Η Gisele Bündchen είπε ότι ήθελε να διακόψει την καριέρα της ως top model το 2015. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούμε πια από αυτήν. Το αντίθετο: το supermodel είναι πιο αφοσιωμένο από ποτέ και εμφανίζεται σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες για μια μεγάλη ποικιλία οίκων μόδας. Η Gisele Bündchen έχει, μεταξύ άλλων, μια μακροχρόνια συνεργασία με τη μάρκα “Vivara”. Επιλέχθηκε και για τη νέα καμπάνια και μπορείς να πεις ότι κυριολεκτικά λάμπει σε αυτήν.

Τα καθαρά σχήματα κυριαρχούν φέτος στις τάσεις των κοσμημάτων

τάσεις κοσμήματα 2019 gisele bundchen

Οι τάσεις κοσμήματος και Vivara

Αυτή η βραζιλιάνικη μάρκα δείχνει ένα δικό της αδιαμφισβήτητο στυλ. Κυριαρχείται από αξιόλογους πολύτιμους λίθους και ευγενή λάμψη.

Εκεί βρίσκουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αν και η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη. Τα κοσμήματα δείχνουν πολύ καθαρές γραμμές και είναι εντελώς χωρίς λεπτομέρειες.

Άλλα έχουν λαμπερές πέτρες και χαραγμένες διακοσμήσεις. Ο συνδυασμός κλασικών σχεδίων και επιλεγμένων αποτελεσματικών λεπτομερειών είναι μια τάση τους επόμενους μήνες.

Η νέα σειρά από τη Vivara είναι λεπτή και κλασική

τάσεις κοσμημάτων gisele bundchen 2020

Η Gisele Bündchen παρουσίασε τη Vivara μία φορά το 2019

Η Gisele Bündchen ήταν το διαφημιστικό πρόσωπο για τα κοσμήματα νωρίτερα φέτος. Τον Αύγουστο έχει για τη συλλογή “Icon” διαφημίζεται. Οι εικόνες για αυτήν τη διαφημιστική καμπάνια τραβήχτηκαν από το υπέροχο φωτογραφικό στούντιο Λουίτζι και Γιάνγκο έχει καταγραφεί. Οι πιο καυτές τάσεις για το 2019 αποτυπώθηκαν σε αυτή τη συλλογή. Είναι κυρίως εμπνευσμένα από κλασικά σχέδια με γεωμετρικό χαρακτήρα. Ακριβώς όπως στη νεότερη συλλογή, οι λαμπερές πέτρες χρησιμοποιήθηκαν συχνά.

 Το 2020, τα κοσμήματα θα πρέπει να φαίνονται κλασικά και όμως ελαφρώς υπερβολικά

gisele bundchen υπέροχα κοσμήματα

Η Gisele Bündchen και οι τάσεις κοσμημάτων 2020

Ας συνοψίσουμε λοιπόν τι μάθαμε από αυτές τις δύο καμπάνιες με τη Gisele Bündchen σχετικά με τις τάσεις στα κοσμήματα. Αυτό που μεταφέρουμε από το 2019 στο επόμενο έτος είναι η έμπνευση από τα κλασικά σχέδια και γραμμές. Αυτά δεν είναι εντελώς επαρκή, αλλά μπορούν να εμπλουτιστούν με υπέροχες ακτινοβόλες πέτρες ως τόνους. Τα γεωμετρικά σχήματα ήταν το αποκορύφωμα για το 2019. Θα παραμείνουν εξίσου δημοφιλή το επόμενο έτος, αλλά οι πολύ καθαρές, καθαρές γραμμές στο σχέδιο θα είναι ακόμη πιο ενημερωμένες.

Στο πλαίσιο των γενικών τάσεων της μόδας, τα κοσμήματα το επόμενο έτος θα πρέπει είτε να συμπληρώσουν μια μονόχρωμη κλασική εμφάνιση είτε να προσθέσουν μια απροσδόκητη προφορά σε αυτό.

Εμπνευστείτε για ένα υπέροχο δώρο Χριστουγέννων ή Αγίου Βαλεντίνου για το αγαπημένο σας πρόσωπο!

δαχτυλίδια ιδέες κοσμημάτων gisele bundchen 2019

Η συλλογή Icon με τα γεωμετρικά σχήματα δείχνει τις τάσεις για το 2019 

ιδέες τάσεων κοσμημάτων gisele bundchen 2019

Οι λαμπερές πέτρες θα παραμείνουν επίκαιρες το 2020

vivara icon trends 2019 gisele bundchen