Έχετε μεσαιωνικά ρούχα στην γκαρνταρόμπα σας; Αυτή η ερώτηση μπορεί να φαίνεται περίεργη σε κάποιους. Για άλλους θα ακούγεται μάλλον φυσιολογικό, γιατί οι μεσαιωνικές αγορές, τα φεστιβάλ ιπποτών και οι διάφορες καρναβαλικές εκδηλώσεις αποτελούν έντονη τάση τα τελευταία χρόνια. Στους ανθρώπους αρέσει να ταυτίζονται με παλαιότερες εποχές και προσωπικότητες. Έτσι ανακαλύπτεις άλλες πτυχές της δικής σου προσωπικότητας και τις δείχνεις σε άλλους. Νομίζουμε ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με το παρακάτω άρθρο να επιλέξουν μια κατάλληλη μεσαιωνική στολή.

μεσαιωνική ένδυση κόκκινη κορυφή

Στρατηγική 1: Ολοκληρώστε τη συνήθη στολή σας με μεσαιωνική κορυφή

Είστε καλεσμένοι σε ένα αποκριάτικο πάρτι στα μέσα του καλοκαιριού; Στους ανθρώπους αρέσει να κάνουν τα γενέθλια και άλλες περιστάσεις πιο ενδιαφέρουσες με τέτοια συναρπαστικά και πρωτότυπα θέματα. Αλλά τότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε ένα κοστούμι αμέσως. Επειδή δεν αισθάνονται όλοι άνετα σε αυτό και μπορεί να είναι αρκετά άβολα για ορισμένες περιπτώσεις.

Άλλωστε, δεν είναι καθόλου εύκολο να περπατάς για πολύ καιρό με μια βαριά φούστα από τον Μεσαίωνα και πόσο μάλλον να χορεύεις μαζί της. Εδώ έρχεται μια εναλλακτική λύση: πωλητές μεσαιωνικών ρούχων όπως η ιστοσελίδα χαμένοι θρύλοι προσφέρουν τόσο υπέροχους μπούστους ή μπλούζες. Μπορούν να φορεθούν σε συνδυασμό με μοντέρνο παντελόνι ή φούστες. Απλά ταιριάξτε τα μεταξύ τους ως προς το χρώμα και το ύφασμα! Και επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσατε να γίνετε αντιληπτοί σε οποιοδήποτε πάρτι και να κλέψετε την παράσταση αμέσως!

μεσαιωνικά ρούχα υπέροχη μπλούζα

Στρατηγική 2: Ολόκληρα Κοστούμια

Για πολλούς, ο Μεσαίωνας δεν είναι απλώς ένα καυτό θέμα, αλλά ένα είδος μανίας! Αρκετά φεστιβάλ ιπποτών και άλλα ιστορικά γεγονότα διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη. Απεικονίζουν καθημερινές ή ηρωικές σκηνές και γνωστά γεγονότα από την ιστορία. Η επιτυχία τέτοιων εκδηλώσεων εξαρτάται από κάθε μεμονωμένο συμμετέχοντα. Επιλέξτε έναν ρόλο που σας ταιριάζει και εκπληρώστε τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μια υπέροχη φορεσιά. Σε αυτή την περίπτωση, όλα πρέπει να είναι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια – από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ μέχρι τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το μακιγιάζ σας!

γυναικεία πανοπλία μεσαιωνικά ρούχα

Βρείτε ένα ρούχο που μπορείτε να το φορέσετε εύκολα και με χαρά …

Επικοινωνήστε με πωλητές και συμβούλους που μπορούν να συστήσουν μια ολόκληρη μεσαιωνική στολή. Όταν επιλέγετε πλήρεις ιστορικές φορεσιές, είναι πολύ σημαντικό να αντιπροσωπεύουν τη δική σας στάση απέναντι στην ιστορία και να ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ξανά: μερικά μεσαιωνικά φορέματα είναι δύσκολο να φορεθούν. Σε τυπικά υφάσματα, είναι συχνά πολύ ζεστό για πολλούς ή θα μπορούσατε να σκοντάψετε σε μια μακριά και βαριά φούστα. Εάν έπρεπε να μεταμφιεστείτε σε ένα τέτοιο ρούχο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ελέγξετε αν πραγματικά θα είστε καλά σε αυτό. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, επιλέξτε μια «απλούστερη» προσωπικότητα! Γιατί στο τέλος πρέπει επίσης να απολαύσεις το γεγονός. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένο να φοράς χιτώνα, που βαραίνει αρκετά με τα αξεσουάρ που συνοδεύουν. Είναι πολύ πιο εύκολο να εμφανιστείς σε μια “αγροτική εμφάνιση” που αποτελείται από παντελόνια και ένα υπέροχο πουκάμισο.

ανδρικά κοστούμια μεσαιωνικά ρούχα

Τα αξεσουάρ

Πολλά από τα μεσαιωνικά αξεσουάρ μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με μοντέρνα ρούχα. Βάζοντας ένα καπέλο, μια ζώνη ή παπούτσια σε ιστορικό στιλ, μπορείτε να πετύχετε τη σωστή στολή για ένα μεσαιωνικό πάρτι fashing χωρίς πραγματικά να χρειαστεί να αγοράσετε πάρα πολλά νέα πράγματα για την γκαρνταρόμπα σας! Σε αυτή την περίπτωση, έχετε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία, τόσο σε χρώματα όσο και σε υφάσματα. Η συμβουλή μας: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ και τα καλύμματα κεφαλής σε έθνικ στιλ! Είναι ιδιαίτερα γοητευτικά, πρωτότυπα και καθολικά! Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι τα μεσαιωνικά ρούχα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, ατομικά και υπό ορισμένες συνθήκες – προσαρμόσιμα στο μοντέρνο στυλ. Πάρτε το χρόνο σας και χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μας και τη δημιουργικότητά σας για να βρείτε κάτι που πραγματικά σας εμπλουτίζει ως άνθρωπο. Πώς ξέρετε σίγουρα ότι έχετε βρει την καλύτερη φορεσιά για τον εαυτό σας; Εδώ είναι μια απάντηση: Μπαίνετε στον πειρασμό να τα φοράτε σε καθημερινή βάση …

αξεσουάρ ποτών μεσαιωνικής ένδυσης

ζώνη ιδέα μεσαιωνικά ρούχα

μπότες μεσαιωνικής ένδυσης υπέροχες