πάρτι κήπου πολύχρωμα φανάρια φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

20 ιδέες για υπέροχα πάρτι

Όταν πρόκειται για ένα ανοιξιάτικο πάρτι, ο ταχέως μεταβαλλόμενος καιρός αυτή τη σεζόν μπορεί να αποδειχθεί μια αμήχανη περίσταση. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε μέρος του πάρτι έξω, κάντε το, αλλά βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε ένα “εφεδρικό σχέδιο”. Or σχεδιάστε μια περιοχή για το πάρτι που πραγματοποιείται εν μέρει έξω και εν μέρει μέσα.

Ανεξάρτητα από την παραλλαγή που θα επιλέξετε, εδώ έχετε 20 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε.

1. Το εφεδρικό σχέδιο για πάρτι στον κήπο την άνοιξη

Εάν η πρόγνωση του καιρού είναι καλή, πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε ένα υπαίθριο πάρτι. Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε ένα σχέδιο “back up” σε περίπτωση ξαφνικών καταιγίδων. Τουλάχιστον κάποιος πρέπει να τακτοποιήσει το διαμέρισμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ντρέπεστε αν ξαφνικά οι επισκέπτες πρέπει να μπουν μέσα. Ανοίξτε χώρο για καρέκλες, τις οποίες ίσως χρειαστεί να φέρετε μέσα σε περίπτωση καταιγίδας που αναδύεται γρήγορα.

2. Κρεμάστε χάρτινα φανάρια

χάρτινα φανάρια πολύχρωμη διακόσμηση πάρτι κήπου φρέσκες ιδέες για διακόσμηση πάρτι

Έγχρωμα χάρτινα φανάρια μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα στο διαδίκτυο ή σε τοπικά καταστήματα. Τα φθηνότερα δεν έχουν φώτα μέσα. Ωστόσο, αν το κάνετε φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτά είναι απολύτως επαρκή για να ενσωματώσουν περισσότερο χρώμα και διάθεση στην ατμόσφαιρα. Για τις βραδινές γιορτές, θα πρέπει να επιλέξετε φαναράκια με μπαταρίες.

3. Οργανώστε ένα φανταχτερό πάρτι στο γρασίδι

έπιπλα κήπου από μπαστούνι κίτρινα μαξιλάρια μαξιλάρια πάρτι κήπου φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Ντύστε τα κανονικά έπιπλα στην πίσω αυλή με νέα μαξιλάρια ή καλύψτε τα υπάρχοντα με ωραία υφάσματα για να ανανεώσετε την εμφάνιση. Καλύψτε όλα τα παλιά τραπέζια με τραπεζομάντηλα που είναι μακριά μέχρι το πάτωμα και επιτυγχάνουν ασύγκριτη κομψότητα. Χρησιμοποιήστε τα φανταχτερά πιάτα αντί για χαρτί ή πλαστικά πιάτα.

4. Φτιάξτε έναν άξονα … από το μαρούλι!

μοντέρνα τραπεζαρία τραπεζαρία κήπου διακόσμηση τραπεζιού φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Άχνετε για ένα διασκεδαστικό κεντρικό στοιχείο που είναι επίσης φθηνό; Γεμίστε όλες τις στρογγυλές κατσαρόλες με κηροπήγια και πολύ φρέσκια σαλάτα! Βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από τις άκρες των κεριών. Το κομμάτι ψαρέματος που σχεδιάστηκε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το πιο κατάλληλο εάν το πάρτι σας είναι σε μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα και το τραπέζι σας δεν είναι γεμάτο ήλιο.

5. Οργανώστε ένα μαροκινό λίπος

Φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

καρέκλες μπαστούνι φρέσκο ​​χυμό διακόσμηση κήπου πάρτι ηλιόλουστες φρέσκες ιδέες για διακόσμηση πάρτι

Μερικές φορές μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα επενδύοντας σε ένα νέο κομμάτι επιτραπέζιων σκευών. Τι πιστεύετε για μια πιατέλα ζωγραφισμένη στο χέρι; Συχνά, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να έχετε υπέροχα αποτελέσματα. Προσπαθήστε να οργανώσετε ένα πάρτι μαροκινού στυλ οργανώνοντας πιατέλες με μικρά πορτοκάλια, ροδόνερο και κοτόπουλο με άρωμα σαφράν.

6. Διαφορετικές πηγές φωτός

ελαφριές αλυσίδες τζάκι κήπος διακόσμηση πάρτι φρέσκες ιδέες για διακόσμηση πάρτι

Ακριβώς όπως στο εσωτερικό, το φως μπορεί επίσης να έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα έξω. Εάν θέλετε να επιτύχετε μια κολακευτική λάμψη σε εξωτερικούς χώρους, τότε θα μπορούσατε να το κάνετε με τρεις ξεχωριστές πηγές φωτός. Για παράδειγμα, κλείστε φώτα νεράιδας, ανάψτε το τζάκι και τοποθετήστε μερικά μικρά φώτα τοπίου στην άκρη της βεράντας.

