Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μία από τις εξέχουσες σταρ που κάνουν συχνά πρωτοσέλιδο με τις μοντέρνες εμφανίσεις τους. Ο πρώην τραγουδιστής, που έγινε πρόσφατα 45 ετών, εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη φορώντας μια στολή με λουλουδάτα σχέδια που τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ επιτυχημένο και μοντέρνο και δεν θέλουμε μόνο να το δείξουμε! Χρησιμοποιούμε επίσης αυτό το ντύσιμο ως αφορμή για να απεικονίσουμε μερικές από τις τάσεις της μόδας αυτής της σεζόν.

Ο σχεδιασμός μιας παρόμοιας κορυφής

Βικτόρια Μπέκαμ στο πίσω μέρος της στολής

Η στολή της Βικτόρια Μπέκαμ

Η στολή της Βικτόρια Μπέκαμ είχε πολλά στρώματα. Ταν ένα γυναικείο κοστούμι, αποτελούμενο από δύο μέρη, το πάνω μέρος ήταν κάτι ανάμεσα σε ένα σακάκι και ένα πιο μακρύ καλοκαιρινό μπουφάν. Η Βικτώρια επέλεξε μια λεπτή περικοπή που δίνει έμφαση στο σχήμα. Από κάτω, φορούσε ένα σφιχτό τοπ με γυμνό.

Αυτό εξισορροπεί τα πολύχρωμα, μοντέρνα μοτίβα και φαίνεται ιδιαίτερα προκλητικό και σέξι ταυτόχρονα. Αυτός ο συνδυασμός είναι πλήρως στο στυλ της Βικτώριας – σαγηνευτικός αλλά με φόρο τιμής στις σύγχρονες τάσεις.

Ένα κομψό και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο σχέδιο

υπέροχη ιδέα για τη Βικτόρια Μπέκαμ

Τα μοτίβα και τα χρώματα

Πέρυσι παρατηρήσαμε ότι το θέμα “δάσος” και τα σχετικά φυσικά μοτίβα κυριαρχούν στη μόδα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Από τη μία πλευρά, οι σχεδιαστές πήραν έμπνευση από τις συνήθεις αποχρώσεις αυτού του θέματος. Επιπλέον, αυτή είναι μια στρατηγική για την επανεισαγωγή των φυτικών μοτίβων που θεωρούνται θετικά ξανά και ξανά. Αυτές ακριβώς τις δύο τάσεις βλέπουμε στο ντύσιμο της Βικτόρια Μπέκαμ. Ο πολύ μικρός σχεδιασμός με λουλουδάτα σχέδια δίνει στο σύνολο ένα μυστικιστικό, στιλάτο και αφηρημένο-μοντέρνο χαρακτήρα.

Ολόκληρη η στολή που είδε η Βικτώρια στη Νέα Υόρκη

Ιδέες με σχέδια της Βικτόρια Μπέκαμ

Η Victoria Beckham συνδύασε το φόρεμά της με αυτή την υπέροχη τσάντα

τσάντα και υπέροχο φόρεμα

Η Βικτόρια έχει επίσης δείξει τον εαυτό της με υπέροχα σχέδια στο παρελθόν

Ροζ μπλε κοστούμι της Victoria Beckham

Όλοι οι Μπέκαμ έχουν καλό στιλ

Βικτόρια Μπέκαμ και Μπέκαμ