Μετά την έκθεση είναι πριν από την έκθεση! Κάθε χρόνο, γερμανικές εταιρείες από όλους τους κλάδους συμμετέχουν κατά μέσο όρο σε 9,6 εμπορικές εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό. Με κάθε εμφάνιση, κάθε εκθέτης δεν αναμένει μόνο αύξηση της ευαισθητοποίησης της εταιρείας και υψηλότερες πωλήσεις, αλλά και κάποια βελτίωση της εικόνας. Όλα αυτά επιτυγχάνονται καλύτερα μέσω της ενεργού απόκτησης νέων πελατών και της τακτικής εξυπηρέτησης των πελατών, καθώς και της παρουσίασης των τελευταίων προϊόντων και των μόνιμων επαφών μέσων. Για αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σκεφτείτε τέλεια την εμφάνιση της εμπορικής σας έκθεσης. Έτσι, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την εμπορική σας έκθεση. Παρακάτω, σας δίνουμε μερικές σημαντικές συμβουλές και προτάσεις για το τι πρέπει να προσέξετε.

έκθεση σχεδιασμού εκθέσεις τοίχων οθόνες

Τι αποτελεί μέρος του επιτυχημένου σχεδιασμού εμπορικών εκθέσεων?

Η έκθεση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για την επικοινωνία της μάρκας. Για αυτό σίγουρα χρειάζεστε τον σωστό προγραμματισμό, τα σημαντικότερα μέρη του οποίου είναι ο βέλτιστος εξοπλισμός μάρκετινγκ και η σαφής έννοια της εμπορικής έκθεσης. Επομένως, θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς εκ των προτέρων ποιες εμπορικές εκθέσεις θα θέλατε να επισκεφθείτε και ποιοι είναι οι σημαντικότεροι στόχοι σας. Η εσωτερική κατανομή των ρόλων κατά την προετοιμασία, καθώς και ένας αναμενόμενος προγραμματισμός πόρων και προϋπολογισμού αποτελούν επίσης μέρος αυτού.

Ένα πιθανό σχέδιο προϋπολογισμού θα μπορούσε να μοιάζει με αυτό:

  • Λειτουργικά έξοδα για την περίοδο της έκθεσης και το μίσθωμα
  • Σχεδιάστε το εκθεσιακό περίπτερο, αγοράστε ή νοικιάστε το κατάλληλο εκθεσιακό σύστημα
  • Κόστος μεταφοράς ή διάθεσης του
  • Φαγητό και ποτό στο χώρο του ξενοδοχείου
  • Επικοινωνιακό υλικό (δώρα και άλλα δώρα)
  • Κόστος προσωπικού
  • Εξοδα ταξιδιού

έκθεση σχεδιασμού έκθεση τοίχου έκθεσης

Έχοντας μια σαφή ιδέα στο μυαλό, μπορείτε εύκολα να κλείσετε το περίπτερο της έκθεσής σας. Θα ερωτηθείτε σχετικά με το μέγεθος και τον προσανατολισμό, καθώς και τη θέση στην αίθουσα. Για να είστε ασφαλείς, προγραμματίστε ένα buffer για απρόβλεπτο κόστος, ώστε να έχετε περισσότερο περιθώριο.

Πώς ακριβώς πρέπει να μοιάζει το περίπτερό σας;?

Μέχρι να κλείσετε το περίπτερό σας, θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε πώς θα σχεδιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τα εκθεσιακά συστήματα που χρειάζεστε εγκαίρως – συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού. Ο κατάλληλος εξοπλισμός της έκθεσης περιλαμβάνει έναν πάγκο εκθέσεων, μια ελαφριά στήλη, μια βάση φυλλάδιου και μια πτυσσόμενη οθόνη καθώς και υψηλή ποιότητα Τείχος έκθεσης ή ακόμα και αρκετές. Ευτυχώς, αυτά είναι διαθέσιμα σε τέλεια ποιότητα εκτύπωσης. Μπορούν ακόμη και να παραγγελθούν εύκολα μέσω διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την έκδοση για κινητά, γεγονός που διευκολύνει τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση. Το καλύτερο πράγμα για τέτοιους τοίχους εκθέσεων και πτυσσόμενες οθόνες είναι ότι μπορούν να εκτυπωθούν ξεχωριστά και ως εκ τούτου να χρησιμοποιηθούν και για άλλες εκδηλώσεις. Έκοψαν επίσης μια ωραία φιγούρα ως τοίχους τάσης σε ένα γραφείο.

έκθεση σχεδιασμού πτυσσόμενη έκθεση περίπτερο έκθεσης

Μην ξεχάσετε να οργανώσετε δώρα και δωρεές για πελάτες και άλλους επισκέπτες. Συντονίστε τα ρούχα για την ομάδα των εκθέσεων με τη συγκεκριμένη εμφάνιση της εταιρείας και το θέμα της έκθεσης και, μετά από επιτυχημένο σχεδιασμό εμπορικών εκθέσεων, ξεκινήστε την πραγματική εφαρμογή.

Εάν όλος ο εξοπλισμός σας για εκθέσεις είναι σωστός, υπάρχει η σωστή στάση και η ομάδα της έκθεσης είναι επαρκώς προετοιμασμένη και παρακινημένη, τίποτα δεν εμποδίζει την τέλεια εμφάνιση της έκθεσης.

εξοπλισμός μάρκετινγκ σχεδιασμού έκθεσης

έκθεση σχεδιασμού έκθεση περίπτερο έκθεση έννοια