φθινοπωρινά λουλούδια heliopsis helianthoides ηλιοτρόπιο κήπου

Ιδέες διακόσμησης κήπου – πέντε φθινοπωρινά λουλούδια, πώς να ομορφύνετε τον κήπο το φθινόπωρο

Ποια από τις δύο εποχές – καλοκαίρι ή φθινόπωρο είναι πιο πολύχρωμη; Είναι δύσκολο να απαντηθεί, έτσι δεν είναι; Και τα δύο έχουν τόσα πολλά που είναι μοναδικά. Προτιμούμε να στραφούμε στην ομορφιά που βρίσκεται μπροστά μας.

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Φέρνει μαζί του τα χρώματα που αρέσει περισσότερο σε πολλούς.

Κάντε τον κήπο να φαίνεται όμορφος ακόμα και το φθινόπωρο

Τα φθινοπωρινά φυτά ομορφαίνουν τους σαπουνάδες του κήπου

Αντί να μιλήσουμε γενικά για το πώς μπορείτε να προσθέσετε υπέροχα εποχιακά χρώματα στον κήπο σας, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Θα σας δώσουμε μερικά Διακόσμηση Ιδέες κήπος, σας παρουσιάζουμε πέντε ειδικούς τύπους λουλουδιών που μας αρέσουν ιδιαίτερα. Είστε περίεργοι?

Νυφη ηλιου (Helenium)

Ας ξεκινήσουμε με έναν συναρπαστικό τύπο λουλουδιού που ήδη προκαλεί έντονο ενδιαφέρον με το όνομά του. Κι εσύ έτσι πιστεύεις; Αυτά τα ευαίσθητα φθινοπωρινά λουλούδια αντιπροσωπεύουν κάτι σαν υπέροχες κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί φλόγες στον κήπο σας.

Ιδιόμορφα λουλούδια με γοητεία

ιδέες διακόσμησης κήπος ήλιος νύφη helenium

Όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια για τον κήπο

ντεκό ιδέες κήπος φθινοπωρινά λουλούδια ήλιος νύφη

Η νύφη του ήλιου μπορεί να ψηλώσει πολύ. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε μερικές αρκετά ελκυστικές περιοχές. Το άλλο κύριο πλεονέκτημα του τύπου λουλουδιών είναι η δυνατότητα ανάπτυξης σε περιοχές με όχι πολύ καλή αποστράγγιση.

Διακοσμητικά ηλιοτρόπια

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο σύμβολο του φθινοπώρου από τα ηλιοτρόπια; Αυτά τα φυτά είναι επίσης διαθέσιμα σε διακοσμητική μορφή. Δεν θα ήταν υπέροχο να τα φροντίζετε στον κήπο σας στο σπίτι; Τα διακοσμητικά ηλιοτρόπια είναι υπέροχες προφορές σε εξωτερικούς χώρους. Δεν προσελκύουν μόνο την προσοχή μας, αλλά και την προσοχή των ζώων και των εντόμων.

Η μοναδικότητα του ηλίανθου

φθινοπωρινά λουλούδια κήπος λουλούδια ηλίανθος

Τα ηλιοτρόπια προσθέτουν διάθεση στον κήπο σας

ιδέες ντεκό κήπο λουλούδια κήπο φθινόπωρο ηλίανθος

Garden sun-eye (Heliopsis helianthoides)

Όποιος γνωρίζει τον δρόμο του γύρω από τα όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια, σίγουρα δεν πρέπει να χάσει τα μάτια του ήλιου στον κήπο. Τα μάτια του ήλιου στον κήπο ανθίζουν λίγο νωρίτερα, στις αρχές Αυγούστου. Παραμένουν στο ομορφότερο χρώμα τους για περίπου οκτώ εβδομάδες. Υπάρχουν πάντα νέοι και νέοι τύποι. Συνήθως έχουν μικρότερα και πιο βιώσιμα λουλούδια.

Μικρό λουλούδι με ελκυστική εμφάνιση

ιδέες ντεκό κήπο κήπος ηλιακό μάτι Heliopsis helianthoides

Ανανεώστε τον κήπο το φθινόπωρο

ντεκό ιδέες κήπος φθινοπωρινά λουλούδια κήπος ήλιο μάτι

Sedum

Επίσης τα φυτά sedum θα μπορούσαν να σας φέρουν πολλή χαρά το φθινόπωρο με τον σωστό προγραμματισμό. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι ένα είδος που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως φθινοπωρινό λουλούδι. Αναπτύσσεται όλο το χρόνο. Το φυτό sedum είναι ένας εύκολος τύπος λουλουδιού που δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα σε άλλα φυτά ή ζώα.

Βασιστείτε σε ένα πολύχρωμο σχέδιο κήπου και το φθινόπωρο

φθινοπωρινά φυτά sedum ιδέες διακόσμησης κήπου φυτά κήπου ομορφαίνουν τον κήπο

Μικροσκοπικά λουλούδια

φθινοπωρινά φυτά κήπος deco ιδέες φθινόπωρο stonecrop

Common Goldenrod (Solidago)

Η τελευταία προσθήκη στα φθινοπωρινά λουλούδια είναι στην πραγματικότητα ένα φυτό από βότανα. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εσάς που θα θέλατε να δείτε πολύ πλούσιο πράσινο και μακριά φύλλα στον κήπο σας. Με το χρυσόβιο, τα φύλλα συμπληρώνονται με όμορφα φλογερά λουλούδια.

Πολλοί χόμπι κηπουροί αποκαλούν το χρυσόβιο “τη χόβολη στον κήπο”

λουλούδια φθινοπώρου διακοσμήσεις κήπου κοινή χρυσή ρόδα

Συνδυάστε φθινοπωρινά φυτά και διακοσμητικές πέτρες

φθινοπωρινά λουλούδια ομορφαίνουν φυτά κήπου κήπου κοινά χρυσόβια