Στο χθεσινό άρθρο ασχοληθήκαμε με το θέμα του εξατομικευμένου σχολικού υλικού και κυρίως των ασκήσεων. Σας δείξαμε πώς μπορείτε να το αρωματίσετε μόνοι σας μέσα σε λίγα λεπτά και με λίγες μόνο δεξιότητες χειροτεχνίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αφιερώσουμε το σημερινό άρθρο σε ένα άλλο θέμα που δεν είναι λιγότερο σημαντικό στην καθημερινή ζωή κάθε μαθητή από το τετράδιο ασκήσεων. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει σχολικές τσάντες για εφήβους. Παρόμοια με το βιβλίο ασκήσεων, το ίδιο σακίδιο με έναν άλλο συμμαθητή μπορεί να προκαλέσει αμηχανία και ανησυχία. Άλλωστε, τυχαίες ανταλλαγές μπορεί να οδηγήσουν γρήγορα στην απώλεια κλειδιών, εγγράφων, χρημάτων, σχολικών ειδών και οτιδήποτε άλλο κουβαλούσε μέσα τους. Επομένως, στις επόμενες γραμμές, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας σχολικές τσάντες για εφήβους απολύτως μοναδικές και ξεχωριστές. Με τις ακόλουθες τεχνικές χειροτεχνίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταμορφώσετε όλα τα βαρετά σακίδια σας σε μοντέρνα αξεσουάρ για το σχολείο και την καθημερινή ζωή.

Πολύχρωμα μπαλώματα και καρφίτσες μπορούν να αρωματίσουν αμέσως το σακίδιο σας

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες επιδιορθώστε ιδέες πολύχρωμο μασάζ

Διακοσμήστε τα σχολικά σας είδη σύμφωνα με το αγαπημένο σας θέμα, όπως: Β. Χάρι Πότερ

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες σχολικά είδη Χάρι Πότερ

DIY σχολικές τσάντες ουράνιου τόξου για εφήβους

Το ουράνιο τόξο είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ευτυχίας, παιδικής ηλικίας, νεότητας, αρμονίας και πνευματικότητας. Εδώ και αρκετά χρόνια, το ουράνιο τόξο είναι επίσης γνωστό ως σήμα κατατεθέν της κοινότητας LGBTQI +. Αν σας αρέσουν τα πολύχρωμα σχέδια ή είστε απλώς οπαδός του Pride Month, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλειο έργο τέχνης για εσάς.

Παρόλο που θα σας δείξουμε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στις ακόλουθες οδηγίες βήμα προς βήμα, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το δικό σας σακίδιο σε διαφορετική παλέτα χρωμάτων. Τα μοτίβα του γαλαξία, για παράδειγμα, εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά επίκαιρα. Χρώματα όπως το μπλε, ροζ, μοβ, βιολετί, μαύρο και τιρκουάζ χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μεγάλους γαλαξίες στο ύφασμα. Μην ξεχάσετε να βάψετε τα αστέρια με λευκό χρώμα.

Για αυτές τις σχολικές τσάντες για εφήβους με εφέ ουράνιου τόξου χρειάζεστε τώρα τα ακόλουθα υλικά:

 • Λευκή σχολική τσάντα από ύφασμα (τζιν, λινό κ.λπ. αλλά όχι τεχνητό ή πραγματικό δέρμα).
 • Υφαντικοί δείκτες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου – κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μοβ.
 • Μικρό μπουκάλι ψεκασμού με νερό.
 • Σπρέι εμποτισμού.
 • Λαστιχένια γάντια;
 • Εφημερίδα ή λαδόπανο για κάλυψη.

Με αυτήν την τεχνική, επιτυγχάνετε τελικά διακριτικά παστέλ χρώματα

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες στυλό βαφής υφάσματος ουράνιου τόξου

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

Στην αρχή, καλύψτε την επιφάνεια εργασίας σας για να διευκολύνετε τον καθαρισμό αργότερα. Είναι καλύτερο να κάνετε το όλο πράγμα στον κήπο για να αποφύγετε πιθανούς λεκέδες. Θα πρέπει επίσης να φοράτε λαστιχένια γάντια, ώστε να μην χρειάζεται να παλεύετε με χρωματιστούς λεκέδες στα χέρια σας.

Βρέξτε τώρα ολόκληρο το σακίδιο με λίγο νερό από το μπουκάλι ψεκασμού. Στη συνέχεια, σχεδιάστε σύννεφα με κάθε υφαντικό δείκτη, αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ κάθε χρώματος. Αφού βάψετε όλο το ύφασμα, ψεκάστε ξανά το σακίδιο για να θολώσει και να συνδυάσει τα χρώματα. Διορθώστε τα υφασμάτινα χρώματα στεγνώνοντας το σακίδιο με πιστολάκι ή σίδερο σε υψηλή θερμοκρασία, χωρίς τη λειτουργία ατμού.

Τέλος, χρησιμοποιήστε το σπρέι στεγανοποίησης σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας για να στεγανοποιήσετε τις σχολικές σας τσάντες για εφήβους και επίσης για να προστατέψετε τα χρώματα από λεύκανση. Ενώ ασχολούμαστε με το θέμα της λεύκανσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται ακριβώς για την ακόλουθη παράγραφο. Απλά διαβάστε!

