Το ναυτικό στυλ είναι κλασικό για το καλοκαίρι και τις πρώτες ζεστές μέρες του χρόνου. Η επιτυχημένη στολή σε αυτό το στυλ, ωστόσο, απαιτεί πολύ γούστο και επίγνωση στυλ. Στις 15 Μαΐου, η Selena Gomez φόρεσε μια ναυτική στολή αποτελούμενη από δύο υπέροχα ρούχα στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Καννών. Ας αντλήσουμε έμπνευση από αυτό!

Η ναυτική στολή της Selena αποτελείται από δύο μέρη

ναυτική εμφάνιση selena gomez κάννες 2019

Η στολή της Selena Gomez στα εγκαίνια

Η κορυφή της Selena Gomez σε ναυτικό στυλ ήταν ένα πολύ πρωτότυπο κομμένο τοπ. Τα κουμπιά με το λογότυπο της Chanel ήταν πολύ αισθητά. Δύο από αυτά ήταν προσαρτημένα στις πλαϊνές τσέπες του ρούχου, μεταξύ άλλων. Συνδύασε αυτό το τοπ με παντελόνι με ψηλή μέση.

Αυτό ήταν φτιαγμένο από μια υπέροχη κορδέλα σε χρυσό μεταλλικό χρώμα. Η εμφάνιση πήρε επίσης έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο χαρακτήρα από τις δύο πλευρικές τσέπες.

Το μακιγιάζ ταιριάζει υπέροχα με το ντύσιμο

το ναυτικό ντύσιμο της Σελένα Γκόμεζ

Περαιτέρω τονισμοί στην εμφάνιση της Selena κατά την εμφάνισή της στις Κάννες 2019

Το ναυτικό ντύσιμο μπορεί να φαίνεται πολύ κομψό και πολυτελές και η Σελένα το έδειξε υπέροχα κατά την έναρξη του φεστιβάλ ταινιών. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή της ήταν το διαμάντι από το κόσμημα Messika, το οποίο έδωσε στην εμφάνισή της έναν πολυτελή και ταυτόχρονα ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Το μακιγιάζ της Selena Gomez ήταν επίσης ναυτικά εμπνευσμένο – έργο τέχνης του στυλίστα Hung Vanngo. Αυτό περιελάμβανε την καπνιστή σκιά ματιών, τα σκοτεινά φρύδια και τα γυμνά χείλη. Το μανικιούρ της ήταν επίσης γυμνό, φτιαγμένο ειδικά για αυτήν από τον Tom Bachik. Τα καρφιτσωμένα και ίσια μαλλιά με στυλ με μεσαίο τμήμα τόνισαν επιπλέον τον κλασικό χαρακτήρα στο ντύσιμο της Selena Gomez.

Τα κουμπιά στο επάνω μέρος έδειχναν το λογότυπο της Chanel

Σελένα με μπλε κάννες 2019

Η εμφάνιση του πάρτι

Σε γενικές γραμμές, η εμφάνιση της Selena στα εγκαίνια του φεστιβάλ ταινιών ήταν απόλυτη επιτυχία. Άλλαξε το ντύσιμό της για το πάρτι, αλλά δεν άλλαξε εντελώς το στιλ. Το φόρεμά της συνέχισε να δείχνει έναν κλασικό χαρακτήρα, αυτό διατηρήθηκε τόσο στο χτένισμα όσο και στο μακιγιάζ. Εμφανίστηκε με λευκό σατέν φόρεμα του σχεδιαστή Louis Vuitton και φορούσε κοσμήματα της Bulgari.

Ο Bill Muray και η Selena με λευκές στολές στο κόκκινο χαλί πριν από το πάρτι

Bill Muray Selena Gomez Κάνες 2019

Το μακιγιάζ της Σελένας είχε επίσης κλασικό χαρακτήρα

η Σελάνα μακιγιάρε υπέροχα

Η Σελένα και άλλα αστέρια των Καννών 2019

Σελένα Γκόμεζ και άλλα αστέρια