σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας του 2014

Εμπνευσμένα μοτίβα ως τάσεις της μόδας 2014

Οι ανοιξιάτικες συλλογές κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Ακόμα περισσότερο! Οι περισσότεροι αντιπρόσωποι έχουν ήδη αγοράσει τις καλοκαιρινές συλλογές. Με βάση αυτό μπορεί κανείς ήδη να συζητήσει τις τάσεις της μόδας του 2014.

Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε τρεις τάσεις που είναι οι πιο trending και επίκαιρες. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και δείτε αν μία ή περισσότερες ιδέες θα σας κεντρίσουν την περιέργεια. Θέλω να πω ένα πράγμα εκ των προτέρων: η εστίαση αυτή τη σεζόν είναι στη γεωμετρία!

διαμάντι

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα γεωμετρικά σχέδια είναι εξαιρετικά μοντέρνα αυτή τη στιγμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σχέδια των τριγώνων. Αυτά έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και αποτελούν μέρος μεγαλύτερων σχημάτων. Προέκυψαν όταν τα τριγωνικά σχήματα συνδυάστηκαν και ενώθηκαν.

Να είστε μοντέρνοι

τάσεις μόδας με τρίγωνο με μοτίβο 2014

Εδώ βλέπουμε μια μαξιλαροθήκη σε μεταλλική από τη West Elm. Αυτό είναι ένα από τα πιο μαγικά ευρήματα για μένα. Το μείγμα φυσικών υφασμάτων και ηλιόλουστων σχημάτων είναι σαγηνευτικό. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι καθόλου εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα σχέδια των μαξιλαριών βασίζονται στο έργο τέχνης της Άγγλης σχεδιάστριας Sarah Campbell. Ένα τόσο υπέροχο εφέ λάμψης!

Μεταλλικό κάλυμμα μαξιλαριού

μεταλλικά μοτίβα ρίξτε μαξιλάρια τάσεις της μόδας 2014

Και πάλι βλέπουμε μια αλληλεπίδραση τριγώνων και διαμαντιών. Αυτή τη φορά στολίζουν το μαξιλάρι ρίψης Mountain Lake της εταιρείας Ferm Living. Ακολουθούν δύο λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγαπάτε αυτούς τους τύπους μοτίβων: τα έντονα χρώματα και το γεγονός ότι είναι εκτυπωμένα στο χέρι.

Τάσεις της μόδας 2014 με τρίγωνα και διαμάντια

ιδέες εσωτερικής διακόσμησης μαξιλαριών με διαμάντια

Αυτή η διασκεδαστική διαμαντένια διασκέδαση έχει φτάσει και στην περιοχή των χαλιών. Αυτό είναι χάρη στους σχεδιαστές που δημιούργησαν έργα όπως το Marque Chindi Rug από το CB2. Το μείγμα γεωμετρικών σχεδίων και όγκων σε ελεύθερες μορφές μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικά σχήματα. Μπορούν να δείξουν έναν προσγειωμένο καθώς και έναν σύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα.

Χαλί με γεωμετρικό σχέδιο

γεωμετρικές τάσεις μόδας diamante τάσεις 2014

Το σύμβολο συν

Θα μιλήσουμε τώρα λίγο για το σύμβολο συν; Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί γιατί αυτός ο τύπος σχεδίου έχει γίνει τόσο δημοφιλής. Αλλά υπάρχει κάτι σύγχρονο σε αυτό, κάποιου είδους συμβολισμός και σύνδεση με την Pop Art! Το παράδειγμα εδώ έγινε με μπλε και εν μέρει με πράσινο χρώμα. Μπορεί να είναι στο CB2 μπορεί να αποκτηθεί.

Πρότυπο σήματος συν

Οι πινακίδες συν ρίχνουν μαξιλάρια μοτίβο τάσεις της μόδας 2014

Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τίποτα με την επίδραση του έντονου κόκκινου σε λευκό φόντο. Αυτό το μαξιλάρι με σταυρούς από το κατάστημα Etsy ονομάζεται “Κλασικό από τη φύση«Και δείχνει ένα χειροποίητο σχέδιο. Δημιουργήθηκε μέσω της τεχνολογίας μπλοκ εκτύπωσης μόδας, η οποία οδηγεί πάντα σε μια κομψή, άνιση εμφάνιση.

