Η άνοιξη του 2019 δεν έχει ακόμη τελειώσει, αλλά ήδη σήμερα θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στην επόμενη. Γιατί εκεί έχεις πολλές μεγάλες τάσεις της μόδας που μπορείς να συνηθίσεις. Οι συλλογές μόδας που εκτίθενται αυτήν τη στιγμή, όπως αυτή του Alexander McQueen, μας δίνουν μια ιδέα για αυτό. Όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο είναι ο ανδρισμός. Ασχολείσαι με την κλασική και σύγχρονη αντίληψή του. Αυτό είναι μια πρόκληση για τους καταναλωτές και τους θεατές, αλλά και μια ευκαιρία να διαμορφώσουν τη δική τους τρέχουσα θέση. Ας εξετάσουμε τις μεμονωμένες πτυχές αυτής της συλλογής!

Έτσι μπορείτε να αρωματίσετε ένα κλασικό κοστούμι με μοντέρνα χρώματα

Μωβ και μαύρο - υπέροχη ιδέα για τις τάσεις της μόδας

Ακολουθώντας τις προηγούμενες τάσεις

Η συνέχεια είναι πολύ χαρακτηριστική των τελευταίων συλλογών Alexander McQueen. Σε αυτή τη συλλογή, αφιερωμένη στην ερχόμενη άνοιξη, βλέπουμε μια σαφή σύνδεση με τα ρούχα από το περασμένο φθινόπωρο. Αυτό είναι περισσότερο ένας φόρος τιμής στο κλασικό αγγλικό στυλ, το οποίο, ωστόσο, εξατομικεύεται με έναν απίστευτο αριθμό τρόπων.

Ο εκσυγχρονισμός πραγματοποιείται κυρίως μέσω των λεπτομερειών. Θα μπορούσε να συνίσταται, για παράδειγμα, στην εκπληκτική εκτέλεση των λεπτομερειών, στα επαναχρησιμοποιημένα υλικά ή στην επιλογή των αρχικών διαστάσεων για τα στολίδια. Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε πάντα μια σαφή δέσμευση για την προέλευση του πρωτότυπου στυλ, η παράδοση του οποίου ακολουθούν τα κλασικά κοστούμια από τη συλλογή.

Ιδέα για δημιουργική χρήση μηκών

Τάσεις μόδας - γκρι σχέδιο - υπέροχη ιδέα

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται

Μια πολύ σημαντική πτυχή της συλλογής που την καθιστά μοναδική είναι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται εκεί. Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τον καθορισμό του σκοπού εφαρμογής των κλασικών κοστουμιών Alexander McQueen Spring Collection. Το μαύρο βαμβάκι έχει χρησιμοποιηθεί για πιο αυστηρά ρούχα. Αυτά τα ρούχα είναι επίσης ιδανικά για επίσημες περιστάσεις. Το μαλλί Angora είναι η πιο επίσημη παραλλαγή που θα φορούσατε σε κόκκινο χαλί ή σε έναν πολύ επίσημο γάμο. Από κάτω θα μπορούσατε να φορέσετε μαύρη δαντέλα που θα ήταν ακόμα επίσημη αλλά αρκετά casual για το after party.

Ασημί και μαύρο – κλασική λάμψη σε πολύ μοντέρνα μορφή

Τάσεις της μόδας γκρι και μαύρο

Ποικιλία σε στρώματα, μήκη και σχέδια

Έχουμε ήδη αναφέρει ρητά τις διάφορες παραλλαγές αυτών των κλασικών ενδυμάτων ως κύρια πτυχή της ανοιξιάτικης συλλογής Alexander McQueen. Αναφέρθηκε επίσης η αρχική προσέγγιση στην εκτέλεση των στολιδιών και των λεπτομερειών. Ωστόσο, αυτό δεν εξαντλεί τις στρατηγικές εξατομίκευσης. Μακρύτερα (από τα συνηθισμένα) σακάκια είναι ιδιαίτερα αισθητά μέσα στη συλλογή. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το γούστο και την προσωπική δομή. Πολλά στρώματα στο κοστούμι είναι ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό. Τέλος, σίγουρα αξίζει να αναφερθούν τα λουλουδάτα μοτίβα. Σε μια εκσυγχρονισμένη έκδοση, μπορούν συχνά να τα δούμε στα ανδρικά κοστούμια από τη σειρά Alexander McQueen για την άνοιξη του 2020. Όχι μόνο εκεί, παρεμπιπτόντως, αλλά και κατά τη διάρκεια εμφανίσεων σε κόκκινα χαλιά!

Πολύ ευγενική και πρακτική ερμηνεία της κλασικής διακόσμησης

Τάσεις της μόδας υπέροχα λευκά μαύρα μοτίβα

Ο σχεδιαστής πίσω από την ανοιξιάτικη συλλογή του Alexander McQueen

Η Sarah Burton είναι η σχεδιάστρια πίσω από αυτή τη συλλογή Alexander McQueen. Παραδόξως, δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της παράστασης πριν από λίγες ημέρες. Perhapsσως αυτό να είναι μια έκφραση του γεγονότος ότι θα προτιμούσε να γίνει αισθητή μέσω των έργων της και λιγότερο μέσω της προσωπικής εμφάνισης. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ανδρικά ρούχα είναι πολύ αντιπροσωπευτικά της τρέχουσας κατάστασής τους στον επαγγελματικό τομέα. Είναι ένας από εκείνους τους σχεδιαστές που τους αρέσει να διατηρούν το νήμα στην παράδοση και όμως να εξασφαλίζουν τη σύγχρονη συνέχεια με έναν υπέροχο τρόπο. Τέτοιοι ειδικοί είναι πολύ πιθανό να διαμορφώσουν τις μελλοντικές μας τάσεις στη μόδα.

Ροζ και άσπρα μοτίβα σε μαύρο φόντο

Ροζ και μοβ - μεγάλες τάσεις της μόδας

Εναλλαγή με διπλά στρώματα και μεγαλύτερες κοπές

μαύρο κοστούμι - μεγάλες τάσεις της μόδας

Ιδέα για ένα υπέροχο κοστούμι σε ροζ χρώμα

υπέροχο ροζ - τάσεις της μόδας

Κομψό ανδρικό κοστούμι με αποικιακά στοιχεία

Τάσεις με μαύρες φιγούρες Τάσεις της μόδας