Η πρόταση γάμου εκκρεμεί ήδη. Η γυναίκα το υποψιάζεται και το ελπίζει, ο άντρας είναι αποφασισμένος, αλλά και αρκετά τεταμένος και ενθουσιασμένος. Θα είναι όλα τέλεια; Πώς θα απαντήσει ο αγαπημένος σε αυτήν την πολύ σημαντική ερώτηση; Και ναι … θα της αρέσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Γιατί χωρίς το σωστό δαχτυλίδι, η πρόταση γάμου είναι μόνο το μισό πράγμα. Ο μικρός μας οδηγός εδώ θα μπορούσε να σας παρέχει χρήσιμη βοήθεια. Επειδή η επιλογή των δαχτυλιδιών αρραβώνων είναι τεράστια και ειδικά οι άντρες μπορούν να χάσουν γρήγορα τόσο την επισκόπηση όσο και την αυτοπεποίθηση.

Ο υπέροχος κόσμος των δαχτυλιδιών αρραβώνων

Το σωστό δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει πάντα να επιλέγεται με πολλή υπομονή και κυρίως με αγάπη. Παραδοσιακά, το δαχτυλίδι αγοράζεται από τον μελλοντικό γαμπρό και υποτίθεται ότι είναι μια ρομαντική έκπληξη για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στις μέρες μας, ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να συμμετέχουν ενεργά στην επιλογή δαχτυλιδιού αρραβώνων. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να μειώσετε την έκπληξη της πρότασης γάμου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα κοσμήματα της κυρίας σας. Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ; Έχει την τάση να φορά κίτρινο χρυσό ή προτιμά τον λευκό χρυσό, την πλατίνα ή ίσως ένα πολύτιμο μέταλλο στο τριαντάφυλλο; Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμο να ρωτήσετε σχετικά με τους καλύτερους φίλους σας. Πιθανότατα γνωρίζετε τον δρόμο σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό το πολύ σημαντικό κόσμημα.

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές από τις μελλοντικές νύφες ανυπομονούν περισσότερο για ένα δαχτυλίδι πασιέντζας με ένα πραγματικό διαμάντι. Άψογα και σε παραδοσιακό σκελετό ή κορδόνι, αυτό το κόσμημα ενσωματώνει την καθαρότητα των συναισθημάτων και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο εραστών.

Το δαχτυλίδι πασιέντζας – το κλασικό ανάμεσα στα δαχτυλίδια αρραβώνων

κάνει πρόταση γάμου λαμπρό δαχτυλίδι αρραβώνων

Θα μπορούσε φυσικά να είναι απολύτως πιθανό ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θα προτιμούσε ένα δαχτυλίδι αναμνηστικών – ένα δαχτυλίδι μπάντας διακοσμημένο με πολλά μικρά διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους. Αυτοί οι τύποι δαχτυλιδιών φαίνονται επίσης πολύ αποτελεσματικοί και κομψοί στο δαχτυλίδι. Ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ευαίσθητα χέρια και δάχτυλα.

Οι λεγόμενοι δακτύλιοι τάσης έχουν γίνει πολύ μοντέρνοι πρόσφατα. Με αυτά, το διαμάντι φαίνεται να επιπλέει μεταξύ των δύο άκρων του δακτυλίου και μοιάζει σαν να μην υπάρχει σχεδόν καμία ρύθμιση.

Με δαχτυλίδια αρραβώνων μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα κράματα όπως κόκκινο, κίτρινο και λευκό χρυσό καθώς και πλατίνα, ανοξείδωτο ατσάλι, ακόμη και ασήμι. Ο δακτύλιος θα μπορούσε να είναι μονόχρωμος ή δίχρωμος, πολύ γυαλισμένος, ματ, λεπτός ή χοντροτριμμένος. Η απόφαση εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και εξαρτάται από τα γούστα της μελλοντικής νύφης.

Ένα ονειρικό δαχτυλίδι σε στυλ πριγκίπισσας

διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων λευκόχρυσο πλατίνα

Το αδιαμφισβήτητο κλασικό ανάμεσα στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι αναμφίβολα το διαμαντένιο δαχτυλίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι celebrities τολμούν να προτείνουν γάμο με ένα τέτοιο δαχτυλίδι. Το αφρώδες διαμάντι όχι μόνο γίνεται αμέσως αληθινό μάτι, αλλά συμβολίζει επίσης την αιώνια αγάπη και την άνευ όρων αφοσίωση.

