μοντέρνος κήπος ασυνήθιστη διακόσμηση κήπου μικρή λίμνη

Μοντέρνος κήπος – όμορφες ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο

Έχετε ένα μεγάλο και σύγχρονο σπίτι; Λοιπόν ένα ανήκει πιο μοντέρνο κήπος επίσης να Θα θέλατε να το δημιουργήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να σας ζηλεύουν όλοι; Τότε κάνε το! Είναι δύσκολο λέτε; ΟΧΙ εισαι ΛΑΘΟΣ.

Η απλή είναι η λέξη -κλειδί εδώ! Θα σας δείξουμε τώρα! Η δημιουργικότητα και η επιδίωξη δημιουργίας ενός χώρου αναψυχής είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

Καταρράκτης στον κήπο; γιατί όχι?

μοντέρνος καταρράκτης κήπου πράσινος κομψός φράχτης κήπου

Παρέχετε ελκυστικό φωτισμό κήπου

ιδέες σχεδιασμού κήπου κομψά έπιπλα μπαστούνι φωτισμού

Τη νύχτα αυτός ο κήπος μετατρέπεται σε ένα ονειρεμένο μέρος

ιδέες σχεδιασμού κήπου μοντέρνα φυτά φωτισμού κήπου

ΕΝΑ μοντέρνος κήπος είναι ένας περιποιημένος κήπος

Ο σύγχρονος κήπος είναι η τηλεφωνική κάρτα για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ενδιαφέρουσα διαδρομή στον κήπο που περνά μέσα από τον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου με θέα στο πουλί ξεχωριστές διαφορετικές περιοχές

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι η καθαρή και τακτοποιημένη εμφάνιση επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους που είναι εκεί. Δημιουργήστε λοιπόν τον κήπο σας λόγω της εντύπωσης που αφήνετε στους άλλους, αλλά και από την άποψη της εσωτερικής σας γαλήνης.

Κύριες αρχές

Αν και υπάρχει μεγάλη ελευθερία σε έναν σύγχρονο κήπο, υπάρχουν ορισμένες αρχές που εξακολουθούν να ισχύουν. Μην το βλέπετε όμως ως περιορισμό. Έχουν πολύ νόημα και χρησιμεύουν ως πλαίσιο. Σας δίνουν τη σταθερότητα και την ηρεμία που είναι σημαντικό για τους περισσότερους ανθρώπους να αναπτύξουν τη δική τους δημιουργικότητα.

Πολυτελής κήπος, οι σκάλες του οποίου φωτίζονται από ενσωματωμένα φώτα

ιδέες σχεδιασμού κήπου σκάλες σε εσοχή δοχεία φυτών

Κάντε τον κήπο κομψό

μοντέρνος κήπος όμορφες ιδέες σχεδιασμού κομψά ξύλινα έπιπλα

Δουλέψτε το χώμα

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να είστε σαφείς σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του εδάφους. Έχετε πολλές ανισότητες, λοφώδες έδαφος; Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, το έδαφος του κήπου μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί σε στρώματα, να καλυφθεί ή ίσως να τοποθετηθούν διάφοροι σωλήνες για να αποστραγγιστεί το νερό.

Βότσαλα για το πάτωμα και την πρόσοψη του σπιτιού με πέτρες

ιδέες σχεδιασμού κήπου βότσαλα φυτικό πέτρινο τοίχο

Το εσωτερικό σπίτι και ο κήπος πρέπει να αντιστοιχούν μεταξύ τους

Η απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού σχεδιασμού του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ένας σύγχρονος κήπος να ταιριάζει καλά με τον εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού.

Κάντε τον εξωτερικό χώρο άνετο

μοντέρνα φύτευση κήπου άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να οργανώσετε τα πάντα στον κήπο με τον ίδιο τρόπο όπως σε εσωτερικούς χώρους. Αρκεί αν εναρμονίσετε τα ορατά μέρη της αυλής με αυτά στο εσωτερικό. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας μόλις εστιάσετε στο εσωτερικό κτίριο.

συμμετρία

Ο σύγχρονος κήπος προσανατολίζεται προς τη χαλάρωση και η συμμετρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές για αυτό. Το κλασικό είναι να σχεδιάσετε μια κεντρική περιοχή ακριβώς απέναντι από την είσοδο και να διανείμετε πολλές διαφορετικές πράσινες οάσεις γύρω από αυτήν. Ορισμένα μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως λειτουργικοί χώροι, όπως παιδική χαρά ή ζώνη μπάρμπεκιου ή ακόμη και ολόκληρη εξωτερική κουζίνα.

Κάντε τον κήπο μινιμαλιστικό

μοντέρνος εξωτερικός σχεδιασμός μινιμαλιστικού στυλ κήπου

Μια πισίνα μπορεί επίσης να βρίσκεται στο κέντρο ενός μοντέρνου κήπου. Τα καθίσματα μπορούν να διανεμηθούν γύρω από αυτό για να χαλαρώσουν οι άνθρωποι.

Οι σκάλες του κήπου οδηγούν σε πισίνα. Δεν είναι δροσερή αυτή η λύση?

