Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2019, σύμφωνα με το Forbes. Ο πρώην παλαιστής έβγαλε σχεδόν 90 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτό συνέβη χάρη στους ρόλους του, συμπεριλαμβανομένου του θρίλερ Skyscraper και της κωμωδίας του HBO Ballers. Το τελευταίο κέρδισε σχεδόν 700.000 δολάρια ανά σειρά. Ο ηθοποιός δικαιούταν το 15% αυτού του κέρδους.

Will Smith – αριθμός 10

θέλει smith celebrity news διάσημους ηθοποιούς

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί σύμφωνα με το Forbes στον αριθμό 5

Δεύτερος σε αυτή τη λίστα μετά τον Dwayne Johnson είναι ο Chris Hemsworth και αμέσως μετά ο Robert Downey Jr. Hemsworth – κέρδισε πολλά χρήματα χάρη στον ρόλο του στη Marvel και επίσης στην παραγωγή Men in Black: International. Είχε περίπου 76 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες ενώ ο Robert Downey Jr..

έμεινε περίπου στα 66 εκατομμύρια (αριθμός 3). Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Akshay Kumar, ένας σταρ του Μπόλιγουντ. Έχει περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του φέτος και βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον Robert Downey Jr. στην κατάταξη του Forbes. Είχε αρκετά έργα φέτος όπως το “Mission Mangal”. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για μια ινδική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζάκι Τσαν με 58 εκατομμύρια. Τον έχουμε δει στην παραγωγή Journey to China: The Mystery of Iron Mask τους τελευταίους 12 μήνες.

Πολ Ραντ – αριθμός 9

Ο Paul Rudd δημοσίευσε ειδήσεις διασημοτήτων

Θέσεις 6 έως 10 σύμφωνα με το Forbes

Σχετικά με τη Marvel είναι η υψηλή αξία των 2 έως 10 των διαγωνιζομένων σε αυτήν τη λίστα. Έχουμε ήδη αναφέρει το πρώτο και αυτό είναι ο Chris Hemsworth. Ο άλλος είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση με τα 47 εκατομμύρια δολάρια του. Στην 7η θέση βλέπουμε τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος σίγουρα οφείλει την επιτυχία του στην κινηματογραφική παραγωγή “Murder Mystery”, στην οποία παίζει μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον. Ο Chris Evans έρχεται στην 8η θέση με 43,5 εκατομμύρια δολάρια. Αν και οι μέρες του ως Captain America τελείωσαν, είχε μεγάλη επιτυχία με το “Knives Out” τους τελευταίους μήνες. Ο Paul Rudd έχει την εικόνα ενός από τα ωραιότερα παιδιά στο Χόλιγουντ και κέρδισε περίπου 41 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες. Στη 10η θέση βλέπουμε τον Will Smith χάρη στην εξαιρετικά επιτυχημένη παραγωγή “Aladdin”.

Κρις Έβανς – αριθμός 8

chris evans hollywood news celebrity news

Άνταμ Σάντλερ – αριθμός 7

Ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ στο Χόλιγουντ

Μπράντλεϊ Κούπερ – αριθμός 6 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ σταματά τους διάσημους ηθοποιούς

Jackie Chan – αριθμός 5

jackie chan ηθοποιός peomi ειδήσεις

Akshay Kumar – αριθμός 4

Akshay Kumar διάσημος ηθοποιός Bollywood

Robert Downey Jr.- 3ος

Robert Downey Jr. ηθοποιός του Χόλιγουντ

Chris Hemsworth – αριθμός 2

chris evans διασημότητα ειδήσεις hollywood

Dwayne Johnson – Αριθμός 1 στη λίστα του Forbes με τους κορυφαίους ηθοποιούς με κέρδη 

Dwayne Johnson διάσημος ηθοποιός