοβολούνται ξανά, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θέρμανσης από όλες τις πλευρές. Πολύ αποδοτικό, ειδικά όταν σκεφτείτε ότι ολόκληρος ο αέρας του δωματίου δεν χρειάζεται να θερμανθεί πρώτα για αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας. Αυτό σας εξοικονομεί ηλεκτρικό ρεύμα και χρήματα κατά τη διαδικασία θέρμανσης. Πάνω απ ‘όλα, ο συνδυασμός ενός υπέρυθρου καλοριφέρ με έναν προγραμματιζόμενο θερμοστάτη σας βοηθά να εξοικονομήσετε κόστος θέρμανσης επειδή οι θερμαντήρες λειτουργούν μόνο όταν είστε πραγματικά στο σπίτι.

Οι υπέρυθρες θερμάστρες συμβάλλουν σε ένα άνετο κλίμα με αρκετά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να μάθετε στις επόμενες ενότητες πώς οι καινοτόμοι θερμαντήρες υποστηρίζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων.

Θερμοστάτης μεγέθους θέρμανσης γυαλιού VASNER

Όμορφα μοντέλα υπέρυθρης θέρμανσης για μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων στο μπάνιο

Ειδικά στο μπάνιο, επωφελείστε από την καινοτόμο λειτουργικότητα της υπέρυθρης θέρμανσης. Επειδή η άμεση ακτινοβολούμενη θερμότητα διατηρεί τον τοίχο ωραίο και στεγνό παρά την υψηλή υγρασία. Αυτό θα αποτρέψει τον σχηματισμό συμπύκνωσης και θα μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας. Αλλά οι υπέρυθρες θερμάστρες στο μπάνιο επιτρέπουν επίσης ένα μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων ως ευγενή διακόσμηση. Το ένα ή το άλλο σχέδιο καλοριφέρ σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση στο μπάνιο, έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το δωμάτιο με περισσότερα από πλακάκια και άλλες επενδύσεις τοίχων.

Θέρμανση καθρέφτη VASNER στο μπάνιο Αρχείο # 115418816 Originator JRstock

Κάτοπτρο υπέρυθρης θέρμανσης: Ένας καθρέφτης είναι ένα δημοφιλές στοιχείο σχεδιασμού στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού. Εκτός από την πρακτική χρήση της αυτοπαρατήρησης, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την περιποίηση ομορφιάς στο μπάνιο, οι καθρέφτες προσφέρουν ένα άλλο διακοσμητικό πλεονέκτημα. Με την τοποθέτησή τους στον τοίχο, επιτυγχάνεται μια τεχνητή αίσθηση βάθους. Οι καθρέφτες υπέρυθρης θέρμανσης κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο. Οι θερμαντήρες υπέρυθρων καθρεπτών δεν είναι μόνο σχεδιασμένοι για μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων, επηρεάζουν επίσης ολόκληρο το αποτέλεσμα του δωματίου. Διαφορετικές προσφορές με ή χωρίς πλαίσιο καθώς και φως LED επιτρέπουν μια ακόμη πιο ατομική προσαρμογή της θέρμανσης στην υπάρχουσα επίπλωση και εξαρτήματα μπάνιου. Ένα άλλο πλεονέκτημα της αποτελεσματικής ηλεκτρικής θέρμανσης στο μπάνιο είναι ότι η επιφάνεια δεν βράζει ποτέ λόγω του θερμαντικού αποτελέσματος της θέρμανσης. Χάρη στην υπέρυθρη θέρμανση, απολαμβάνετε πάντα μια καθαρή θέα στην αντανάκλασή σας. Παρά τον λεπτό, διακοσμητικό σχεδιασμό τους, οι καθρέφτες υπέρυθρης θέρμανσης προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση θέρμανσης και, ως ανεξάρτητη θέρμανση, εξασφαλίζουν ζεστή ζεστασιά στο μπάνιο.

Κάτοπτρο υπερύθρων θέρμανσης VASNER Zipris

Υπέρυθρο στεγνωτήριο πετσετών: Οι κλασικοί υπέρυθρες θερμάστρες σε λευκό χρώμα από γυαλί ή μέταλλο χρησιμεύουν ως κομψές πηγές θερμότητας που εξοικονομούν χώρο όταν τοποθετούνται στον τοίχο ή στην οροφή. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε πολυλειτουργικά αξεσουάρ για το μπάνιο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ειδικές ράγες πετσετών. Επειδή οι καλοί κατασκευαστές προσφέρουν μεταλλικές ράβδους ως αξεσουάρ για τις θερμάστρες τους, οι οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένες για τοποθέτηση στο πίσω μέρος του προϊόντος. Οι ράγες πετσετών μπορούν εύκολα να συνδεθούν με μερικές βίδες και μπορείτε να απολαύσετε ζεστές, ζεστές, στεγνές πετσέτες μπάνιου μετά από κάθε ντους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μοντέρνος σχεδιασμός τοίχων συνίσταται λιγότερο στον οπτικό σχεδιασμό της υπέρυθρης θέρμανσης, αλλά μάλλον στην καινοτόμο πολυλειτουργικότητα των προϊόντων.