ιδέες σχεδιασμού κήπου ξαπλώστρες πισίνας

Ωστόσο, δεν μπορείτε να σχηματίσετε μια κεντρική περιοχή, δηλαδή έναν πυρήνα, αλλά αντίθετα να δημιουργήσετε έναν απόλυτα συμμετρικό κήπο με πολλές διαφορετικές μεγάλες γραμμές, με τη μορφή μονοπατιών και φρακτών κήπου.

Ξεχωρίστε διαφορετικούς χώρους κήπου

μοντέρνο κήπο με κομψούς εξωτερικούς χώρους

Μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανατολικές φιλοσοφικές πεποιθήσεις και κανόνες είναι μοντέρνος. Λάβετε υπόψη και αυτό! Υπάρχουν τώρα άφθονες πληροφορίες σχετικά με αυτό σε όλες τις μορφές.

Απόκρυψη άσχημων αντικειμένων

Το σημαντικό είναι η απρόσκοπτη εμφάνιση. Σύμφωνα με τη σύγχρονη κατανόηση του κήπου, δεν συνίσταται απαραίτητα στην κατοχή μόνο νέων και τέλειων επίπλων. Μάλλον, θα πρέπει να μάθετε να δίνετε στα χρησιμοποιημένα στοιχεία μια vintage γοητεία και να κρύβετε τα άλλα – με φυτά, καθώς και δημιουργική και καλόγουστη διακόσμηση.

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σε έναν δροσερό κήπο

μοντέρνο κήπο πλακάκια δαπέδου λευκό μαύρο δοχείο φυτών

Ζώνες στην αυλή

Κατ ‘αρχήν, αναφέραμε πώς θα διανεμηθούν οι ζώνες στην αυλή. Αλλά ας σας πούμε τώρα περισσότερα για το σχεδιασμό τους. Πολλά έχουν να κάνουν με τον αριθμό των ατόμων που διαμένουν μόνιμα στο σπίτι. Επιπλέον, τα συμφέροντά τους πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Δημιουργήστε μια ωραία γωνιά χαλάρωσης

ιδέες σχεδιασμού κήπου φωτισμός κήπου άνετα φυτά καναπέ

Εκτός από τον τύπο διανομής, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις διάφορες μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να το ξεχωρίσετε. Στο κλασικό στυλ, τα γλυπτά του κήπου είναι απαραίτητα από αυτή την άποψη. Είναι επίσης πιθανό ότι φράχτες, μονοπάτια και πηγάδια παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Κομψά γλυπτά κήπου μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα τον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου γλυπτά κήπου πουλιά κομψή διακόσμηση κήπου

Βοηθάει πολύ αν επιτρέπετε στον εαυτό σας μια θέα από ψηλά ενώ σχεδιάζετε. Αυτό μπορεί να γίνει από τη βεράντα ή την οροφή. Η θέα από τα πουλιά βοηθά πολύ κατά το σχεδιασμό.

Τα διακοσμητικά στοιχεία

Τα διακοσμητικά στοιχεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός μοντέρνου χαρακτήρα στον κήπο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε χωρίς αυτό αν προτιμάτε μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Or δώστε έντονες προφορές σε μια εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από σαφείς γραμμές.

Το μοντέρνο τζάκι μπορεί να είναι μια υπέροχη διακόσμηση κήπου

ιδέες σχεδιασμού κήπου μοντέρνα τζάκια κομψά δοχεία φυτών

Η φανταχτερή στρογγυλή ανοιχτή εστία θα προσελκύσει την προσοχή

μοντέρνο κήπο δροσερό τζάκι στρογγυλό σχεδιασμό

Διακοσμήστε τη μικρή πισίνα με φυτά

μοντέρνο κήπο μικρά φυτά πισίνας πλακόστρωτο μονοπάτι

φωτισμός

ΕΝΑ πιο μοντέρνο κήπος πρέπει να ανάβει κατάλληλα. Ο φωτισμός κήπου μπορεί και πρέπει να μεταμορφώσει πλήρως τη διάθεση σε εξωτερικούς χώρους. Οι δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν φωτιστικά και γλυπτά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Κάντε τον κήπο να φαίνεται ονειρεμένος τη νύχτα

ιδέες σχεδιασμού κήπου κήπος φωτίζει διακοσμητικές πέτρες

Αντιμετωπίστε τον κήπο σας σαν έναν εσωτερικό χώρο: σκεφτείτε το φως του περιβάλλοντος και πώς να φωτίσετε τις μεμονωμένες ζώνες. Ο φωτισμός στο εσωτερικό του σπιτιού και οι ορατές εξωτερικές ζώνες πρέπει επίσης να αντιστοιχούν καλά μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε επίσης στη γενική αρμονική εμφάνιση, η οποία αναφέρθηκε ήδη στην αρχή.

 Φωτίστε τις μεμονωμένες περιοχές

ιδέες σχεδιασμού κήπου δροσερά φυτά φωτισμού κήπου

Ο κήπος πρέπει να φωτίζεται όμορφα τη νύχτα

ιδέες σχεδιασμού κήπου ιδέες φωτισμού κήπου τραπεζαρία

Τοποθετήστε άνετα έπιπλα γύρω από την πισίνα

μοντέρνο κήπο πισίνα καταρράκτη δροσερό έπιπλα κήπου

Αυτά τα φλαμίνγκο είναι υπέροχα γλυπτά κήπου

μοντέρνος κήπος υπέροχα γλυπτά κήπου πλάκες κήπου βότσαλα