Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Σε ηλικία μόλις 28 ετών, είναι ήδη τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ και κέρδισε το Όσκαρ το 2013. Έχει φτιάξει μια κινηματογραφική καριέρα που κάνει πραγματικά πολλούς να ζηλέψουν. Συμμετέχει συνήθως σε μεγάλες ταινίες υπερήρωων που της παρέχουν καλό εισόδημα. Μακριά από τα φώτα και τις κάμερες, της αρέσει να κατασκηνώνει και να ετοιμάζει indie φαγητό. Αυτό ακριβώς έκανε στην επιτυχία της ταινίας “The Hunger Games” (αρχικός τίτλος “The Hunger Games”). Αυτή η ταινία την έκανε σταρ. Παίζει επίσης με μεγάλη επιτυχία σε δράματα όπως το “Silver Linings Playbook” και “American Hustle”. Ακόμη και στο βιογραφικό της ταινίας μικρού μήκους, εξακολουθεί να έχει πολλές ταινίες που ξεχωρίζουν από τη μαζική παραγωγή ταινιών.

Στα 28 της, η Jennifer Lawrence είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

Τζένιφερ Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο (2)

  • Η Τζένιφερ Λόρενς ψάχνει τριγύρω για ένα πολυτελές ακίνητο στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με το Forbes, η σταρ του κινηματογράφου κέρδισε μόλις κάτω από 52 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ προ φόρων και φόρων το 2018, περισσότερο από οποιονδήποτε από τους συναδέλφους της. Πρόσφατα πούλησε το πρώτο της διαμέρισμα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η ηθοποιός αγόρασε το αρχοντικό δύο υπνοδωματίων, δυόμισι μπάνιων για 879.000 δολάρια το 2006, πολύ πριν κερδίσει το Όσκαρ της για τον ρόλο της στη ρομαντική κωμωδία Silver Linings Playbook. Τώρα θέλει να επενδύσει ξανά σε ένα κομψό ακίνητο και να χτίσει μια πολυτελή φωλιά στην καρδιά της μεγαλύτερης πόλης των ΗΠΑ.

 Εδώ μπορείτε να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και αγχωτικής εργασιακής ζωής.

Η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο παγκόσμιο πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

  • Οι ακόλουθες ιδιότητες θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν την Jennifer Lawrence:

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Η τιμή αυτού του πολυτελούς σπιτιού είναι περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια και ένα μπάνιο. Το σπίτι έχει έκταση 421 τετραγωνικά μέτρα. Υπάρχουν 12 τέτοιες συγκυριαρχίες στο ξενοδοχείο Ritz Carton New York στο 50 Central Park South. Από το ξενοδοχείο, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων απολαμβάνουν επίσης μια υπέροχη πανοραμική θέα στο πάρκο.

 Ένα ακίνητο στο Χάμπτονς, όπου ζουν οι διάσημοι.

Τζένιφερ Λόρενς Η υψηλότερη αμειβόμενη ηθοποιός στο World Property στο Χάμπτονς

Αυτό το ακίνητο 680 ​​τετραγωνικών ποδιών στο South Hampton της Νέας Υόρκης είναι καταχωρημένο σε 50 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 9 μπάνια. Ως αληθινές διασημότητες, η Τζένιφερ Λόρενς πρέπει να έχει σπίτι και στο Χάμπτονς. Για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια, υπάρχουν 4 στρέμματα ιδιωτικής γης με προστατευμένη πρόσοψη και την επιλογή να χτιστεί ένα όμορφο παραλιακό σπίτι στο Χάμπτονς.

Για ποια ιδιοκτησία αποφασίζει η βραβευμένη με Όσκαρ και η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, ωστόσο, αφήνουμε στη θέλησή της.

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μεγάλη νικήτρια στο Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο

Τζένιφερ Λόρενς Η υψηλότερη αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο Καλή επιχειρηματίας

Η Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο καλή επιχειρηματίας