Στην προχωρημένη εποχή μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα όρασης. Είτε εκ γενετής, είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω των πολύωρων ωρών στον υπολογιστή, η κακή όραση είναι μια ταλαιπωρία που πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιος. Έρχεται η ώρα για όλους να δουν έναν οφθαλμίατρο. Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής: γυαλιά ή φακοί επαφής?

παραγγελία φακών επαφής σύγκριση τιμών φακών επαφής

Γυαλιά ή φακοί επαφής?

Τα γυαλιά κάνουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ευκολότερη, αλλά έχουν κάποια μειονεκτήματα. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνηθίσουν το πλαίσιο των γυαλιών και αν το κάνουν, την ενοχλητική πίεση στη μύτη και το θόλωμα των γυαλιών όταν βρέχει. Οι χρήστες γυαλιών είναι πολύ περιορισμένοι στις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί χωρίς γυαλιά δύσκολα βλέπουν τίποτα και αυτό δημιουργεί υψηλό κίνδυνο τραυματισμού. Οι φακοί επαφής, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πολύ καλύτερο οπτικό βοήθημα. Οπτικά "τίποτα να δείτε", Αυτά είναι πολύ πιο ευχάριστα και πρακτικά: όχι πια να θολώνετε και να μην πιέζετε. Οι φακοί επαφής προσφέρουν απόλυτη ελευθερία.

Οι φακοί επαφής είναι ένα οπτικό βοήθημα που μπορεί να διορθώσει τη μυωπία και τη μυωπία, την πρεσβυωπία ή τον αστιγματισμό, ακόμη και πολύπλοκες αμητροπίες όπως η ανισομετροπία και ο κερατόκωνος. Το οπτικό σας πεδίο δεν θα το κάνει "πλαίσιο" και μπορείτε να δείτε έντονα και στα πλάγια. Το καλύτερο σε αυτό (τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας) είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε τους φακούς επαφής με γυαλιά ηλίου.

Μπορείτε να βρείτε φθηνούς φακούς επαφής με τη σύγκριση τιμών φακών επαφής

δείτε καλύτερα φθηνούς φακούς επαφής

Βρείτε τον σωστό φακό επαφής

Η επιλογή των φακών επαφής είναι τεράστια. Δεν είναι όμως πάντα θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Για ορισμένα προβλήματα όρασης, ορισμένοι φακοί επαφής ταιριάζουν καλύτερα και θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν οφθαλμίατρο. Γίνεται διάκριση μεταξύ μαλακών και σκληρών φακών επαφής. Οι διακόπτες προσαρμόζονται καλύτερα στον κερατοειδή επειδή είναι πιο ευέλικτοι. Γίνεται διάκριση μεταξύ υδρογέλης, υδρογέλης σιλικόνης και υβριδικών φακών επαφής. Τα σκληρά είναι κατασκευασμένα από ένα εξαιρετικά ελαφρύ πλαστικό που είναι καλά διαπερατό στο οξυγόνο. Αυτός ο τύπος φακού είναι μικρότερος από τον κερατοειδή και μπορεί να αντισταθμίσει τις υψηλές διόπτρες και τον αστιγματισμό.

Επιπλέον, οι φακοί επαφής μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Υπάρχουν καθημερινοί, μηνιαίοι, εξαμηνιαίοι, ετήσιοι και μόνιμοι φακοί. Οι τέσσερις πρώτοι τύποι σχετίζονται περισσότερο με μαλακούς φακούς επαφής. Οι σκληροί φακοί πρέπει να ρυθμίζονται με μεγάλη ακρίβεια επειδή έχουν διάρκεια ζωής μεταξύ 2 και 4 ετών.

Οι φακοί επαφής μπορούν συνήθως να βρεθούν πολύ φθηνότερα από τα γυαλιά. Ακόμα και μεταξύ των πολλών προμηθευτών φακών επαφής, υπάρχουν διαφορετικές προσφορές τιμών. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Σύγκριση τιμών φακών επαφής και βρείτε φθηνούς φακούς επαφής για τον εαυτό σας. Όσον αφορά την ποιότητα των μεμονωμένων παρόχων, δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά.

έγχρωμοι φακοί επαφής φθηνοί φακοί επαφής

 Φακοί επαφής για άτομα με φυσιολογική όραση

Αυτοί είναι οι έγχρωμοι φακοί. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή στους νέους. Μπορείτε να κάνετε το χρώμα των ματιών να φαίνεται πιο έντονο ή ακόμα και να το αλλάξετε εντελώς. Τα άτομα με μυωπία και μυωπία μπορούν επίσης να επωφεληθούν από έγχρωμους φακούς επαφής. Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τα καθιστά πολύ δημοφιλή, ειδικά κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού και του Halloween. Όταν αγοράζετε έγχρωμους φακούς, είναι πολύ σημαντικό να τους προσαρμόσετε ακριβώς στο μάτι, επειδή κάθε όργανο όρασης έχει διαφορετικό σχήμα.

Βρείτε τους φακούς επαφής σας στην καλύτερη τιμή και δείτε τον κόσμο καθαρά και "χωρίς πλαίσιο"!

  Σύγκριση τιμής φακών επαφής: Βρείτε φθηνούς και σκληρούς φακούς επαφής

φθηνοί φακοί επαφής παραγγείλετε σκληρούς φακούς επαφής

φθηνοί φακοί επαφής αγοράζουν σκληρούς φακούς επαφής  σύγκριση τιμών φακών επαφής φθηνοί φακοί επαφής φροντίδα φακών επαφής