ιδέες σχεδιασμού κήπου σχεδιασμός κήπων φυτά λουλούδια μονοπάτια κήπου

 Ομορφύνετε τον κήπο – όμορφες ιδέες σχεδιασμού κήπου που εμπνέουν

Φενγκ Σούι – είναι αλήθεια ή φαντασία; Σύμφωνα με την παρατήρησή μας, οι περισσότεροι άνθρωποι παραμένουν πολύ ικανοποιημένοι όταν αναφέρεται το Φενγκ Σούι. Η σειρά που φέρνει αυτή η διδασκαλία είναι πρακτικά από όλες τις οπτικές γωνίες και αισθάνεστε ασφαλείς στην ατμόσφαιρα.

Ο κήπος και ο σχεδιασμός του δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το νερό στον κήπο έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα

ομορφαίνουν τα φυτά νερά του κήπου μονοπάτια κήπου

Το ιδανικό σχήμα

Ας ξεκινήσουμε με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Feng Shui για να δημιουργήσετε το σχήμα του κήπος καλλωπίζω μπορώ. Θα ήταν ιδανικό αν το σχήμα ήταν ορθογώνιο ή τετράγωνο. Επιπλέον, δεν πρέπει να επιτρέπετε μεγάλες ανισότητες. Το όλο θέμα έχει δύο βασικές πτυχές. Πρώτον, χρειάζεστε φυσική δύναμη για να κάνετε την επιφάνεια επίπεδη και ομοιόμορφη. Επιπλέον, απαιτούνται κάποιες άλλες δεξιότητες για να επιτευχθεί ένα ίσιο σχήμα. Μια πολύ κοινή προσέγγιση είναι να σημειώσετε ένα ορθογώνιο με δέντρα.

Προσοχή στο σχήμα του κήπου σας

ιδέες σχεδιασμού κήπου ευρύχωρο κήπο φρέσκο

Διώξτε τα κακά πνεύματα

Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ένας ευθείος δρόμος για τα ελεύθερα κακά πνεύματα. Γι ‘αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν κατώφλια χρησιμοποιώντας πράσινα κουτάκια και άλλες μεθόδους.

Η πορεία των μονοπατιών που μοιάζει με φίδι είναι πολύ χαρακτηριστική στην Κίνα για τον ίδιο λόγο

ομορφαίνουν κήπο μονοπάτια κήπου φυτά σπίτι τούβλα πρόσοψης

Η ζώνη της σοφίας

Μπορείτε επίσης να ομορφύνετε και να βελτιώσετε τον κήπο σας δημιουργώντας αυτό που είναι γνωστό ως Ζώνη Σοφίας. Αυτό πρέπει να βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου στη γωνία. Αυτό είναι το πιο ειρηνικό και στοχαστικό μέρος που μπορείτε να βρείτε. Ταυτόχρονα, θα έπρεπε να κάνετε πολλά για να κρυφτείτε από τα μάτια των ανθρώπων που περνούν από εκεί.

Γιατί πρέπει να μένεις μόνος και να προβληματίζεσαι κοιτάζοντας τη φύση

ο κήπος ομορφαίνει έπιπλα εξωτερικού χώρου φυτά δέντρα

Τα έπιπλα που είναι προτιμότερα σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα. Πρέπει επίσης να συμβάλλετε στη χαλάρωση. Σκεφτείτε επίσης τα έντονα χρώματα. Το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί δημιουργούν αρμονία και καλή διάθεση.

Περισσότερη ενέργεια τσι

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μέσα Feng Shui όταν ομορφαίνετε τον κήπο σας φέτος, έτσι ώστε να ενσωματώσετε περισσότερη ενέργεια Qi στο σπίτι. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με εξωτερική πηγή νερού. Θα πρέπει να είναι φυσικό ή τεχνητό. Μια τέτοια διάταξη στον κήπο μπορεί πάνω απ ‘όλα να προωθήσει θετική ανάπτυξη στη ζωή σας. Ωστόσο, για να λειτουργήσει καλά, πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι καθαρό και καθαρό.

