Ο χειμώνας είναι μπροστά μας – ο κρύος χρόνος με χιόνι και πάγο, όταν προτιμούμε να κρυβόμαστε στους τέσσερις τοίχους μας. Τα ζεστά βράδια κάτω από τη χαλαρή κουβέρτα με ένα ζεστό τσάι είναι απλά μέρος της στοχαστικής περιόδου πριν από τα Χριστούγεννα. Αλλά έτσι ώστε οι ώρες στο σπίτι να είναι πραγματικά στοχαστικές κάποια μέτρα λαμβάνονται πριν από την έναρξη του χειμώνα.

Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να αποτρέψετε πιθανά προβλήματα λόγω κρύου, πάγου και χιονιού, έτσι ώστε να απολαμβάνετε πραγματικά το σπίτι σας όταν είναι κάτω από τον παγετό.

συμβουλές οικιακής ασφάλισης για τον παγετό χιονιού

Η ενδελεχής προετοιμασία είναι απαραίτητη

Πριν σας χτυπήσει ο χειμώνας και ο παγετός και το κρύο κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά μας, πρέπει Υποβάλετε το σπίτι σας σε μια μικρή χειμερινή επιταγή. Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε τα ακόλουθα πριν από την έναρξη του χειμώνα:

  • Πόρτες και παράθυρα:

Είναι οι πόρτες και τα παράθυρά σας πραγματικά ασφαλή και σφιχτά; Για να σας προστατεύει πραγματικά το σπίτι σας από το κρύο και τον άνεμο, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την αξιοπιστία του. Για δοκιμή, απλώς τοποθετήστε ένα αναμμένο κερί κοντά στο κλειστό παράθυρο – η φλόγα δεν πρέπει τώρα να τρεμοπαίζει. Διαφορετικά, μπορεί να σημαίνει ότι δεν κλείνουν καλά.

Φροντίστε να φροντίζετε τις σφραγίδες πόρτας και παραθύρου στο σπίτι σας. Καθαρίστε και στεγνώστε τις τσιμούχες. Όλα τα κινητά εξαρτήματα θα πρέπει στη συνέχεια να υποβληθούν σε επεξεργασία με λάδια χωρίς ρητίνη και χωρίς οξέα. αν το Ωστόσο, οι φώκιες είναι ήδη πολύ πορώδεις θα έπρεπε απολύτως αντικατασταθεί από ειδικό.

  • Πρόσοψη και στέγη:

Η οροφή και η πρόσοψη πρέπει επίσης να ελέγχονται πριν από την έναρξη του χειμώνα. Ελέγξτε για ρωγμές ή άλλες ζημιές στην πρόσοψη. Η υγρασία μπορεί να συσσωρευτεί στις ρωγμές, η οποία μετατρέπεται σε πάγο το χειμώνα και στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά και έκρηξη. Οι μικρότερες οπές μπορούν εύκολα να σφραγιστούν με ενέματα. Αλλά η θερμομόνωση μπορεί επίσης να βραχεί – το αποτέλεσμα μόνωσης είναι εξασθενημένο.

παγάκια για την ασφάλιση σπιτιού

Η εποχή του φθινοπώρου είναι ώρα καταιγίδας! Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τη στέγη σας. Είναι πιθανό τα τούβλα να έχουν μετατοπιστεί ή να έχουν δημιουργηθεί ρωγμές που πρέπει οπωσδήποτε να επισκευαστούν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο προστατευτικό χιονιού. Εάν αυτό είναι ακόμα σταθερά στη θέση του και ως εκ τούτου μπορεί να αντέξει αξιόπιστα το μεγάλο φορτίο του χιονιού?

  • Υδρορροή:

Θα πρέπει να απελευθερώσετε απολύτως την υδρορροή των βροχών από φύλλα, κλαδιά και βρύα μετά το φθινόπωρο, διαφορετικά η υδρορροή μπορεί εύκολα να φράξει και να ξεχειλίσει, προκαλώντας ζημιά. Το νερό επομένως δεν έχει περισσότερο χώρο στην υδρορροή και τρέχει προς τα κάτω στην πρόσοψη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά από την υγρασία ή ακόμη και σε μούχλα. Οτι ματωμένο δοχείο νερού φυσικά και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν πάγωμα. Δυνατόν Οι συνέπειες θα ήταν οι σωλήνες να σκάσουν ή να πέσουν πάνω στους περαστικούς.

Αν Η ζημία προκαλείται σε έναν περαστικό με δική σας υπαιτιότητα, η ασφάλιση αστικής ευθύνης σας είναι συνήθως υπεύθυνη. Η ιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι τόσο σημαντική γιατί μπορεί να σας προστατεύσει από τεράστια χρηματικά ποσά. Καλύπτονται οι ακόλουθες ζημιές:

  • Υλικές ζημιές: Τα αντικείμενα έχουν καταστραφεί / καταστραφεί από δική σας υπαιτιότητα
  • Προσωπικός τραυματισμός: Οι άνθρωποι βλάπτονται από δικό σας λάθος
  • Οικονομική απώλεια: Οικονομικό μειονέκτημα που προκαλείται από υλικές ζημιές ή τραυματισμούς

Παρεμπιπτόντως: Μια τέτοια ιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης ισχύει για πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα Grazer Mutuals, ήδη περιλαμβάνονται στην ασφάλιση νοικοκυριού!

  • Υδροσωλήνας:

Δεδομένου ότι οι γραμμές και οι σωλήνες στον κήπο συχνά δεν είναι σε βάθος ανθεκτικό στον παγετό, μπορεί Η ψύξη μπορεί εύκολα να συμβεί στις χαμηλές θερμοκρασίες. Πριν από την έναρξη του χειμώνα, είναι απαραίτητο να αδειάσετε και να ελέγξετε τους σωλήνες νερού που τρέχουν έξω.

Διαβάζετε λοιπόν: αυτό Στην πραγματικότητα χρειάζονται μόνο μερικά βήματα και μια σύντομη δαπάνη χρόνου για να ελέγξετε το σπίτι σας για χειμερινή καταλληλότητα. Εξοικονομήστε χρήματα και νεύρα και ξεκινήστε έναν χειμερινό έλεγχο στην ιδιοκτησία σας σήμερα.

huas ασφαλίζει χιόνι και παγετό

χιονόπτωση ασφάλιση σπιτιού παγετό ασφάλιση σπιτιού