Στις 27 Ιανουαρίου η τελετή απονομής του Βραβεία SAG πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium και στο Expo Hall στην Καλιφόρνια. Είναι μια τηλεοπτική μορφή που είναι διάσημη στις ΗΠΑ και τώρα σε όλο τον κόσμο, στην οποία απονέμονται μεμονωμένα βραβεία ηθοποιών σε ζωντανή τελετή. Διακρίνουν ολόκληρο το έργο τους στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών σειρών και άλλων μορφών.

Η Έμιλι πήρε το βραβείο της κυρίως για τον ρόλο της στο A Quite Place …

η Έμιλι Μπλαντ και ο σύζυγός της στα βραβεία χαλάρωσης

Emily Blunt – Νικητής των βραβείων SAG 2019

Η φετινή νικήτρια των βραβείων SAG ήταν η Έμιλι Μπλαντ. Όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά χαρακτηριστικά που την έφεραν σε αυτό το βραβείο, η Έμιλι Μπλαντ είπε ότι ήταν η περιέργεια και η ανοιχτή στάση της που την βοήθησαν να προχωρήσει στην καριέρα της. Θα πρέπει να αναλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερους ρόλους για να αποκτήσετε εμπειρία και στη συνέχεια να τους χρησιμοποιήσετε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Wantedθελε να μοιραστεί το βραβείο με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη της ταινίας, Τζον Κρασίνσκι

Έμιλυ αμβλύ με τον άντρα της στο κοινό

Η εμπειρία από το A Quiet Place

Ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους που οδήγησαν την Έμιλι Μπλαντ στην επιτυχία της το 2019 είναι στην ταινία Quietσυχο μέρος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά την παρουσίαση των βραβείων SAG, μοιράστηκε την εμπειρία της στα γυρίσματα. Είπε ότι οι ρόλοι ήταν πιο τρομακτικοί για το κοινό παρά για εκείνη προσωπικά. Η μητέρα σου θα προτιμούσε να κοιτάξει αλλιώς, είπε η Έμιλι. Για εκείνη, θα ήταν περισσότερο μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία.

Emily Blunt και άλλες ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των βραβείων SAG 

emily blunt και άλλες ηθοποιούς

Η συναισθηματική απάντηση του John Krasinski

Ο John Krasinski είναι σύζυγος της Emily Blunt και επίσης σκηνοθέτης του A Quiet Place. Γι ‘αυτό η ηθοποιός είπε κατά την απονομή ότι θα μοιραζόταν το βραβείο μαζί του. Τόνισε την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της εργασίας και είπε ότι άγγιξε την καρδιά της. Ο John Krasinski αντέδρασε πολύ συναισθηματικά και είχε δάκρυα στα μάτια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Έμιλι Μπλαντ είπε ότι ήταν τόσο έκπληκτη και σοκαρισμένη όσο εκείνη και ότι πιθανότατα συνέβη επειδή δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του.

Εδώ είναι ολόκληρη η συνέντευξη τύπου με την Έμιλι Μπλαντ

Η Έμιλι Μπλαντ είναι δημοφιλής για το ταλέντο της …

emily blunt γοητευτικό όπως πάντα

… και φυσική γοητεία. 

υπέροχα σκουλαρίκια και χαμόγελο emily αμβλύ

Δύο σκηνές από την ταινία “A Quiet Place”

σκηνή σε μια ταινία εμίλυ αμβλύ

emily blunt μεγάλη χαλαρή σκηνή ταινιών