διακοσμητική γλάστρα

Χρησιμοποιήστε τους λαμπτήρες δημιουργικά

Εάν έχετε δημιουργική σκέψη, είναι πιο εύκολο για σας να βρείτε πολλές ιδέες. Το κόλπο είναι να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να βρείτε νέες επιλογές εκτός των παραδοσιακών χρήσεων των πραγμάτων. Σκεφτείτε για παράδειγμα τον λαμπτήρα! Δεν έχει πολλές χρήσεις. Το μόνο πράγμα που σας συμβαίνει είναι ότι φωτίζει το δωμάτιο.

Είναι αλήθεια ή όχι?

Ας ρίξουμε μια ματιά στις ιδέες διακόσμησης παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ …

Δημιουργικές ιδέες διακόσμησης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

διακοσμητικοί λαμπτήρες ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πάρτε τον λαμπτήρα, τραβήξτε έξω την επαφή και σπάστε το μονωτικό γυαλιού. Καθαρίστε προσεκτικά τον λαμπτήρα! Με ένα κόκκινο σύρμα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μικρές κλωστές καρδιάς και στη συνέχεια να τις στερεώσετε σε ένα κομμάτι ξύλου. Ο λαμπτήρας έρχεται προσαρτημένος πάνω από τα νήματα της καρδιάς.

Το μικρό terrarium

ντεκο λαμπες terrarium

Μια υπέροχη ιδέα για ένα μικρό terrarium. Αφαιρέστε το εσωτερικό του λαμπτήρα καθώς και το μεταλλικό άκρο και κολλήστε ρυθμιστικά σιλικόνης στο πλάι του λαμπτήρα για να το διατηρήσετε σταθερό. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγη άμμο και φυτά και δημιουργήσατε το μικρό σας DIY terrarium.

Παλαιό πλοίο Tinker

διακοσμητικό πλοίο μέσα

Μια πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του πλοίου σε μπουκάλι. Αφαιρέστε το βολφράμιο και φτιάξτε μόνοι σας ένα πλοίο ή χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον. Κάντε μίμηση νερού με πιστόλι θερμής κόλλας!

Φτιάξτε τη δική σας λάμπα λαδιού

λάμπα διακόσμησης λαδιού

Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό! Λάμπα λαδιού από λάμπες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λάδι παραφίνης, ένα φυτίλι, 2 λαμπτήρες, ένα κομμάτι ξύλο, γυαλιστερό μαύρο χρώμα, μαγνήτες και εποξικό.

Βάζο

βάζο διακόσμησης λουλουδιών

Ένα βάζο λουλουδιών είναι εύκολο να γίνει. Πάρτε μια καμένη λάμπα, αφαιρέστε το καλώδιο και οτιδήποτε άλλο και κρεμάστε το κάπου. Πολλή τύχη!

Φτιάξτε μια ζαρντινιέρα

διακοσμητικό φωτιστικό λαμπτήρα

Αντί για βάζο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μια ζαρντινιέρα. Θα παραλείψω τα πρώτα βήματα για να αποφύγω τις επαναλήψεις. Βάλτε χώμα στη λάμπα και προσθέστε τους σπόρους.

διακόσμηση

διακόσμηση διακοσμητικών λαμπτήρων

Ο λαμπτήρας μπορεί να αποδειχθεί μια υπέροχη διακόσμηση. Τρέξτε κόλλα σε όλο το εξωτερικό του λαμπτήρα έτσι ώστε να φαίνεται ομοιόμορφο. Με ένα κομμάτι σπάγκο, κάντε ένα βρόχο και δέστε τον λαμπτήρα γύρω του.

Διακόσμηση τραπεζιού

διακοσμητικοί λαμπτήρες στο τραπέζι

Tinker κάρτες

κάρτες λαμπτήρων διακόσμησης

Διακόσμηση δέντρων

διακόσμηση λαμπάκια δέντρο

Τοπικός κήπος / τοπικός κήπος

διακοσμητική γλάστρα

Γάντζος τοίχου από σκυρόδεμα

ντεκό λαμπτήρες τσιμεντένιο γάντζο

Κρεμαστό φωτιστικό

κρεμαστό φωτιστικό διακόσμησης

Ένας καμένος λαμπτήρας μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε μια κρεμαστή λάμπα. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ακρυλικό χρώμα για να κάνετε το κρεμαστό φως να φαίνεται πιο ενδιαφέρον.

Κάρτα terrarium

κάρτες λαμπτήρα ντεκό

Κεντρικό κομμάτι από λαμπτήρες

διακόσμηση γυάλινα λουλούδια

Πρόκειται για έναν πυρήνα λαμπτήρα που λειτουργεί με μπαταρία.

Βολβοί από λαμπτήρες

διακόσμηση κλαδιά σχοινιού

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το έργο είναι κλαδιά, λαμπτήρες, κόλλα και σχοινί. Σπάστε τα κλαδιά και κολλήστε τα στην κορυφή των λαμπτήρων. Το κολλημένο σχοινί έρχεται από πάνω.

Εθισμένος στο σχοινί

σχοινί διακοσμητικών λαμπτήρων

Μια άλλη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

διακοσμητικό τραπέζι λαμπτήρων

Βάλε φωτιά στη φαντασία σου, χρησιμοποιώντας τις δημιουργικές μου ιδέες διακόσμησης και ανακάλυψε τις απόκοσμες, αφάνταστες ικανότητες των λαμπτήρων! Καλα να περνατε!