7. Δοκιμάστε ένα θεματικό πάρτι

χαρτόνι του πύργου του Άιφελ διακόσμηση οικογενειακού κήπου φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις ανοιξιάτικων πάρτι

Γιατί όχι? Φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι είναι υπέροχα για τα παιδιά και οι ενήλικες τα απολαμβάνουν εκπληκτικά επίσης. Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα πάρτι στο Παρίσι με κρέπες, γαλλική ποπ μουσική και έναν χάρτινο Πύργο του Άιφελ όπως αυτό?

8. Κάντε το παιδικό τραπέζι ένα μέρος όπου τα παιδιά απολαμβάνουν πραγματικά να κάθονται

πέτρες ηλιοθεραπείας διακόσμηση κήπου φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι την άνοιξη

Το αν τα παιδιά θα είναι ή όχι στο επίκεντρο της εκδήλωσης, εάν είναι παρόντα θα πρέπει να παραμείνουν απασχολημένα. Μερικές μικρές, δημιουργικές πινελιές μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

– Καλύψτε το τραπέζι με χαρτί Kraft και δώστε δείκτες και στοκ για να διακοσμήσετε το τραπεζομάντιλο.

– Παρέχετε επίσης κιμωλία με την οποία μπορείτε να βάψετε το πάτωμα.

– Για τα μικρότερα παιδιά θα πρέπει να εξασφαλίσετε συναρπαστικές εμπειρίες, όπως κουτάκια με άμμο ή υδροφόρα.

– Επιπλέον, οι μηχανές παραγωγής φυσαλίδων και η διασκεδαστική μουσική είναι πάντα ένας νικηφόρος συνδυασμός.

– Αφήστε τα παιδιά να τεκμηριώσουν το πάρτι με στιγμιαίες κάμερες και να εμφανίσουν τις εικόνες σε έναν μεγάλο πίνακα.

9. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ομαλή μετάβαση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού

ανοιχτός χώρος ομπρέλα άνοιξη φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι κήπου

Πλύνετε τα παράθυρα, τραβήξτε τις κουρτίνες και ανοίξτε τις πόρτες. Τώρα είναι η ώρα για πάρτι! Τα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης ενός πάρτι εσωτερικού-εξωτερικού χώρου είναι πάρα πολλά. Περισσότερος χώρος σημαίνει επίσης περισσότερες ευκαιρίες για άτομα που θέλουν να συγκεντρωθούν και να συνομιλήσουν σε ομάδες. Όταν οι άνθρωποι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, το φεστιβάλ φαίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό και ζωντανό. Εάν ο καιρός επιδεινωθεί ξαφνικά, όλοι μπορούν να μπουν μέσα πολύ γρήγορα!

10. Μετακινήστε τα έπιπλα

Εάν οι επισκέπτες περιφέρονται μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τότε θα ήταν σοφό να ξανασκεφτούμε τον τρόπο που είναι τοποθετημένα τα έπιπλα. Σπρώξτε μερικές από τις καρέκλες και τον καναπέ του σαλονιού. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν περισσότερο χώρο να συγκεντρωθούν. Τότε ίσως πρέπει επίσης να φέρετε το τραπέζι στον τοίχο, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος ή μπουφές. Οι καρέκλες πρέπει να κατανέμονται σε όλα τα δωμάτια.

11. Θέστε ένα τραπέζι σε τροχούς σε χρήση

ανοιξιάτικο υλικό κήπο φρέσκια κουζίνα φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Θέλετε να μπορείτε να εισάγετε το φαγητό σας γρήγορα από το εξωτερικό σε περίπτωση που αρχίσει να βρέχει; Αυτό το στιβαρό μεταλλικό τραπέζι σε τροχούς θα είναι μεγάλη βοήθεια για αυτό το σκοπό.

12. Επωφεληθείτε από το παράθυρο κύλισης

σκαμπό μπαρ ανοιχτή διακόσμηση κήπου πάρτι άνοιξη φρέσκες ιδέες για διακόσμηση πάρτι

Έχετε παράθυρα στη βεράντα ή στον προθάλαμο που οδηγούν απευθείας στην κουζίνα; Τώρα έχουμε μια τόσο προσιτή λύση για εσάς που πραγματικά θα νιώσετε σαν ένα πραγματικά τυχερό παιδί. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιδανικό μετρητή πωλήσεων από αυτό.

13. Κάντε τις αίθουσες πάρτι σας πολυλειτουργικές

φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να φέρνουν φαγητό και ποτά παντού μαζί τους κατά τη διάρκεια των πάρτι. Φροντίστε λοιπόν να βάζετε τραπέζια και πάγκους παντού, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Έτσι θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σε μεμονωμένες καρέκλες.

