Η Bella Thorne πρόσφατα έδειξε υψηλό επίπεδο επίγνωσης του στυλ μέσω της εμφάνισής της σε ένα τζιν εκδήλωση. Είναι το Aeropostale – μια εκδήλωση αφιερωμένη στην αειφόρο ανάπτυξη. Το αστέρι είναι ένας από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν με ρούχα από την τελευταία συλλογή αυτής της μάρκας. Πραγματοποιήθηκε στο Μαλιμπού το περασμένο Σάββατο.

Τζιν μπουφάν και πουλόβερ – ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο

bella thrones τζιν και πουλόβερ

Η νέα συλλογή

Η νέα συλλογή τζιν τζιν της μάρκας Aeropostale βρίσκεται στην αγορά από πέρυσι. Η μάρκα αντιπροσωπεύει βασικά την ελεύθερη έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη νεανικότητα και το ενεργητικό χάρισμα. Η Bella Thorne τα αναπαρήγαγε όλα αυτά υπέροχα με το ντύσιμό της. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είχε περάσει δύσκολες στιγμές στην ερωτική της ζωή τις τελευταίες εβδομάδες.

Χώρισε με τον πρώην φίλο της Mod Sun.

Η μικρή διαφορά στα χρώματα των δύο κομματιών καθιστά το ντύσιμο μοντέρνο

η Μπέλα ενθρονίζεται εν μέσω παράστασης

Το ντύσιμο της Bella Thorne και οι τελευταίες τάσεις τζιν

Η κύρια τάση μεταξύ των νεανικών μοντέλων της μάρκας είναι η βιωσιμότητα. Η εκδήλωση Aeropostale είχε επίσης αυτό το σύνθημα. Οι ιδέες ανακύκλωσης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με αυτό και άλλες μάρκες. Οι απλές, κλασικές ιδέες για τζιν είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Τα σκισμένα μοντέλα τζιν είναι ακόμα επίκαιρα, αλλά κινούνται κάπως υπέρ των κοντών μοντέλων στο κυνήγι. Επιπλέον, το αστέρι έδειξε μια εξαιρετική ερμηνεία των τρεχουσών τάσεων τζιν. Τα ρούχα είναι σε πολλά στρώματα – σε αυτή την περίπτωση σκούρο μπλε παντελόνι και ένα ελαφρύτερο τζιν μπουφάν. Οι μονόχρωμες εμφανίσεις και οι κλασικοί, δίχρωμοι συνδυασμοί είναι μοντέρνοι. Η Μπέλα Θορν φόρεσε ένα κόκκινο πουλόβερ με το τζιν ρούχο της, γεγονός που έκανε το ντύσιμό της μοντέρνο και πολύ πρακτικό ταυτόχρονα. Το όλο πράγμα συνδυάστηκε με κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Η εκπομπή Aeropostale φαίνεται ιδιαίτερα διασκεδαστική για όλους τους συμμετέχοντες

Μπέλα θρόνος και άλλοι από την ομάδα

Στην Bella Throne αρέσει να φορά τζιν στην καθημερινότητα

bella thrones σε κοντό τζιν

Άλλο ένα υπερβολικό outfit σε τζιν από την Bella Throne

Μπέλα θρόνοι με υπέροχη φούστα