Και ίσως αναρωτιέστε: "Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λαμπρού και διαμαντιού;?" Πανεύκολα! Στην καθημερινή γλώσσα, και τα δύο χρησιμοποιούνται περισσότερο ως συνώνυμα. Είναι πιο σωστό να πούμε: Αυτό είναι ένα λαμπρό κομμένο διαμάντι. Με άλλα λόγια, εάν ένας πολύτιμος λίθος κόβεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να εκπέμπει περισσότερη λάμψη, είναι ένα διαμάντι. Αυτό είναι επίσης το όνομα των δαχτυλιδιών που παρέχονται με πέτρες κομμένες με αυτόν τον τρόπο – διαμαντένια δαχτυλίδια.

Με το σωστό διαμαντένιο δαχτυλίδι όταν προτείνετε γάμο, είστε απλά στην ασφαλή πλευρά. Αυτά τα δαχτυλίδια εκπέμπουν αισθησιακό ρομαντισμό και διαχρονική κομψότητα και κάνουν την καρδιά κάθε γυναίκας να χτυπά πιο γρήγορα.

Εκτός από τα λαμπερά, υπάρχουν φυσικά και άλλα κοψίματα όπως carré, μπαγκέτα ή navette, που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στην ελαφρώς πιο ιδιαίτερη γεύση. Όλα είναι τελικά θέμα προσωπικών προτιμήσεων και ατομικού στυλ.

Κομψό δαχτυλίδι αρραβώνων με υπέροχο τετράγωνο κόψιμο

Δαχτυλίδι αρραβώνων Carre που επιλέγει το σωστό διαμαντένιο δαχτυλίδι

Τι σχήμα και ρύθμιση πρέπει να έχει ο πολύτιμος λίθος;?

Ο τύπος ρύθμισης καθώς και το σχήμα του πολύτιμου λίθου παίζουν σημαντικό ρόλο στο δαχτυλίδι αρραβώνων για το αν θα αρέσει ή όχι στους αγαπημένους σας. Η απόφαση είναι αρκετά λεπτή, γιατί είναι πάνω απ ‘όλα ζήτημα της επιθυμίας και της στάσης της κυρίας της καρδιάς σας.

Εδώ θέλουμε απλώς να απαριθμήσουμε τις πιο συνηθισμένες και δημοφιλείς ρυθμίσεις δακτυλίου αρραβώνων:

  • Ρύθμιση πριονιού – προτιμάται παγκοσμίως και είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε κοπή
  • Ρυθμίσεις με στεφάνη – ιδανικό για οβάλ ή στρογγυλά κομμένα διαμάντια
  • Ρυθμίσεις Pavé – πολύ κομψό και μεγαλοπρεπές, φτιαγμένο με μικρότερες πέτρες
  • Ρύθμιση καναλιού – μια σειρά διαμαντιών ανάμεσα σε δύο μεταλλικές ράγες

Το σωστό δαχτυλίδι αρραβώνων είναι αυτό που ευχαριστεί

memoire δαχτυλίδι με διαμάντια λαμπρό δαχτυλίδι αρραβώνων αγοράστε

Κάντε το δαχτυλίδι αρραβώνων πιο προσωπικό

Η χάραξη στον εσωτερικό δακτύλιο του δακτυλίου δίνει σε κάθε δαχτυλίδι μια απόλυτη προσωπική πινελιά. Αυτό μπορεί να είναι μια δήλωση αγάπης, ένα όνομα ή μια σημαντική ημερομηνία. Συνιστάται είτε να παραγγείλετε τη χάραξη μετά την πρόταση γάμου είτε να την χαράξετε μόνο εάν είστε αρκετά σίγουροι ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θα αρέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας χαραγμένος δακτύλιος δεν μπορεί να ανταλλαχθεί.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολυάριθμοι εκπρόσωποι της τέχνης του χρυσοχόου στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια γάμου και αρραβώνων άψογης ποιότητας. Μπορείτε να τα βρείτε και να τα εξερευνήσετε τόσο επιτόπου όσο και διαδικτυακά. Θα πρέπει φυσικά να προσέχετε πάντα το ακριβές καράτι και την ονομασία κράματος στα δαχτυλίδια καθώς και το πιστοποιητικό και τη σφραγίδα γνησιότητας κάθε μεμονωμένου κοσμήματος.

Σε ορισμένους εμπόρους κοσμημάτων και χρυσοχόους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα διαμορφωτή δαχτυλιδιών Σχεδιάστε δαχτυλίδια αρραβώνων online. Έτσι, σύντομα τίποτα δεν εμποδίζει το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων σας.

Καλή επιτυχία και επιτυχία! Θα κρατήσουμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα.

La Vie en Rose με το σωστό δαχτυλίδι αρραβώνων

δαχτυλίδια αρραβώνων διαμαντένιο δαχτυλίδι λαμπρή κοπή πλατίνα χρυσή χάραξη

νυφικό δαντέλα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων γάμος