DIY ιδέες χρυσό ποτήρι

Μετατρέψτε το εσωτερικό χωρίς καμία προσπάθεια ή επένδυση

Έχετε χρόνο αλλά δεν έχετε χόμπι; Στη συνέχεια, επιλέξατε το σωστό άρθρο, επειδή έχουμε ετοιμάσει μερικές φρέσκες ιδέες για DIY που είναι πολύ ενδιαφέρουσες και πραγματικά πολύ εύκολες στην εφαρμογή. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή στο εσωτερικό σας μπορεί να αλλάξει εντελώς τη συνολική έννοια του εσωτερικού σχεδιασμού.

Δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για τα έργα μας. Αλλά η φαντασία, η δημιουργικότητα και η πρωτότυπη σκέψη σας ζητούνται εδώ. Ο ελεύθερος χρόνος του Σαββατοκύριακου είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε.

Απλές ιδέες για DIY μπορούν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας με ουσιαστικό τρόπο

 Ιδέες DIY μπουκάλια ποτήρια τραπεζιού

 

 Ας ξεκινήσουμε με τη διακόσμηση τοίχων! Για αυτό το έργο θα χρειαστούμε ταινία washi, ψαλίδι, ένα πρότυπο και κανονική ταινία. Κόψτε το πρότυπο που έχει ήδη εκτυπωθεί και στερεώστε το στον τοίχο με την κανονική κολλητική ταινία! Στη συνέχεια, περιγράψτε με την ταινία washi! Σύρετε το πρότυπο στην επόμενη τοποθεσία και επαναλάβετε τα πάντα! Easyταν εύκολο, έτσι δεν ήταν?

Διακοσμήστε πιάτα και φλιτζάνια

DIY ιδέες δείκτης μαύρη διακόσμηση

Με τη βοήθεια μόνο ενός Μόνιμος δείκτης Sharpie μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά δημιουργικά έργα, όπως διακόσμηση πιάτων και φλυτζανιών. Καθαρίστε πρώτα το μπολ, την κούπα ή το πιάτο, μετά βάψτε ό, τι θέλετε πάνω του και στο τέλος, ψήστε τα πιάτα στο φούρνο για 30 λεπτά.

Κρεμαστό δοχείο ζώνης

Ιμάντες DIY που φυτεύουν πέτρες

Δύο ιμάντες, ένα μπουκάλι χυμού, φυτά και βότσαλα είναι τα υλικά στη λίστα σας για αυτήν την ιδέα. Πρέπει να αφαιρέσετε την ετικέτα και να μετρήσετε τους ιμάντες. Ο ένας ιμάντας πρέπει να είναι δεμένος γύρω από τον άλλο, ο άλλος από κάτω προς τα πάνω. Αναφέρετε πού σκοπεύετε να ανοίξετε τρύπες. Τα υλικά που αναφέρονται στην αρχή μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Τέλος, απλά πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για τη δουλειά σας.

Βάζα συντήρησης χρωμάτων

DIY χρώματα που διατηρούν το βάζο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες DIY από τη συντήρηση βάζων. Γιατί όχι ένα βάζο; Επιλέξτε ένα ακρυλικό χρώμα και ρίξτε λίγο μέσα στο βάζο στρίβοντάς το έτσι ώστε το χρώμα να καλύπτει ομοιόμορφα παντού. Τοποθετήστε το βάζο με το στόμα προς τα κάτω σε ένα κομμάτι χαρτί, αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια αναποδογυρίστε το από το στόμα προς τα πάνω για να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

Ορείχαλκο πλαίσιο

Ιδέες DIY καρέ στον τοίχο

Μια νέα ιδέα θα έδινε στο πλαίσιο μια νέα εμφάνιση στο σπίτι. Προετοιμάστε κολλητική ταινία και μια χρυσή βαφή ψεκασμού. Spεκάστε βαφή πάνω από την ταινία, αφήστε την να στεγνώσει και σημειώστε τα πλαίσια με ένα μολύβι! Στη συνέχεια, μπορείτε να ανανεώσετε τις γωνίες των πλαισίων με ένα χρώμα που θέλετε.

Επανασχεδιάστε τη ζαρντινιέρα με χρυσά φύλλα

DIY ιδέες για φύτευση αγγείων

Βάψτε τα φυτά με ακρυλικό χρώμα. Αφήστε τα να στεγνώσουν και χρησιμοποιήστε ταινία washi για να διαχωρίσετε την επιθυμητή περιοχή. Αργότερα, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κόλλας και στερεώστε τα χρυσά φύλλα.

Μετατρέψτε την πιατέλα σε σχολικό μαυροπίνακα

Πίνακας πινέλου DIY μαυροπίνακας

Εδώ θα χρειαστείτε ένα πιάτο της Κίνας, ταινία, χρώμα μαυροπίνακα, ένα πινέλο και ένα φούρνο. Καθαρίστε την πλάκα, σημειώστε τις γωνίες της πλάκας με ταινία και εφαρμόστε το χρώμα του μαυροπίνακα. Αφαιρέστε την ταινία και αφήστε το χρώμα να στεγνώσει για 24 ώρες. Bήστε στο φούρνο σαν να σας περιμένει το αγαπημένο σας φαγητό μέσα.

Βάζο με σχοινί Tinker

DIY λουλούδια βάζου με σχοινί

Με τη χρήση σχοινιού, κόλλας και μερικών κουτιών, μπορείτε να φτιάξετε το υπέροχο βάζο σας. Καθαρίστε το δοχείο και αφαιρέστε την ετικέτα. Εφαρμόστε κόλλα στο ένα άκρο του σχοινιού και στερεώστε το στο κάτω μέρος του κουτιού. Ξεκινήστε να τυλίγετε το σχοινί σφιχτά γύρω από το δοχείο μέχρι να φτάσετε στην κορυφή. Κόψτε το σχοινί και κολλήστε τις άκρες στο δοχείο.

Βάζο λαμπτήρα

DIY λάμπα ανθίζει νερό

Κρατήσαμε το πιο όμορφο στο τέλος. Αρχικά, ελευθερώστε τη βάση του λαμπτήρα και αφαιρέστε τον γυάλινο σωλήνα και την καλωδίωση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λουλούδια, νερό και διακόσμηση από άποψη γεύσης.

Ελπίζω ότι τώρα θα απαντήσετε στην ερώτηση “Έχετε χόμπι;” Με “Ναι!”. σωστά?