Για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους, ο μπροστινός κήπος είναι το κατάλληλο μέρος για να χτίσετε και να διατηρήσετε μια πηγή νερού

ιδέες σχεδιασμού κήπου νερό Feng Shui

Η κεντρική περιοχή

Όχι μόνο το κέντρο του κήπου, αλλά μια πλατεία που έχει τοποθετηθεί εκεί είναι η ζώνη υγείας και ζωντάνιας στην αυλή. Πολλές ροές ενέργειας συγκεντρώνονται εκεί. Όλα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος από το οποίο μπορεί να αντλήσει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Όσο λιγότερα μπλεξίματα υπάρχουν μεταξύ αυτού του τόπου και του σπιτιού, τόσο πιο εύκολη θα είναι η ροή ενέργειας στον ιδιοκτήτη. Η επίπλωση με πολλά όμορφα λουλούδια και γρασίδι σε αυτήν την περιοχή είναι πολύ λογική. Θα πρέπει επίσης να προωθηθεί η ροή της ενέργειας οδηγώντας εύκολα μονοπάτια εκεί.

Σχεδιάστε τον δικό σας κήπο σωστά σύμφωνα με τη διδασκαλία του Φενγκ Σούι

ιδέες σχεδιασμού κήπου Feng Shui

Παιδική περιοχή

Όσον αφορά την ομορφιά του κήπου σε συνδυασμό με το Φενγκ Σούι, ο χώρος των παιδιών επίσης δεν πρέπει να αγνοηθεί. Γιατί σύμφωνα με αυτή τη διδασκαλία, αυτή είναι η πιο ενεργή και δυναμική θέση σε αυτόν τον τομέα. Εδώ θα πρέπει να υπάρχει πολύ γέλιο και joie de vivre. Η ίδια η γη πρέπει να γεμίσει με φρεσκάδα και θετικισμό. Κάθε είδους εγκαταστάσεις παιχνιδιού που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε αυτό θα πρέπει να ενσωματωθούν στη γωνιά των παιδιών.

Κομψός κήπος με αρμονική εμφάνιση

ομορφαίνουν ανθοδέσμες φυτών επίπλων κήπου

Κάντε τον κήπο ευρύχωρο

ο κήπος ομορφαίνει δροσερά έπιπλα εξωτερικού χώρου άνετα μοντέρνα

Κατακτώντας το στοιχείο της φωτιάς

Στην απομακρυσμένη γωνία από το κέντρο και σε έναν άξονα με την κεντρική περιοχή θα πρέπει να βρίσκεται η περιοχή της φήμης που βρίσκεται στο στοιχείο της φωτιάς. Δεν μπορείτε να βρείτε καλύτερο μέρος για τζάκι ή τζάκι. Η εισαγωγή κόκκινων χρωμάτων θα είχε πολύ ευεργετική επίδραση εδώ. Κόκκινα τριαντάφυλλα και Μπερμπέρης θα ήταν μια υπέροχη λύση. Το σημαντικό εδώ είναι να μην χρησιμοποιείτε πηλό ως υλικό. Γιατί ο πηλός είναι σημάδι της γης και θα σβήσει τη φλόγα της οικογενειακής αγάπης.

Φρέσκες ιδέες για τον μικρό κήπο

ομορφύνει ιδέες διακόσμησης πλακάκια δαπέδου φυτών

Δημιουργήστε μια όμορφη εμφάνιση κήπου

ιδέες σχεδιασμού κήπου φυτά εξωτερικού σχεδιασμού

Κάντε την αυλή κομψή

ομορφύνουν τον κήπο πράσινο γκαζόν μπαχαρικά στην πρόσοψη του σπιτιού

Συνδυάστε πέτρες και φυτά στον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου σχεδιασμός μικρού κήπου Feng Shui

Επιλέξτε κατάλληλα φυτά για τον κήπο

ιδέες σχεδιασμού κήπου φυτά Φενγκ Σούι

Φρέσκο ​​σχέδιο κήπου με πλακάκια δαπέδου

Ομορφύνετε τον κήπο φυτεύοντας μεγάλα πλακάκια δαπέδου