Η κρύα περίοδος είναι προ των πυλών και όλες οι δραστηριότητες κινούνται όλο και περισσότερο μέσα στο διαμέρισμα. Αλλά όχι μόνο οι δικές σας δραστηριότητες εξαρτώνται από την εποχή. Πρέπει επίσης να γίνουν περαιτέρω προετοιμασίες για τον κήπο και τη δική σας ευημερία. Δεν απαιτείται υπολογιστής για να λάβετε μια επισκόπηση όλων αυτών των ιδεών. Η εφαρμογή freshideen μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε όλα τα smartphone και έτσι σας κάνει να κινηθείτε. Δεν έχει σημασία αν iPhone ή Huawei, ένα σταθερό επιτόκιο αποδίδει, για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε όλες τις ιδέες χωρίς περιορισμούς.

Συλλογή ιδεών για υπέροχες χειμερινές δραστηριότητες

γιόγκα στο σπίτι συλλογή ιδεών ζουν υγιείς

Φροντίστε τη δική σας ευημερία

Το παγωμένο κρύο σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα εξασφαλίζει γρήγορα ότι το δέρμα μας στεγνώνει. Οι περιοχές του προσώπου επηρεάζονται ιδιαίτερα καθώς είναι δύσκολο να προστατευθούν πλήρως. Τα εύθραυστα και σκασμένα χείλη είναι μια κοινή συνέπεια. Τέτοια συμπτώματα μπορούν να προληφθούν μόνο με τακτική φροντίδα του δέρματος. Το δικό Υγεία σε τακτά όλη τη διάρκεια του χειμώνα το να κρατηθείς είναι πραγματικά μια πρόκληση. Η γρίπη και τα κρυολογήματα είναι διαδεδομένα και σχεδόν όλοι πιάνονται ή τουλάχιστον βόσκουν. Ως εκ τούτου, είναι επίσης σημαντικό να πίνετε αρκετά υγρά το χειμώνα. Αυτό διατηρεί την κυκλοφορία σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Επιπλέον, τα υπερθερμασμένα δωμάτια και το κρύο πρέπει να αποφεύγονται όσο το δυνατόν περισσότερο. Επειδή ο ξηρός αέρας επηρεάζει την αμυντική λειτουργία των ρινικών βλεννογόνων μας. Σε συνδυασμό με δίαιτα πλούσια σε βιταμίνες, δηλώνεται η καταπολέμηση των παθογόνων. Η βιταμίνη C. είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ. Η έλλειψη ηλιακού φωτός σας κάνει επίσης να νιώθετε υπνηλία και νωθρότητα. Το σώμα στερείται σεροτονίνης. Πάνω απ ‘όλα, απαιτείται αρκετή άσκηση για να ξεκινήσετε ξανά. Οι προπονήσεις πιλάτες, γιόγκα και περιτονίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ακόμη και η άσκηση στον πιο κρύο χειμώνα είναι μια επιλογή.

σχέδια νυχιών συλλογή ιδεών χειμερινές δραστηριότητες

Δραστηριότητες και ευημερία

Αλλά ο επιπλέον χρόνος στους τέσσερις τοίχους σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά παραγωγικά. Ενώ οι άνδρες ασχολούνται με έπιπλα ή άλλες εργασίες που φτιάχνεις μόνος σου. Συχνά οι γυναίκες αφοσιώνονται στη διακόσμηση και έτσι κάνουν το σπίτι τους λίγο πιο προσωπικό και άνετο. Ο παγωμένος καιρός είναι επίσης ιδανικός για δημιουργικό σχεδιασμό των νυχιών σας. Χριστουγεννιάτικα μοτίβα ή διακοσμήσεις μέσα από σχέδια και σχήματα παρέχουν την πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα ζεστά χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο κάνουν ιδιαίτερα καλά εδώ. Αυτή η διάθεση μπορεί να δημιουργηθεί ιδιαίτερα εύκολα με έγχρωμο φως. Μετά από μερικές χειμερινές δραστηριότητες, δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να κουλουριαστείτε κάτω από τη ζεστή κουβέρτα και να ακούσετε την αγαπημένη σας σειρά.

τηλεοπτική χειμερινή συλλογή ιδεών

diy projects συλλογή ιδεών δημιουργικές χειροτεχνικές ιδέες

  συλλογή ιδεών Οι χειμερινές δραστηριότητες παραμένουν υγιείς