Η ηθοποιός Keira Knightley έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ο σύζυγός της James Rughton λέγεται ότι ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του τοκετού. Το ζευγάρι έκρυψε μόνος του την είδηση, αλλά τους είδαν οι δημοσιογράφοι εν κινήσει. Λόγω της όλης κατάστασης, παραμένει ασαφές πότε ακριβώς γεννήθηκε το μωρό. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα κορίτσι που ονομάζεται Edie.

Η Keira Knightley με τον σύζυγό της James Rughton

keira knightley - υπέροχη οικογενειακή εικόνα

Η Keira Knightley μετά τον τοκετό

Μετά τον τοκετό, η Keira Knightley εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Φορούσε ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα με ρομαντικό κόψιμο. Φορούσε επίσης γυαλιά ηλίου και λέγεται ότι ήταν χωρίς μακιγιάζ. Wasταν με τα μαλλιά κάτω και αυτό πρόσθεσε στο ρομαντικό της look ακόμα περισσότερο.

Φορούσε κομψά παπούτσια Gucci με ψηλά τακούνια με αυτό το ρούχο. Εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι μουσικός και πρώην μέλος του συγκροτήματος Klaxons. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2013. Το πρώτο παιδί γεννήθηκε το 2015 και τώρα είναι τεσσάρων ετών. Μια τέλεια στιγμή για να καλωσορίσετε ένα δεύτερο παιδί στην οικογένεια.

Η Keira απέκτησε το δεύτερο μωρό της εδώ και λίγες μέρες

TENNIS GBR WIMBLEDON

Πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη στάση απέναντι στη μητρότητα

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Keira Knightley δεν εμφανιζόταν πολύ συχνά στο κοινό. Τελευταία φορά την είδαν με πολύ μεγάλο χτύπημα στα μέσα Αυγούστου. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τον σύζυγό της και τη μητέρα της. Νωρίτερα φέτος, μια δήλωση σχετικά με τη μητρότητα της Keira Knightley έγινε επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχει παραδεχτεί ότι η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Επιπλέον, ήταν τόσο ανοιχτή στο να παραδεχτεί ότι πάντα φοβόταν αν θα μπορούσε να είναι καλή μητέρα για την κόρη της. Η 34χρονη ηθοποιός τόνισε ότι το βάρος της μητρότητας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Γνωρίζει ότι είναι επίσης ιδιαίτερα προνομιούχος επειδή δεν έχει οικονομικές ανησυχίες. Ωστόσο, πρέπει να είναι πιο δύσκολο για τις μητέρες σε άλλες κοινωνικές συνθήκες.

Μια τόσο έξυπνη γυναίκα είναι σίγουρα καλή μητέρα, κατά τη γνώμη μας και της είμαστε ευγνώμονες για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Εδώ είναι η Κρέιρα με το πρώτο της παιδί

keira knightley - δερμάτινο μπουφάν με παιδί

Keira Knightley – έγκυος

keira knightley - σύζυγος και σύζυγος

Η Keira Knightley περιγράφει τη μητρότητα ως μια μεγάλη πρόκληση 

keira knightley με έναν άντρα

Η Keira φαίνεται να έχει εξωραΐσει την εγκυμοσύνη της

μαύρο φόρεμα keira knightley