Την περασμένη εβδομάδα, η Σάρα Φέργκιουσον ήταν στο σπίτι ενός επιχειρηματία κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Ernie Boch Junior και εκεί ήταν μια πολύ δημοφιλής επαφή. Συνήθως είναι έτσι κι αλλιώς, αλλά σε αυτή την περίπτωση πολλοί άνθρωποι ήταν περίεργοι να μάθουν αν η κόρη τους – η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος ή όχι. Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι απλώς μια φήμη και όχι η αλήθεια. Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Jacques Brooksbank στο παρεκκλήσι του Saint George’s στο Windsor. Έτσι ξεκίνησε μια εντελώς νέα φάση στη ζωή της.

Αυτή η εικόνα είναι η αιτία των μυρωδιών

ευγενία με άλλες δύο κυρίες

Ένα υπέροχο βίντεο με τη Σάρα Φέργκιουσον

Ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Φέργκιουσον έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στο Διαδίκτυο. Αυτό έγινε από την Kelly Lynch, αρχισυντάκτρια του dailybreak.com, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη της εκδήλωσης με τον επιχειρηματία Ernie Boch Jr. Στο βίντεο βλέπουμε την πρώην Δούκισσα της Υόρκης με ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα με αναστατωμένες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος.

  Σε αυτό μιλά για την πριγκίπισσα Ευγενία και τις επιτυχίες της στην υπέρβαση της σκολίωσης. Λόγω αυτής της ασθένειας, λέγεται ότι έκανε μια επέμβαση στην παιδική της ηλικία. Μέσα σε εκείνη τη συνομιλία, ανέφερε επίσης ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης της 29χρονης Ευγενίας δεν ήταν αληθινές.

Brooksbank και Eugenie με τη Sarah Ferguson

Περαιτέρω δηλώσεις της Sarah Ferguson για αυτό το θέμα

Προφανώς, η Σάρα Φέργκιουσον ήξερε ότι αυτό το θέμα συζητείται πολύ ευρέως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπάθησε να κρατήσει τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση καλά ενημερωμένοι σχετικά. Πολλοί από τους θαυμαστές ήταν ήδη σίγουροι ότι η Ευγενία και ο Τζακ, εμπνευσμένοι από τα γεγονότα του γάμου τους πέρυσι, θα αποκτήσουν μωρό πολύ σύντομα. Ο λόγος για τις φήμες ήταν μια εικόνα που έδειξε με την ξαδέλφη της Zara Tindall και τη Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton στο Royal Ascot. Η Ζάρα δίνει στην Ευγενία ένα φιλί σαν να υπήρχε κάτι ιδιαίτερο για να γιορτάσει. Πολλοί θαυμαστές το πήραν ως σημάδι ότι μοιράστηκαν καλά νέα. Έτσι ξεκίνησαν οι εικασίες για την εγκυμοσύνη.

Αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι οι δυο τους είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και θέλουν να απολαύσουν τον χρόνο τους μαζί και χωρίς παιδιά λίγο περισσότερο. Maybeσως η πριγκίπισσα Ευγενία θέλει επίσης να σταθεροποιήσει την υγεία της λίγο μετά τη σκολίωση.

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack Brooksbank παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριοbroocksban eugenie - υπέροχος γάμος

Το ζευγάρι είναι ακόμα πολύ χαρούμενο

sarah fergusen eugenie - ένα υπέροχο δαχτυλίδι

Η Sarah Fergusen έκανε μια δήλωση σχετικά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης 

sarah fergusen eugenie και jack broocksbank

Είναι πλέον ξεκάθαρο: η Ευγενία δεν είναι έγκυος!

sarah fergusen μαζί με την ευγενία