Η προοδευτική ψηφιοποίηση και η αυξανόμενη πλημμύρα πληροφοριών μας κάνουν να λαχταρούμε να επιβραδύνουμε όλο και πιο συχνά. Απλά παύστε, καθίστε και χαλαρώστε. Οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε αυτή την παρηγορητική κατάσταση με ένα καλό βιβλίο. Γιατί κατά κάποιον τρόπο η λεία επιφάνεια και η μονόχρωμη εμφάνιση του πληκτρολογίου και της οθόνης δεν μπορούν να συγκριθούν με το άγγιγμα του μαλακού χαρτιού και τη μυρωδιά ενός βιβλίου. Η γοητεία αυτού του αναλογικού μέσου είναι τόσο μεγάλη που δεν θέλετε μόνο να διαβάζετε, αλλά συχνά θέλετε να γράψετε μόνοι σας ένα βιβλίο. Τι είναι αυτό βασικά και πόσο ευέλικτα μπορούν να είναι τα έργα βιβλίων, εξηγούμε παρακάτω. Θα μάθετε επίσης τι πρέπει να προσέχετε όταν θέλετε να εκτυπώσετε ένα βιβλίο.

χαλάρωση συγγραφής βιβλίων

Πώς γράφω ένα βιβλίο?

Κάνετε πάντα στον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση στην αρχή. Ειδικά οι αρχάριοι συχνά συγκλονίζονται από αυτό. Επειδή έχετε μια αόριστη ιδέα για το τι πρέπει να είναι, αλλά δεν αισθάνεστε ακόμα σίγουροι ποια προσέγγιση είναι η καλύτερη. Συμβουλές συγγραφής για το βιβλίο μπορεί να βρεθεί σε αφθονία στο Διαδίκτυο, σε βίντεο και σε πολλά άρθρα ιστολογίου. Κάθε συγγραφέας και ειδικός σε αυτόν τον τομέα έχει τις δικές του μεθόδους και αρχές. Ορισμένες βασικές πτυχές μπορούν επίσης να συνοψιστούν σε αυτό το σημείο.

  • Μαθαίνετε να γράφετε γράφοντας – απλά μείνετε κολλημένοι, πάρτε το στα σοβαρά και συνεχίστε να εξασκείστε.
  • Η ανάγνωση άλλων συγγραφέων στο είδος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπνευστείτε και να βελτιώσετε το στυλ σας.
  • Μην ξεχνάτε τη δομή του οικοπέδου – έχετε την πλοκή όσο το δυνατόν σαφέστερα μπροστά στα μάτια σας στην αρχή.
  • Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ "Εμφάνιση μην πείτε" – Περιγράψτε την πλοκή και τους χαρακτήρες όσο το δυνατόν καλύτερα και μην προσφέρετε στον αναγνώστη οποιεσδήποτε παρεμβατικές δηλώσεις.
  • Πολύ σημαντικό: Γράψτε για κάτι που θεωρείτε πραγματικά ενδιαφέρον, συναρπαστικό ή χρήσιμο.

συμβουλές γραφής βιβλίων

Ο διαφορετικός κόσμος των βιβλίων

Το να γράφεις ένα βιβλίο δεν είναι μόνο να γράψεις ένα βιβλίο. Ανάλογα με το είδος και τον κύριο στόχο του βιβλίου, ποικίλλει επίσης η προσέγγιση, το ύφος, η διάταξη κ.λπ. Δεν είναι μόνο μυθιστορήματα και διηγήματα που σας αρέσει να διαβάζετε και θέλετε να έχετε μαζί σας. Τα εμπνευσμένα και μη μυθιστορηματικά βιβλία, οι οδηγοί και οι κατάλογοι τέχνης, καθώς και βιβλία σχεδίου ή εταιρείας έχουν επίσης κατακτήσει την ιδιαίτερη θέση τους στον πολύπλευρο κόσμο των βιβλίων. Ένα έργο βιβλίου μπορεί φυσικά να είναι επίσης ένα σημειωματάριο που παρουσιάζει την εταιρεία ή την αποστολή σας ή εννοείται απλά ως διαδραστικό μέσο. Επειδή, όπως έχουν δείξει πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες, είναι ευκολότερο να κρατάτε σκέψεις ή σχέδια στο κεφάλι σας όταν γράφετε με το χέρι.

τετράδιο γραφής βιβλίων

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σημειωματάρια είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για περισσότερη προσοχή, αυτο-ανακάλυψη, περισσότερη συγκέντρωση και παραμονή περισσότερο εδώ και τώρα. Νιώθεις πολύ πιο ιδιωτικός, μπορείς να σταματήσεις και να αφεθείς. Μέθοδοι όπως η καταγραφή ή οι εκφραστικοί δίσκοι δεν έχουν αποδειχθεί μάταια με την πάροδο του χρόνου και όχι μόνο σας βοηθούν να χαλαρώσετε, αλλά και να συλλέξετε τις δικές σας σκέψεις και να γίνετε πιο δημιουργικοί.

Χάρη σε καινοτόμες εταιρείες εκτύπωσης και ειδικούς βιβλίων όπως αυτές στο brandbook Για παράδειγμα, δεν μπορείτε μόνο να εκτυπώσετε μεμονωμένα σημειωματάρια υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο, αλλά και πολλές άλλες καινοτόμες δημιουργίες βιβλίων.

Έχοντας εκτυπωμένο βιβλίο – τι πρέπει να λάβετε υπόψη;!

Ανεξάρτητα από τον τύπο βιβλίου που θέλετε να εκτυπώσετε, θα πρέπει φυσικά να δώσετε προσοχή στην καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Βιβλία υψηλής ποιότητας μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε. Όλα είναι σωστά – ο σχεδιασμός, η αίσθηση, το χαρτί, το εξώφυλλο και φυσικά η μυρωδιά. Το παίρνετε στο χέρι σας και ξεκινάτε αυτή τη στιγμή ένα νοητικό ταξίδι που σας κάνει να νιώθετε πολύ πιο παρόν ταυτόχρονα.

γράψτε ένα βιβλίο και εκτυπώστε το

Η αειφορία και η διατήρηση της φύσης έχουν γίνει επίσης απαραίτητα για τα βιβλία. Θα πρέπει λοιπόν να αποφεύγετε προϊόντα που δεν έχουν σαφή προέλευση. Προτιμήστε βιβλία πρώτης κατηγορίας και σημειωματάρια που έχουν ετικέτες όπως FSC®, Τα PEFC ™ και Der Blaue Engel είναι πιστοποιημένα. Αυτά είναι τα βέλτιστα "Κατασκευάζεται στη Γερμανία", που σας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την φιλικότητα προς το περιβάλλον και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας και παραγωγής.

Οι έμπειρες, συμβουλές από ειδικούς και η καλή εξυπηρέτηση είναι φυσικά επίσης ένα αναπόσπαστο μέρος της όλης διαδικασίας. Ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση και τον τύπο του βιβλίου, θα υποστηριχθείτε στην επιλογή του σωστού εξωφύλλου, του τύπου χαρτιού, των γραμμάτων, του σχεδίου και της αίσθησης. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να δείξετε την εκτίμησή σας για τους αναγνώστες, τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας. Απλώς βασιστείτε σε αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών, στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα για κάθε έργο βιβλίου και το κάνετε επιτυχές!

εκτύπωση βιβλίου υψηλής ποιότητας

βιβλίο συγγραφής έργου βιβλίου