Μην ξεχάσετε να διορθώσετε τα υφασμάτινα χρώματα μετά τη ζωγραφική

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες σχεδιασμός χρωμάτων υφασμάτων ουράνιου τόξου

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες στυλό με κλωστοϋφαντουργικά δείγματα ουράνιο τόξο

Φτιάξτε τις δικές σας λευκασμένες σχολικές τσάντες για εφήβους

Η πατίνα όλων των υφασμάτων τζιν έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη τάση στη μόδα των εφήβων τα τελευταία χρόνια. Οι τζιν σχολικές τσάντες για εφήβους δεν μπορούν να αγνοηθούν. Είτε πρόκειται για σκόπιμο σκίσιμο του υφάσματος, λεύκανση ή ράψιμο σε πολύχρωμα μπαλώματα, υπάρχουν διάφοροι δημιουργικοί τρόποι για να πατινάρετε το σακίδιο σας. Στη συνέχεια εντυπωσιάζει με μια μοναδική ρετρό αίσθηση και δροσερό σχεδιασμό.

Στον παρακάτω οδηγό θα σας δείξουμε έναν Τεχνική λεύκανσης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τζιν σχολικές τσάντες για εφήβους, αλλά και για όλα τα άλλα υφάσματα τζιν – τζιν, σακάκια, φούστες ακόμη και αθλητικά παπούτσια. Διασκεδάστε και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια σε όλα τα παλιά σας ρούχα. Ακολουθεί η λίστα με όλα τα απαραίτητα υλικά:

 • Σχολική τσάντα τζιν (μπλε ή μαύρο)?
 • Λευκαντικό;
 • Καουτσούκ γάντια, γυαλιά και μάσκες.
 • Λαδόπανο για κάλυψη.
 • Μπουκάλι ψεκασμού ή κούπα και βούρτσα.

Τα λευκασμένα και ξεπερασμένα ρούχα και αξεσουάρ δεν θα βγουν από τη μόδα σύντομα

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες λεύκανσης τζιν

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

Ξεκινήστε ξανά καλύπτοντας καλά την επιφάνεια εργασίας σας για να αποφύγετε λεκέδες λευκαντικού. Φορέστε λαστιχένια γάντια, γυαλιά και μάσκα προσώπου και φορέστε ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια για να αποφύγετε την επαφή του δέρματος με το χλωρίνη.

Ανακατέψτε το νερό και τη χλωρίνη σε αναλογία 1: 1 σε μπουκάλι ψεκασμού ή κούπα. Στη συνέχεια, απλά ψεκάστε τις περιοχές του σακιδίου σας που θέλετε να φωτίσετε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα βουτηγμένη στο αραιωμένο λευκαντικό για να βάψετε σχέδια.

Αφήστε το χλωρίνη να δράσει για περίπου 5-7 λεπτά, στη συνέχεια πλύνετε το σακίδιο σας καλά σε κρύο νερό χωρίς απορρυπαντικό. Τέλος κλείστε το για να στεγνώσει. Εάν η λεύκανση δεν είναι τόσο έντονη όσο θέλετε μετά το στέγνωμα, απλώς επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία.

Μην αφήνετε τη χλωρίνη να δράσει για περισσότερο από 30 λεπτά καθώς αυτό θα δημιουργήσει τρύπες στο ύφασμα

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες σακίδιο bleich technik

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα και μια ταινία ζωγραφικής για να λευκάνετε τέτοια ακριβή γεωμετρικά σχέδια

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες τζιν απαλή τεχνολογία εύκολη

Οι σχολικές τσάντες για εφήβους μπορούν να εξατομικευτούν υπέροχα με λίγο ελεύθερο χρόνο και πολλή δημιουργικότητα. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικά, εντυπωσιακά και φυσικά πρακτικά σχολικά είδη.

Πηγαίνετε πάντα στο σχολείο με στυλ και καλή διάθεση με ένα εξατομικευμένο σακίδιο

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες λευκαντικές ιδέες μαύρες

Χρησιμοποιήστε ρεαλιστικά τεχνητά λουλούδια και υπερκολλήσεις για να δημιουργήσετε έναν μίνι κήπο

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες λουλουδάτο λουλουδάτο λουλούδι

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες πολύχρωμες ιδέες ουράνιο τόξο

Δημιουργήστε τις τέλειες σχολικές τσάντες για εφήβους και ονειροπόλους

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες ουράνιο τόξο βαφής σύννεφων

Τα μικρά squishies μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε μπρελόκ

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες παγωτό μπλε diy

Δείξτε την αγάπη σας για το ροκ εν ρολ με αυτά τα ρετρό μπαλώματα

Σχεδιάστε μόνοι σας σχολικές τσάντες για εφήβους - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες επιδιορθώστε τζιν σακίδια

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες diy ideen ροδάκινο

Σχεδιάστε σχολικές τσάντες για εφήβους μόνοι σας - δημιουργικές ιδέες και απλές οδηγίες