Τάσεις της μόδας 2014 με σταυρωτά μοτίβα

ρίξτε μαξιλάρια μοτίβα κόκκινου σταυρού

Συχνά ισχύει ο κανόνας «λιγότερα είναι περισσότερα». Παρακάτω βλέπουμε το διακοσμητικό μαξιλάρι του μοντέλου “Reversible Black and Natural Cross Pop” του σχεδιαστή Jonathan Adler. Το υλικό είναι βαμβάκι και δείχνει χαρακτήρα της δεκαετίας του ’60. Μπορείτε να γυρίσετε τη μία ή την άλλη πλευρά όπως θέλετε.

Τάσεις της μόδας 2014 με τον χαρακτήρα της δεκαετίας του ’60

Οι πινακίδες συν ρίχνουν μαξιλάρια μοτίβο τάσεων 2014

 

Το ημικύκλιο

Κάποιοι το αποκαλούν επίσης μισοφέγγαρο, μερικοί – ημικύκλιο και υπάρχουν επίσης πολλά άλλα ονόματα. Ανεξάρτητα από το πώς το ονομάζετε, αυτός είναι ένας κύκλος που έχει κοπεί στη μέση. Καταλαμβάνει μια κεντρική θέση στο μαξιλάρι Half Moon από το κατάστημα Etsy παρακάτω. Ο φρέσκος αλλά παράξενος συνδυασμός μπλε και λευκού είναι μια τέλεια παραλλαγή για την αναπαράσταση γεωμετρικών σχεδίων υφάσματος.

Τάσεις της μόδας 2014 με ημικύκλια

ρίξτε μαξιλάρια μοτίβα labmond ασπρόμαυρα

Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε ένα παράδειγμα που προορίζεται για εξωτερική χρήση. Αυτά είναι μαξιλάρια Outdoor Wood Grain Crescent από West Elm. Συνδυάζει διάφορες πορτοκαλί αποχρώσεις με ζεστές γκρι αποχρώσεις. Αυτό το σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από μοτίβα από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Τα μαξιλάρια είναι αδιάβροχα και επομένως είναι απλά τέλεια για εξωτερική χρήση.

Ιδέες σχεδιασμού για εξωτερικούς χώρους

υπαίθρια ρίξτε μαξιλάρια μισοφέγγαρα μοτίβα

Συνδέστε τα ημικύκλια και εμφανίστε τα με υπερηφάνεια. Το μαξιλάρι με τα μαύρα ημικύκλια από την φτέρη Living γιορτάζει τη δύναμη των γεωμετρικών σχεδίων.

Πόσο μάλλον ότι η ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Μαύρο και άσπρο ρίχνουν μαξιλάρια με ημικύκλια

τάσεις της μόδας 2014 μικρά μαξιλάρια μοτίβα ημισελήνου

Τα ημικύκλια μπορούν να βρεθούν όλη την εποχή στο fern Living. Εμφανίζονται στο μαξιλάρι Inca που φαίνεται εδώ. Διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές. Παρακάτω μπορείτε να το δείτε σε γκρι χρώμα. Παρατηρήστε πώς συνδυάζονται τα ημικύκλια με άλλα σχήματα όπως τρίγωνα για να δημιουργήσετε ένα γεωμετρικό σχέδιο. Αυτό είναι τόσο αξιοσημείωτο όσο και μοναδικό.

Αστεία εσωτερική διακόσμηση

ημικυκλικά μοτίβα ρίχνουν μαξιλάρια αξίζουν

Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις πώς εξελίσσονται τα μοτίβα που εμφανίζονται σήμερα με την πάροδο του χρόνου. Συχνά, τα μοτίβα διαμαντιών δημιουργούνται ως αποτέλεσμα ενός συνδυασμού τριγώνων που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στον κόσμο του σχεδιασμού. Το ημικύκλιο είναι μια πιο αιχμηρή έκδοση άλλων δημοφιλών προτύπων, όπως το όστρακο. Έχετε άλλες ιδέες για το τι θα είναι μοντέρνο στη συνέχεια στον κόσμο των δειγμάτων υφάσματος;?