Σχεδόν όλοι γνωρίζουν την οικογένεια που κάνει μια πολυτελή ζωή κάθε μέρα και που την κινηματογραφεί κατά καιρούς. Ναι, πρόκειται για τους Γκέισενς ή την τρομερά λαμπερή οικογένεια. Αλλά σε αυτό το άρθρο δεν αναφέρουμε για την Κάρμεν ή τον Ρόμπερτ, αλλά για τις μικρές κόρες τους Σάνια και Νταβίνα. Τα κοριτσάκια δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram εδώ και αρκετό καιρό, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στις επόμενες παραγράφους θα μάθετε γιατί συζητούνται ξανά και ξανά οι μικρές κόρες του Robert και της Carmen Geiss!

Η τρομερά λαμπερή οικογένεια προκαλεί ξανά μεγάλο ενδιαφέρον

κόρη του geissen, davina schanaia

Μια ονειρική ζωή για κάθε έφηβο 14 ετών!

Τα κοριτσάκια έχουν ενδιαφέρουσες αναρτήσεις για την καθημερινότητά τους εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν αυτά τα στιγμιότυπα. Οι κόρες του Robert και της Carmen Geiss σκοπεύουν να μοιραστούν τη δική τους πολυτελή ζωή με το κοινό και απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα.

Τα ακριβά αυτοκίνητα και τα πολυάριθμα σκάφη αναψυχής και ελικόπτερα είναι μέρος της καθημερινότητας της Schania και της Davina. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο γιατί κανονικοί 14χρονοι μπορούν μόνο να το ονειρευτούν. Ο λογαριασμός Instagram απολαμβάνει πολλά likes και σχόλια.

Η Schania και η Davina λατρεύουν την πολυτελή ζωή

οι-geissens-shania-davina κόρες

Υπάρχει πολυτέλεια!

Ο λόγος για αυτό είναι οι τακτικές αναρτήσεις, που προκαλούν πολλές συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τα μικρά Geissens έθεσαν την πολυτέλεια ως κορυφαία προτεραιότητά τους και έχουν επικεντρωθεί μόνο στο περιεχόμενο που παρουσιάζει μόνο τις πιο ακριβές δραστηριότητες. Αυτός είναι ο αριθμός των πτήσεων πρώτης κατηγορίας και τακτικά γεύματα σε VIP εστιατόρια. Είναι ενδιαφέρον ότι η Davina έχει ήδη δύο αυτοκίνητα. Ναι, στα 15, η κόρη του Ρόμπερτ είναι χαρούμενη που έχει τα δικά της καροτσάκια που είναι εγκεκριμένα για νέους ηλικίας 16 ετών και άνω.

Τα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν ειδικά για νέους ηλικίας 16 ετών και άνω

κόρη του geissen πολυτελή διαβίωση

Οι φωτογραφίες με τον Lamborghinis είναι μέρος της καθημερινότητας της Davina

κόρη του geissen d

Δημοσιεύετε τακτικά φωτογραφίες σε ιδιωτικά αεροπλάνα και απολαμβάνετε πολλά likes και σχόλια

πολυτελές ιδιωτικό τζετ της κόρης του geissen  γιοτ κόρης του geissen κόρη του geissen πολυτελή ζωή ιδιωτικό τζετ γιοτ mercedes Mercedes monaco κόρη geissen πολυτέλεια ζωή ιδιωτικό τζετ γιοτ κόρη του geissen πολυτελή ζωή ιδιωτικό τζετ heli