Το Maleficent είναι σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές της Disney τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται σίγουρα και στην εξαιρετική ερμηνεία της Αντζελίνα Τζολί, η οποία σε αυτόν τον ρόλο αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στη δική της κακή και καλή πλευρά. Τώρα περιμένουμε ήδη το δεύτερο μέρος της παραγωγής του Disney. Στην πραγματικότητα, η ταινία έπρεπε να σχεδιαστεί για την άνοιξη. Αλλά τελικά το περιμένουμε αυτό τον Οκτώβριο του 2019.

Η Angelina Jolie συμβάλλει φυσικά στην επιτυχία του Maleficent

anjelina jolie στο ρόλο της στο maleficent

Νέα ερμηνεία του παραμυθιού για την ομορφιά του ύπνου

Στην πραγματικότητα, είναι μια νέα, ψυχολογική ερμηνεία του παραμυθιού “Ωραία Κοιμωμένη”. Στο πρώτο παιχνίδι από το 2014 επιστρέφετε στην ιστορία της Maleficent, της κακής γυναίκας από το παραμύθι. Έτσι ανακαλύπτεις ότι σίγουρα έχει λόγους να έχει κακό χαρακτήρα.

Τελικά, μετανιώνει για τη μαύρη μαγεία που έκανε και προσπαθεί να το διορθώσει ξανά. Τι μπορούμε πραγματικά να περιμένουμε στο Maleficent 2?

Aurora – Elle Fanning

ενδυματολογική ιδέα κακοτεχνία

Η ιστορία συνεχίζεται στο Maleficent 2

Στο Maleficent 2, η φιλία μεταξύ της βασίλισσας και της πριγκίπισσας συνεχίζεται. Ενώνουν ακόμη και πολεμούν μαζί τους κοινούς εχθρούς. Φυσικά δεν λείπουν οι ηρωικές και μαγικές στιγμές, που περιλαμβάνουν μεγάλα μαγικά κάστρα και δράκους. Παραδέξου το – σε ποιον δεν αρέσει; Και υποσχόμαστε αίσιο τέλος, γιατί από την αρχή είναι σαφές: Το βασίλειο και ο κόσμος γύρω του θα σωθούν! Επιπλέον, φυσικά, υπάρχει η εξαιρετική απόδοση των τριών κύριων ηθοποιών – Αντζελίνα Τζολί, Έλ Φάνινγκ και Μισέλ Φάιφερ.

maleficent 02 υπέροχο σχέδιο

Ο Michel Pfeiffer έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Maleficent 2

σκηνή από τον κακόβουλο michel pfeiffer

Στο Maleficent 2 βιώνουμε ξανά αριστουργήματα κινουμένων σχεδίων

κινούμενα σχέδια από το κακό 2

M. Pfeiffer, E. Fanning and A. Jolie στο Maleficent 2

μεγάλο κακόβουλο elle fanning