Τον περασμένο Νοέμβριο, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της Ariana Grande, το οποίο απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα. Οι θαυμαστές σας γοητεύτηκαν από αυτό. Οπότε είναι εν μέρει έκπληξη το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για την επόμενη μεγάλη επιτυχία.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ariana είναι 7 Rings, και έχει ήδη αρχίσει να πειραματίζεται με αυτό στο Instagram. Επισήμως, αυτό το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου. Εμείς και οι υπόλοιποι θαυμαστές της Ariana Grande εικάζουμε για το θέμα αυτής της νέας επιτυχίας.

Η εμφάνιση της Ariana Grande είναι πολύ διαφορετική

ariana grande μια υπέροχη πλεξούδα

Ariana Grande πάνω από 7 δαχτυλίδια

Δη τον περασμένο Δεκέμβριο Αριάνα Γράντε Δημοσιεύτηκε στο Twitter με θέμα αυτό το νέο τραγούδι. Αυτό συνέβη μετά από σχετική ερώτηση από τους οπαδούς. Ευτυχώς, μοιράστηκε κάθε συναρπαστική λεπτομέρεια. Μάλλον το τραγούδι θα έχει σχέση με τον χωρισμό με τον τελευταίο της φίλο …

Το 7 Rings είναι το τελευταίο τραγούδι της Ariana Grande

ιδέα ariana grande 7 δαχτυλιδιών

7 Δαχτυλίδια από την Ariana Grande και το χωρισμό από τον Pete Davidson

Ο τραγουδιστής και ο Pete Davidson έγιναν το επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και των θαυμαστών το 2018. Η σχέση τους αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα. Οι δυο τους κινήθηκαν πολύ γρήγορα και εμφανίστηκαν με τατουάζ που ταιριάζουν. Οι κακές γλώσσες είπαν ότι θα πήγαινε στραβά πολύ γρήγορα και στην πραγματικότητα αποδείχθηκε έτσι. Ο χωρισμός των δύο συνέβη επίσης το 2018 και φάνηκε αρκετά άβολο από το πλάι και μπορείς ακόμη και να πεις – αμήχανο.

Στην πραγματικότητα, το τραγούδι λέγεται ότι ήταν από την εποχή αμέσως μετά τον χωρισμό. Μετά από ένα πάρτι με φίλους και πολύ σαμπάνια, η Ariana αγόρασε σε όλους τους ομίλους ένα δαχτυλίδι. Wasταν μόλις επτά δαχτυλίδια και η Ariana περιγράφει την κατάσταση ως πολύ αστεία και λίγο περίεργη. Αλλά ήταν προφανώς πολύ εμπνευσμένο και μοναδικό ταυτόχρονα. Η Ariana Grande προφανώς ήθελε να διαιωνίσει αυτό το συναίσθημα σε ένα τραγούδι που ονομάζεται 7 Rings.

Υπέροχο μακιγιάζ για τη Grande – πολύ μοντέρνο 

ariana grande με casual εμφάνιση

Η Ariana και ο Pete Davidson έχουν ήδη χωρίσει 

η αριάνα γκράντε με τον πρώην φίλο της

… αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα 

ariana grande με τον φίλο Pete Davidson

Κομψό χτένισμα από τη Grande 

καρφωμένα μαλλιά ariana grande

Η τραγουδίστρια με ξανθό χτένισμα

υπέροχα λευκασμένα μαλλιά ariana grande