Η Demi Lovato είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά, κυρίως λόγω του υπέροχου δέρματος της. Έχει επίσης όμορφα μαύρα μάτια και της αρέσει να τα τονίζει με το κατάλληλο μακιγιάζ. Τα έχουμε δει ήδη με πολλές διαφορετικές παραλλαγές του Smokey Eyes. Τελικά, ο μακιγιέρ της ήταν ο Rokael Lizama. Έδειξε ξεκάθαρα το ταλέντο του στο πρόσωπο της Ντέμι Λοβάτο. Το αστέρι φαίνεται να το έχει εκτιμήσει πολύ. Αμέσως μετά το μακιγιάζ, έδειξε μερικές selfies με αυτό στα κοινωνικά δίκτυα. Η προφορά σε αυτές τις εικόνες ή το μακιγιάζ ήταν κυρίως στα μάτια της. Τα χείλη της 26χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού τονίστηκαν διακριτικά.

Η Demi Lovato δημοσίευσε αυτήν την εικόνα στο Instagram τις τελευταίες ημέρες

καπνιστά μάτια υπέροχη εμφάνιση

Πολλές παραλλαγές καπνιστών ματιών

Το Smokey Eyes είναι μια τεχνική μακιγιάζ που δίνει στο γυναικείο πρόσωπο έναν ιδιαίτερα σημαντικό και σαγηνευτικό χαρακτήρα. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, και όλες απαιτούν εξάσκηση για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα Smokey eyes μπορούν να γίνουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις της ίδιας σκιάς για τέλειο αποτέλεσμα. Κυρίως τα καπνιστά μάτια γίνονται σε μαύρο και γκρι χρώμα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μπεζ ή μοβ και να αναδείξετε τα μάτια ακόμα περισσότερο με αντίθεση. Η Demi Lovato επέλεξε την παραλλαγή με σκούρο γκρι και μαύρο χρώμα, σε συνδυασμό με μπεζ και ανοιχτό καφέ.

Αυτό το μακιγιάζ είναι από τον Rokael Lizama

καστανά υπέροχα μάτια καπνισμένα μάτια

Συμβουλές από την Demi Lovato για Smokey Eyes

Τα Smokey eyes φαίνεται να είναι η αγαπημένη τεχνική μακιγιάζ της Demi Lovato. Συχνά μοιράστηκε ιδέες και έμπνευση με τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα. Κάναμε κάποια έρευνα και βρήκαμε ένα σεμινάριο από το αστέρι με θέμα το smokey eyes. Εδώ είναι τα διαφορετικά βήματα για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σε αυτό το στυλ με μερικές επιπλέον συμβουλές από την Demi Lovato.

Η Demi με παρόμοιο μακιγιάζ στο εξώφυλλο της Vogue

πρώτη σελίδα vogue καπνιστά μάτια Demi Lovato

Το πρώτο βήμα: Θα πρέπει να εφαρμόσετε το foundation στα μάτια σας. Εφαρμόστε προσεκτικά αυτό σε ολόκληρη την περιοχή των βλεφάρων. Θα πρέπει να βάλετε διαφανή σκόνη σε αυτό.

Βήμα 2 Περιλαμβάνει κρέμα ματιών σε μαύρο χρώμα. Αυτή είναι μια βάση στην οποία θα εφαρμοστεί η υπόλοιπη σκιά ματιών. Αν κάνετε αυτό το βήμα με το μακιγιάζ, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ έντονο.

Η Demi είναι συχνά μακιγιαρισμένη και στο σπίτικαπνιστά μάτια καθημερινό μακιγιάζ

Το τρίτο βήμα Το μακιγιάζ Smokey eyes είναι το πιο περίπλοκο. Εφαρμόστε λαμπερό καφέ σκιά ματιών. Εφαρμόστε αυτό από κάτω προς τα πάνω και μοιράστε το επίσης στις πτυχές του βλεφάρου. Σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη γραμμή των φρυδιών σας. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να εφαρμόσετε σκιά ματιών κάτω από τα μάτια σας.

Το τέταρτο βήμα είναι η εφαρμογή μαύρης σκιάς ματιών σε σκόνη. Εδώ προσπαθείτε να επιτύχετε ένα σχήμα V ξεκινώντας από το εξωτερικό άκρο των ματιών σας, κατεβάζοντας τη σκιά κάτω στην πτυχή του βλεφάρου και στη συνέχεια πίσω στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 5: Τώρα πρέπει να εφαρμόσετε ασημί σκιά ματιών στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Μια άλλη υπέροχη ιδέα μακιγιάζ

καπνιστά μάτια όμορφη εμφάνιση

Στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγη λευκή σκιά ματιών κάτω από τα φρύδια σας (Βήμα 6). 

Παίρνω στο βήμα 7 ένα μαύρο eyeliner και εφαρμόστε το στο πάνω και κάτω μέρος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Βήμα 8: Δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να τονίσετε τα φρύδια σας!

Το μακιγιάζ Smokey eyes ταιριάζει πολύ με το ρετρό look και …

υπέροχα σκοτεινά μάτια καπνισμένα μάτια

στο κοντό κούρεμα

καπνιστά μάτια υπέροχο κοντό χτένισμα