Θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια και πώς ταξιδέψατε με τους γονείς και τα αδέλφια σας; Σχεδόν όλες οι πολύτιμες παιδικές αναμνήσεις σχετίζονται στην πραγματικότητα με οικογενειακά ταξίδια. Ανεξάρτητα από τον προορισμό, ένα οικογενειακό ταξίδι είναι πάντα μια μεγάλη περιπέτεια για τα παιδιά και ταυτόχρονα μια πρόκληση για τους γονείς. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει πάντα. Εάν σχεδιάζετε όλες τις λεπτομέρειες πολύ εκ των προτέρων, τότε το σύντομο ταξίδι σας με παιδί ή παιδιά μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία που θα σας προσφέρει εξίσου μεγάλη ευχαρίστηση με το μικρό. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και διαβάστε τις συμβουλές και τα κόλπα μας με θέμα “Ταξίδια με παιδιά με αυτοκίνητο” …

Πώς μπορείτε να οργανώσετε ένα χαλαρό σύντομο ταξίδι με ένα παιδί ή παιδιά?

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Οδοιπορικά με παιδιά Οργανώστε ένα οικογενειακό ταξίδι

Διασκεδάστε ταξιδεύοντας με αυτοκίνητο με παιδιά

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Έτσι μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο με παιδιά

Κάντε ένα σύντομο ταξίδι με το παιδί σας: συμβουλές και κόλπα για ταξίδια με αυτοκίνητο

Η οργάνωση είναι το πρώτο και το τέλος ενός σύντομου ταξιδιού με ένα παιδί

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα οδικά ταξίδια με παιδιά μπορούν να λειτουργήσουν αρκετά καλά. Ωστόσο, η καλή οργάνωση έχει μεγάλη σημασία εδώ. Προγραμματίστε το ταξίδι σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να μπορείτε να σταματάτε όσο συχνά χρειάζεται. Για παράδειγμα, κάντε τακτικά διαλείμματα τουαλέτας και πάρτε λίγο καθαρό αέρα κατά τη διάρκεια αυτών. Υπολογίστε τον χρόνο ταξιδιού σας και στη συνέχεια διπλασιάστε τον. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να προγραμματίσετε απροσδόκητες στάσεις, σημαντικά διαλείμματα, καθυστερήσεις κατά την αναχώρηση, σκασμένα ελαστικά κ.λπ. Ένα βιαστικό, αγχωτικό ταξίδι δεν είναι άνετο για κανέναν και μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνο για όλους τους επιβάτες.

Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να σταματήσετε όσες φορές θέλετε

Οργανώστε σύντομα ταξίδια με παιδιά Συμβουλές Εκδρομές με παιδιά με αυτοκίνητο

Προετοιμασία για ένα σύντομο ταξίδι με ένα παιδί

Περίπου μία εβδομάδα πριν το οικογενειακό σας ταξίδι, κάντε μια λίστα με όλα όσα θα θέλατε να πάρετε μαζί σας. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και, εάν είναι απαραίτητο, κάντε μια μέρα άδεια για να κάνετε τις προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Φορτίστε το τηλέφωνό σας και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και παιχνίδια λίγο πριν φύγετε και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τους φορτιστές. Συσκευάστε πολύ νερό, υγιεινά τρόφιμα και χωρίς γλυκά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι παιδιά στο αυτοκίνητο, όλα σε έξαλλη ζάχαρη. Σκεφτείτε επίσης τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας όπως ένα κιτ πρώτων βοηθειών, έναν πυρσό ή δύο κλπ..

Κάντε μια μεγάλη λίστα με αυτά που θέλετε να πάρετε μαζί σας

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Οδοιπορικά με παιδιά Κατάλογος Gepçk

Εάν έχετε μικρά παιδιά, το χαρτί υγείας και ένα φορητό γιογιό, απαλά παιχνίδια και ένα νυχτερινό φωτιστικό για το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι ότι πρέπει. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε παιδί πρέπει να έχει το δικό του μαξιλάρι. Τα ηχητικά βιβλία μπορούν να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τα μικρά παιδιά να κρατήσουν την πλήξη μακριά.

Η πλήξη στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Εκδρομές με παιδιά με αυτοκίνητο Διαβάστε ένα βιβλίο

Μάθετε εκ των προτέρων τυχόν πάρκα, τουριστικά αξιοθέατα ή παιδικές χαρές που βρίσκονται στη διαδρομή σας ή σε κοντινή απόσταση, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε στάσεις στην πορεία. Και όταν τα παιδιά σας ρωτούν αν πρόκειται να σταματήσετε, έχετε πάντα τη σωστή απάντηση.

Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε από τα μικρά παιδιά να μπορούν να κάθονται στο αυτοκίνητο για 2-3 ώρες κάθε φορά. Δώστε τους αρκετές ευκαιρίες να κάνουν ένα διάλειμμα και να βγουν από τα όρια του οχήματος.

Ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα στο αυτοκίνητο …

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Εκδρομές με παιδιά Αδέλφια

Τρώγοντας και πίνοντας όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο με ένα παιδί

Εάν οδηγείτε μερικές ώρες, χρειάζεστε επίσης κάτι για σνακ. Σάντουιτς, ξηροί καρποί, σουλτάνες, κράκερ ρυζιού, μπανάνες και μπάρες granola είναι τυπικά συσκευασμένα σνακ εν κινήσει. Οι περιστασιακές λιχουδιές είναι επίσης καλές, αλλά είναι καλύτερο να περιορίζετε τα σνακ με ζάχαρη στο ελάχιστο. Και κρατήστε μερικά υγρά μαντηλάκια στη διάθεσή σας για να καθαρίσετε τα κολλώδη χέρια μετά.

Ετοιμάστε υγιεινά σνακ για εσάς και τα παιδιά σας

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Εκδρομές με παιδιά με υγιεινά σνακ

Μικρές μερίδες για τη μικρή όρεξη

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά τρώνε και πίνουν

Επιλογές ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο

Από τη φύση τους, τα παιδιά δεν μπορούν να παραμείνουν ήρεμα και πρέπει πάντα να είναι απασχολημένα. Έτσι, αν βρίσκεστε σε ένα μεγάλο ταξίδι με παιδιά, προσπαθήστε να τα κάνετε διασκεδαστικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν έχετε μωρό ή νήπιο, καθίστε στο πίσω κάθισμα μαζί τους για λίγο και πείτε τους μια ιστορία, διαβάστε ένα βιβλίο ή εκπλήξτε το με ένα νέο παιχνίδι. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορούν επίσης να είναι μια πιθανή επιλογή, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορούν να αποτελέσουν προϋπόθεση για ναυτία κατά την οδήγηση. Για να αποφευχθεί αυτό, το παιδί σας θα πρέπει να κοιτάζει καλύτερα έξω από το παράθυρο και όχι προς την οθόνη.

Αυτό κάνει τα ταξίδια με το αυτοκίνητο διασκεδαστικά και για τα παιδιά!

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά ευτυχισμένο παιδί στο αυτοκίνητο

Τα παιδιά είναι πάντα απασχολημένα με κάτι

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Οδοιπορικά με παιδιά Παιδικό παιχνίδι μάτι Malboard

Κατάλληλα παιχνίδια για το αυτοκίνητο και για βρέφη και νήπια

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά

Παιχνίδια tablet για μεγαλύτερα παιδιά

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Ηλεκτρονικά παιχνίδια Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να κρατήσετε τους πάντες ευχαριστημένους, σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει καυγάς. Τα μικρότερα παιδιά είναι, τόσο λιγότερο θέλουν να μοιράζονται τα παιχνίδια τους με άλλα παιδιά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι κάθε παιδί έχει τα δικά του παιχνίδια. Τα μαξιλάρια μπορούν να αποτελέσουν ένα εύχρηστο φράγμα μεταξύ ιδιόμορφων αδελφών.

Κάποια στιγμή θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ των αδερφών. Δεν πειράζει όμως

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά Συμβουλές και κόλπα

Περισσότερες συμβουλές για μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο

Υπάρχουν δύο κόλπα που μπορούν να είναι χρήσιμα για να διατηρήσουν τα παιδιά σχετικά ήρεμα όταν ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το πρώτο είναι ο ενήλικας που δεν οδηγεί να προσποιείται ότι κοιμάται. Αυτό μπορεί μερικές φορές να κάνει όλο το αυτοκίνητο πιο ήσυχο. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα χρονόμετρο έτσι ώστε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα να μπορούν εύκολα να το δουν. Και μόλις λάβετε την αναπόφευκτη ερώτηση “Είμαστε ακόμα εκεί;” Μπορείτε απλά να δείξετε το χρονόμετρο. Έτσι κάθε επιβάτης γνωρίζει πόσος χρόνος θα έχει μέχρι την επόμενη στάση.

Τα παιδικά τραγούδια είναι μια καλή ιδέα όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Ταξίδια αυτοκινήτου με παιδιά Kinderlieder

Όταν τα παιδιά κουράζονται, το αυτοκίνητο ησυχάζει

Σύντομο ταξίδι με παιδιά Συμβουλές Ταξίδια με αυτοκίνητο με παιδιά που κοιμούνται παιδιά

συμπέρασμα

Μην φοβάστε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με το παιδί σας. Απλώς αφιερώστε αρκετό χρόνο και προγραμματίστε το ταξίδι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η καλή οργάνωση είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για ταξίδια με παιδιά με αυτοκίνητο. Σκεφτείτε επιλογές φιλικές προς τα παιδιά για ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο και σταματήστε τακτικά για να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να αφαιρέσετε την πλήξη. Φροντίστε να πάρετε νόστιμα και υγιεινά σνακ μαζί σας και μην ξεχνάτε τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών σας. Οπλισμένοι με αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να ταξιδεύετε με αυτοκίνητο αρκετά καλά με παιδιά. Διασκεδάστε και δημιουργήστε ευτυχισμένες οικογενειακές αναμνήσεις!

Ένα σύντομο ταξίδι με παιδιά είναι μια περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους

Προγραμματίστε ένα σύντομο ταξίδι με παιδιά και προγραμματίστε ένα ήσυχο οδικό ταξίδι με παιδιά