Πετσέτα αλουμινίου για υπέρυθρη θέρμανση

Μια εικόνα υπέρυθρης θέρμανσης για λίγο χρώμα στο σαλόνι-& Τοίχος κρεβατοκάμαρας

Ένα δωμάτιο φαίνεται ιδιαίτερα άνετο όταν είναι διακοσμημένο σε προσωπικό στιλ. Αντικείμενα με μοναδικό υπόβαθρο που ξυπνούν αναμνήσεις και ενθαρρύνουν την αφήγηση προσθέτουν ζωή στο σπίτι σας. Αυτή είναι ακριβώς η προσέγγιση που ακολουθούν οι θερμαντήρες υπέρυθρων εικόνων για μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων. Επειδή μπορούν να εκτυπωθούν με οποιοδήποτε μοτίβο ή εικόνα της επιλογής σας. Μετατρέψτε τον τοίχο σας σε προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών και μοιραστείτε αγαπημένες αναμνήσεις με τους φίλους και τους επισκέπτες σας. Το αποκορύφωμα; Οι καμουφλαρισμένες θερμάστρες μοιάζουν με συνηθισμένες τοιχογραφίες. Παρόλο που οι επίπεδες υπέρυθρες θερμάστρες δεν δείχνουν την ισχυρή θέρμανση τους, παρέχουν ζεστή ζεστασιά σε ολόκληρα δωμάτια. Δημιουργήστε τον προσωπικό σας υπέρυθρο θερμαντήρα και κρεμάστε τον στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι για να προσθέσετε λίγο χρώμα στον τοίχο.

Θέρμανση εικόνας VASNER Panora με πλαίσιο χρωμίου

Μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου στην κουζίνα με θερμαντήρα υπερύθρων από γυαλί ή μέταλλο

Στην κουζίνα, ο υπέρυθρος θερμαντήρας παρέχει βέλτιστη πρόσθετη θέρμανση. Μπορεί επίσης να το γνωρίζετε: Λόγω της έντονης καθημερινής εργασιακής ζωής, δεν είναι πάντα δυνατό να μαγειρεύετε περίτεχνα γεύματα. Μερικά βράδια μπαίνετε στην κουζίνα μόνο για λίγο για να βάλετε ένα έτοιμο γεύμα στο φούρνο. Μπορεί λοιπόν να συμβεί να κρυώσει η κουζίνα επειδή δεν θέλετε να ανεβάσετε την κύρια θέρμανση εκεί για μικρό χρονικό διάστημα. Όταν ξεκινάτε να ετοιμάζετε ένα νόστιμο μενού με φρέσκα υλικά, παγώνετε άσκοπα γιατί η θέρμανση χρειάζεται πολύ χρόνο για να επαναφέρει την ψυχρή κουζίνα σε μια άνετη θερμοκρασία. Σε αυτή την περίπτωση, οι υπέρυθρες θερμάστρες παρέχουν γρήγορη, ζεστή ζεστασιά επειδή οι ακτίνες τους λειτουργούν απευθείας αντί να χρειάζεται να θερμάνουν ολόκληρο τον αέρα του δωματίου πρώτα.

Εκτός από την αποτελεσματική θέρμανση, η προηγμένη ηλεκτρική θέρμανση υποστηρίζει επίσης μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων στην κουζίνα. Όπως και στο σαλόνι, μια εικόνα υπέρυθρης θέρμανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ ιδανικά. Επιλέξτε μια φωτογραφία από το προσωπικό σας άλμπουμ ή επιλέξτε ένα μοτίβο που σχετίζεται με το φαγητό για να σας ανοίξει η όρεξη ενώ μαγειρεύετε.

Εικόνα υπέρυθρης θέρμανσης VASNER

Ανάλογα με τα χρώματα των πλακιδίων και την άλλη επένδυση τοίχου, μπορείτε να επιλέξετε έναν κλασικό θερμαντήρα τοίχου από γυαλί ή μέταλλο, ο οποίος φαίνεται να συγχωνεύεται με το περιβάλλον του ή σε έντονο χρώμα προσελκύει την προσοχή όλων. Οι υπέρυθρες θερμάστρες από μέταλλο μπορούν να βαφτούν με ένα κατάλληλο βερνίκι θέρμανσης στον τόνο της επιλογής σας, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με το χρώμα του τοίχου σας ή να ξεχωρίζουν ως χρώμα. Με λευκές ταπετσαρίες, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τα μοντέρνα προϊόντα χωρίς βαφή για να έχετε μια ανεπαίσθητη πηγή θερμότητας στον τοίχο ή στην οροφή.

Ανεξάρτητα από το αν η υπέρυθρη θερμάστρα προορίζεται να εμπλουτίσει το εσωτερικό σας ως ευγενής διακόσμηση ή να προσφέρει ζεστή ζεστασιά απαρατήρητη: Χάρη στον σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο, είναι η ιδανική πηγή θέρμανσης για την κουζίνα και το υπόλοιπο διαμέρισμα. Επειδή ο επίπεδος ηλεκτρικός θερμαντήρας έχει βάθος μόνο λίγα εκατοστά, έτσι ώστε να έχετε ακόμα αρκετό χώρο για τα έπιπλά σας και να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στις ιδέες σας σε άλλα σχέδια δωματίων.

VASNER εικόνα υπέρυθρης θέρμανσης

Εικόνα μπάνιου: Πνευματικά δικαιώματα: JRstoc; Υπνοδωμάτιο Εικόνα: Συγγραφέας: teeraphan