Ο νέος χρόνος ξεκίνησε για την Πάμελα Άντερσον με ένα νέο στάδιο στην ερωτική της ζωή. Ο σταρ του Baywatch παντρεύτηκε τον γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ Jon Peters. Η είδηση ​​διαδόθηκε από το πρακτορείο πληροφοριών Contactmusic. Αυτό ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα της περασμένης εβδομάδας! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πάμελα Άντερσον – 52 και Τζον Πίτερς – ​​74

Pamela Anderson Jon Peters Celebrity Wedding

Η γαμήλια δεξίωση της Pamela Anderson και του Jon Peters

Οι δυο τους γνωρίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια, αλλά παντρεύτηκαν μόλις τώρα. Παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο Μαλιμπού. Μεταξύ των καλεσμένων, η περισσότερη προσοχή τραβήχτηκε από τους γιους της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον και Ντάιλον. Particularlyταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι η πρώην σύζυγος του Jon Peters – Christine Peters και οι κόρες τους Calais και Sky ήταν επίσης εκεί.

Η Christine ήταν η δεύτερη σύζυγος του Jon Peters και η Pamela είναι η τρίτη του σύντροφος. Μία από τις τελευταίες ταινίες που παρήγαγε ο Jon Peters ήταν το “A star is born”. Του απονεμήθηκε Όσκαρ το 2019.

Ο Τζον Πίτερς ήθελε να παντρευτεί την Πάμελα πριν από 30 χρόνια

Η Πάμελα Άντερσον και ο Τζον Πίτερς μαζί

Ο Τζον Πίτερς ήθελε να παντρευτεί την Πάμελα Άντερσον πριν από τρεις δεκαετίες

Σε συνέντευξη πριν Hollywood Reporter ο παραγωγός μίλησε για τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον. Θεωρεί ότι έχει υποτιμηθεί ως ηθοποιός και έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Έχει επίσης ανακοινώσει ότι ήθελε να την παντρευτεί πριν από τρεις δεκαετίες. Υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες παντού, αλλά η Pamela είναι πολύ περισσότερο από αυτά. Αυτά είναι επίσης τα λόγια του Jon Peters. Η Pamela Anderson, 52 ετών, επιβεβαίωσε την είδηση ​​του γάμου. Και αυτή ισχυρίζεται ότι αγαπά τον άντρα της άνευ όρων.

Ο Τζον και η Πάμελα ισχυρίζονται ότι είναι ερωτευμένοι άνευ όρων

Jon Peters - υπέροχη ιδέα με την Pamela Anderson

Σύμφωνα με τον Jon Peters, η Pamela θα υποτιμηθεί ως ταλέντο στη βιομηχανία του κινηματογράφου

Pamela Anderson News από Διάσημους

Η Παμ με τους δύο γιους της – τον Μπράντον και τον Ντάιλον

Pamela Anderson - υπέροχη εικόνα με την οικογένεια

Bradley Cooper και Lady Gaga – δύο συμμετέχοντες στην ταινία “Ένα αστέρι γεννιέται”

Βραβεία Κινηματογράφου Πάμελα Άντερσον