Όσον αφορά τα πολυλειτουργικά διακοσμητικά στοιχεία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, οι ζαρντινιέρες είναι το απόλυτο χτύπημα για διακόσμηση όλο το χρόνο. Τα στοιχεία σχεδίασης χρησιμεύουν ως ένα πραγματικό βλέμμα στον κήπο, σε ιδιωτικά νοικοκυριά, σε πολλά δημόσια κτίρια και εστιατόρια και προκαλούν το ενδιαφέρον. Εξαιτίας αυτού, έχουν τραβήξει επίσης την προσοχή του κόσμου των σχεδιαστών. Τα φυτικά αγγεία είναι τώρα διαθέσιμα σε πολύ ασυνήθιστα σχήματα, μπορούν να εκτελεστούν σε πολλά χρώματα ή να είναι μονόχρωμα και να μας προσφέρουν πιθανές χρήσεις. Σε αυτό το άρθρο, η συντακτική ομάδα μας θέλει να κοιτάξει μαζί σας τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες και καινοτομίες στα φυτά για το επόμενο έτος.

Συγκεκριμένη εμφάνιση – μπεστ σέλερ αυτές τις μέρες

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το δημοφιλές σχέδιο, δηλαδή τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Αυτός ο τύπος σχεδίου ήταν ένα απόλυτο μπεστ σέλερ στην αγορά για σχεδόν 2 χρόνια και όχι χωρίς λόγο. Οι τσιμεντοκονίες είναι πολύ ανθεκτικές και είναι ιδανικές για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Αφού παρουσιάστηκαν τα πρώτα διακοσμητικά στοιχεία από σκυρόδεμα, πολλοί ιδιοκτήτες κήπων επεξεργάστηκαν διάφορα έργα DIY με σκυρόδεμα. Θα μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ζαρντινιέρες και διάφορες φιγούρες από σκυρόδεμα εδώ.

Σκυρόδεμα σε διαφορετικά μεγέθη

ιδέες φύτευσης

Φτιάξτε τη δική σας ζαρντινιέρα

Αν προτιμάτε να φτιάχνετε μόνοι σας διακοσμητικά στοιχεία, υπάρχουν πολλά υλικά για να διαλέξετε. Εκτός από το σκυρόδεμα, το ξύλο είναι ένα από τα προτιμώμενα υλικά που δουλεύουν και διαμορφώνονται πολύ εύκολα. Χρειάζεστε ένα ξύλινο καλούπι και το χρώμα και, στη συνέχεια, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δικό σας γούστο.

Οι ζαρντινιέρες με υφές που μπορείτε να χαράξετε μόνοι σας είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και τέλειες ως ιδέα δώρου. Δώστε προσοχή στην ποιότητα του ξύλου, γιατί χωρίς βαφή θα υπάρξει πιθανή απώλεια χρώματος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Χαρακτική υφές μόνοι σας – μια τάση αυτές τις μέρες

ξύλο και υφή χαρακτικής

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε τη ζαρντινιέρα;?

Σε σύγκριση με ένα μεγάλο μέρος των διακοσμητικών στοιχείων, δεν έχετε ελεύθερη επιλογή στη θέση των φυτευτών. Φυσικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτεύματα οπουδήποτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτείτε τα φυτά εσωτερικού χώρου. Συνιστάται να τοποθετείτε τα φυτά απευθείας στο παράθυρο ή στο περβάζι. Πριν φτιάξετε ή αγοράσετε μια ζαρντινιέρα μόνοι σας, θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση. Μην ξεχνάτε ότι το φως είναι ζωτικής σημασίας για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις σκοτεινές γωνίες.

Το φως είναι ζωτικής σημασίας για όλα τα φυτά

λευκές κολοκύθες

Βασιστείτε σε δημιουργικά σχήματα αν θέλετε να εγκαταστήσετε τα φυτά σε ένα καφέ ή εστιατόριο. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε πολύ περίεργα βλέμματα πολύ εύκολα. Πολλοί χώροι εισόδου ή λόμπι είναι σήμερα διακοσμημένοι με πολύ μεγάλες ζαρντινιέρες, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Τα μεγάλα και δημιουργικά σχήματα δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα

μεγάλα φυτά-γλάστρες

Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό μέρος του πολυτελούς εσωτερικού σχεδιασμού σήμερα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις πιο σύγχρονες γλάστρες με φυτά στην αγορά και δημιουργήστε μια εξατομικευμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

συνδυασμός κίτρινου χρώματος  ιδέες διακόσμησης ξύλου  συνδυασμός ξύλου και μετάλλου ιδέες-συμβουλές-φυτευτές δημιουργικά σχέδια πολύχρωμα σχέδια