Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2020/21 θα είναι πολύ διαφορετική από την περσινή γιορτή. Αντί να πάμε στην πόλη, πολλοί από εμάς θα προετοιμαστούμε για ένα βράδυ στον καναπέ. Και αντί να καλέσουμε το 2021 με δεκάδες φίλους, η λίστα των καλεσμένων μας θα περιοριστεί στους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι μας. Τι μπορείτε όμως να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Επειδή η παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021 είναι διαφορετική δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι τόσο γιορτινή, επίσημη και ουσιαστική όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Γι ‘αυτό σας έχουμε 6 έξυπνες συμβουλές έτοιμες για το τι να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς …

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς?

Τι μπορείτε να κάνετε την Πρωτοχρονιά Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά 2021 σίγουρα

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς?

Φέτος, οι διακοπές είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Οι τελευταίοι μήνες ήταν προκλητικοί για πολλούς από εμάς και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσετε από την αρχή. Κανείς δεν θα χάσει το 2020 όταν τελειώσει – και ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει καλύτερες μέρες. Εάν είστε περισσότερο από έτοιμοι να εγκαινιάσετε υπεύθυνα το νέο έτος, δείτε πώς να γιορτάσετε με ασφάλεια την έναρξη του 2021.

Το νέο έτος είναι προ των πυλών

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021 Silverter Party

Ξεκινήστε το πάρτι σας αργά ή τελειώστε το νωρίς

Εκτός εάν είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε κάπου ζεστά όλο το χρόνο, η ασφαλής υπαίθρια γιορτή της Πρωτοχρονιάς θα μπορούσε να είναι δύσκολη. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα πρόωρο δείπνο και ένα υπαίθριο πάρτι και, στη συνέχεια, να στείλετε όλους τους καλεσμένους στο σπίτι για να ξεκινήσουν το νέο έτος ξεχωριστά. Or μπορείτε να ζητήσετε από τους επισκέπτες να φτάσουν μία ή δύο ώρες πριν τα μεσάνυχτα για να μετρήσουν αντίστροφα μαζί, έστω για λίγο, μέχρι το 2021. Or, σκεφτείτε να ξεκινήσετε το πάρτι ουσιαστικά και στη συνέχεια να μαζέψετε όλους έξω για λίγο καιρό αργότερα εκείνο το βράδυ.

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά για σαμπάνια

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021 Party Sekt

Για το καλό!

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιά 2021 αφρώδες κρασί

Φωτίστε την αίθουσα πάρτι σας

Εάν έχετε συνηθίσει να χτυπάτε το νέο έτος σε ένα λαμπερό πάρτι, προσθέστε λίγη επιπλέον λάμψη στην αίθουσα γιορτής σας. Τα φώτα υψηλής τεχνολογίας μπορούν να προγραμματιστούν για να αλλάζουν χρώματα συγχρονισμένα με τη μουσική για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με κλαμπ. Δώστε λαμπερά περιδέραια, γιορτινά διακοσμημένα γυαλιά, λαμπερές τιάρες και καπέλα για να αρωματίσετε το πάρτι σας.

Γιορτάστε σε εξωτερικούς χώρους

Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιά 2021 Πρωτοχρονιά

Αφήστε πίσω το παρελθόν

Υπάρχουν πιθανώς πολλά πράγματα στα οποία θα θέλατε να αποχαιρετήσετε. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Στην Κίνα, πριν από το νέο έτος, οι άνθρωποι καθαρίζουν τα σπίτια τους για να σκουπίσουν την κακή τύχη και να είναι έτοιμοι να χαιρετήσουν τους καλούς. Όταν κάθεστε μπροστά στο τζάκι, μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε θέλετε να αφήσετε και απλά να το πετάξετε στη φωτιά.

Σερβίρετε πολλά τυχερά φαγητά

Τα μακριά χυλοπίτες συμβολίζουν μια μακρά και ευημερούσα ζωή στην Κίνα και την Ιαπωνία, και τα μαυρομάτικα μπιζέλια (στον ατμό με χοιρινές αρθρώσεις και λάχανο) φέρνουν καλή τύχη στις νότιες πολιτείες. Τα τρόφιμα που μοιάζουν με κέρματα ή χρήματα ή έχουν χρυσή απόχρωση – όπως μανταρίνια, ζυμαρικά, λάχανο, ψωμί καλαμποκιού, φακές και χόρτα – λέγεται ότι σας φέρνουν ευημερία το νέο έτος. Εμείς οι Γερμανοί τρώμε παραδοσιακά χαριτωμένα γουρουνάκια για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα του νέου έτους. Και τα μεσάνυχτα μπορείτε να ακολουθήσετε την ισπανική παράδοση – βάλτε 12 σταφύλια στο στόμα σας, ένα για κάθε χτύπημα του ρολογιού, για μια νέα αρχή του νέου έτους.

Το φαγητό μπορεί να σας φέρει ευτυχία

Τι να κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιάτικο φαγητό

Αγριέψτε λίγο

Όταν κάνετε πάρτι σε εξωτερικούς χώρους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο για την ακαταστασία. Αποσυσκευάστε λοιπόν κομφετί και σερπαντίνες και βεγγαλικά για να χτυπήσουν το νέο έτος ακόμα πιο γιορτινά. Αν σας αρέσει η ιδέα να κάνετε λίγο θόρυβο για να διώξετε την ατυχία, ξεκινήστε μερικά πυροτεχνήματα και απλώς αφήστε το να φύγει.

Αφήστε το να σκιστεί!

Τι μπορείτε να κάνετε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Κρατήστε το φιλί σας για το νέο έτος ασφαλές

Το φιλί της Πρωτοχρονιάς είναι μια παράδοση που αξίζει τον κόπο, αλλά παίξτε το με ασφάλεια και φιλήστε μόνο τους ανθρώπους στο σπίτι σας.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με όλη μας την καρδιά! “

Καλή χρονιά 2021!

Τι μπορείτε να κάνετε σε εξωτερικούς χώρους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;