14. Κατασκευάστε μερικές καρέκλες DIY

άνοιξη υλικού κήπου φρέσκο ​​ξύλο σκαμπό φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Οι αυλές, τα λόμπι και οι βεράντες είναι ιδανικές περιοχές για πειραματισμούς με τα χρησιμοποιημένα έπιπλα. Μετατρέψτε μερικές παλέτες σε τραπέζια ή πάγκους ή καλύψτε τις με ιαπωνικά στρώματα και πολλά μαξιλάρια. Τα κούτσουρα των δέντρων μπορούν να γίνουν πολλές υπέροχες καρέκλες και τραπεζάκια, και τα ευρήματα του κράσπεδου μπορούν εύκολα να καλυφθούν με υφάσματα που βρίσκονται περιστασιακά.

15. Φέρτε διαφορετικά δοχεία για να αποθηκεύσετε τα ποτά εκεί

φρέσκα ποτά παγωμένη διακόσμηση κήπου φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις ανοιξιάτικων πάρτι

Παλιά εμαγιέ καλάθια, γαλβανισμένα δοχεία, κοίλες, υφασμένα καλάθια και καθαρές γλάστρες θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως δημιουργικά ψυγεία ή δοχεία πάγου. Πριν τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να ελέγξετε ότι είναι αδιάβροχα. Αν όχι, τότε σκεφτείτε να προσθέσετε πλαστικά ρούχα για το σπίτι. Για να μειώσετε την κίνηση γύρω από το μπαρ, θα πρέπει να σχεδιάσετε μικρούς σταθμούς κατανάλωσης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

16. Χρησιμοποιήστε κάθε κομμάτι εξωτερικού χώρου

έπιπλα κήπου μπλε πορτοκαλί φρέσκο ​​σκαμπό κήπου φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Είναι άνοιξη και οι άνθρωποι θέλουν να περνούν το χρόνο τους έξω. Ακόμα κι αν έχετε τη στενότερη βεράντα, θα πρέπει να την τελειώσετε για το πάρτι και να κρατήσετε τις πόρτες ορθάνοιχτες. Εάν το πάτωμα δεν φαίνεται πολύ καλό, τότε θα πρέπει να το καλύψετε με χαλί ή ψεύτικο γρασίδι. Μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο πιο ελκυστικό με μερικά μαξιλάρια και λουλούδια.

17. Οργανώστε ένα πάρτι στη βεράντα

χαλί βεράντα πολύχρωμα χρώματα φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις ανοιξιάτικων πάρτι

Η άνοιξη είναι η τέλεια στιγμή για να ζωντανέψετε το λόμπι και να αποκαταστήσετε τις συνδέσεις με τους γείτονες. Κρεμάστε χάρτινα φανάρια, ανοίξτε ένα χρωματιστό χαλί, καλύψτε το τραπέζι με σαρόν για να δημιουργήσετε μια μπάρα.

18. Κούνιες και αιώρες

πάρτι ιδέες άνοιξη τροπική διακόσμηση κήπου φρέσκες ιδέες για διακόσμηση πάρτι

Ενήλικες και παιδιά τα λατρεύουν εξίσου! Δοκιμάστε να κρεμάσετε μια αιώρα στον προθάλαμο ή να δημιουργήσετε μια κούνια από ελαστικά ή σχοινί. Προσέξτε την ασφάλεια και, εάν είναι απαραίτητο, ζητήστε συμβουλές από επαγγελματίες.

19. Φέρτε άνεση από έξω προς τα μέσα

ξύλινα έπιπλα κήπου σκιά δέντρο φρέσκο ​​πάρτι gartendeko

Έχοντας πραγματικό φαγητό και πιατέλες, βάζα και φρέσκα φυτά και ωραία μαξιλάρια στον εξωτερικό χώρο στο λόμπι ή στη βεράντα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ άνετο. Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας πριν από το πάρτι και σίγουρα θα βρείτε κάτι να «δανειστείτε» στο εσωτερικό.

20. Επωφεληθείτε από την υπαίθρια κρυψώνα

κιόσκι αιχμηρή στέγη τζάκι σκαμπό κήπος φρέσκες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι

Έχετε ένα τσάι, κιόσκι ή άλλη κατασκευή στην αυλή. Τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνετε να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του πάρτι. Μπορείτε να βάλετε τα ποτά και το φαγητό σας εκεί. Μπορείτε να τα προστατέψετε από τα παράσιτα και τον καιρό με αυτόν τον τρόπο. Όταν αρχίζει να βρέχει, οι επισκέπτες μπορούν να τρέξουν γρήγορα εκεί!

Νιώστε έτοιμοι για το ανοιξιάτικο πάρτι σας?