Οι οπαδοί του Star Wars είχαν πιθανότατα μια από τις πιο ευτυχισμένες εβδομάδες στη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες. Τώρα υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά της οποίας οι εποχές σας επιτρέπουν να βυθίζεστε ξανά και ξανά στην ατμόσφαιρα του Space Western. Ο τίτλος αυτού είναι “The Mandalorian” και η αρχή σηματοδοτεί επίσης την αρχή της υπηρεσίας ροής με το Disney +. Μέχρι στιγμής, αυτή η συνεργασία φαίνεται να έχει προοπτική μεγάλης επιτυχίας.

Ο Carl Weathers είναι εκεί, αλλά δύσκολα αναγνωρίσιμος

ο Καρλ αντέχει τον Μανταλοριανό

Το “The Mandalorian” σίγουρα συνδέει τους παλιούς θαυμαστές ακόμα πιο στενά με την ταινία

Το “The Mandalorian” είναι ένα επικίνδυνο, αλλά όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, ένα επιτυχημένο βήμα. Το επίκεντρο δεν ήταν τόσο στους δημοφιλείς χαρακτήρες του Star Wars, όσο στην ατμόσφαιρα. Φαίνεται να νιώθεις και πάλι δυνατός με το πρωτότυπο Η τριλογία του Τζορτζ Λούκας να έχει αντιμετωπίσει.

Ο παραγωγός και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα “Ironman” και “The Lion King”. Η σειρά ταινιών Mandalorian είναι απίθανο να κερδίσει νέους θαυμαστές για το Star Wars. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε να δέσετε τους πιστούς οπαδούς πολύ πιο έντονα από πριν.

Το πρώτο επεισόδιο δείχνει μια ψυχολογική εικόνα του “The Mandalorian”

ο ουρανός ο μανταλοριανός - ήλιος

Τι συμβαίνει στην πρώτη σεζόν του “The Mandalorian”?

Οι θεατές του “The Mandalorian” μεταφέρονται σε έναν μακρινό γαλαξία. Εκεί είναι ελεύθεροι από την αυτοκρατορία και αναζητούν έναν νέο τρόπο για να βρουν μια ευτυχισμένη ύπαρξη. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά κακά «πνεύματα» που στέκονται εμπόδιο σε αυτό το εγχείρημα. Η εύρεση τους και η αποτροπή κακών πράξεων είναι το κύριο καθήκον του “The Mandalorian”. Είναι αρκετά επαγγελματίας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δωροδοκηθεί. Αλλά η “νέα πρόσληψη” του φέρνει επίσης ορισμένες προκλήσεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστούν. Συνδέονται με τον εσωτερικό αγώνα μέσα του. Μπορεί να έφυγε από την Αυτοκρατορία, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξακολουθεί να ζει μέσα του. Κατά συνέπεια, ορισμένες καταστάσεις είναι σε θέση να αφήσουν τις αρνητικές τους δυνατότητες να ξεδιπλωθούν.

Θα μάθουμε πού και πότε θα δούμε την Emiliy Swallow στο “The Mandalorian” …

Ο Emiliy Swallow ο μανταλοριανός

Η εστίαση είναι στο “The Mandalorian”

Στην πρώτη σεζόν, η ιστορία λέγεται από τον κεντρικό χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν δίνονται πάρα πολλές λεπτομέρειες. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια από το παρελθόν του για να δώσουν μια ιδέα για αυτόν τον χαρακτήρα. Αλλά τελικά εστιάζετε στο άτομο και την ψυχολογική του εικόνα. Το “The Mandalorian” κερδίζει το κοινό με την ήρεμη παρουσία και την αυτοπεποίθησή του. Επιπλέον, είναι πολύ ανώτερος από τους αντιπάλους που συναντά αυτή τη στιγμή. Ταυτόχρονα, ωστόσο, δημιουργείται η εντύπωση ότι θα μπορούσε επίσης να κερδίσει εναντίον πολύ ισχυρότερων επαναστατών. Οι συγγραφείς έχουν διαδώσει την τυπική δυτική διάθεση περιγράφοντας τα ανεπιθύμητα προβλήματα με τους ντόπιους. Ο “The Mandalorian” δεν θέλει να έχει κανένα πρόβλημα με αυτά. Αλλά αναπόφευκτα συμβαίνει επειδή δεν δείχνουν κατανόηση της αποστολής του.

Η Μάρα Τζέιντ πήρε επίσης ένα ρόλο 

mara jade star χειρότερη ιδέα

Κριτικά σχόλια

Ωστόσο, οι κριτικοί επεσήμαναν κάποιες λιγότερο επιτυχημένες πτυχές του επεισοδίου. Αυτό ξεκινά πολύ συναρπαστικά με την ψυχολογική αναπαράσταση του κεντρικού χαρακτήρα. Το φινάλε είναι απολύτως θεαματικό – δείχνει μια σκηνή δράσης με το τυπικό τουφέκι Star Wars Blaster. Στη μέση, ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ δυνατό χαμηλό σημείο στη διάθεση. Υπάρχουν επίσης, σύμφωνα με τους κριτικούς, μερικές σκηνές που ισχυρίζονται ότι είναι πρωτότυπες, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιώνουν. Μερικές απογοητευτικές στιγμές, όπως αυτή με τα μαθήματα ιππασίας. Άλλωστε, η όχι πολύ μεγάλη διάρκεια μόλις κάτω των 40 λεπτών μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι αρνητικό.

Αναγνωρίσατε τον Νικ Νόλτε;?

ο nick nolte ο mandalorian

Τι μπορούμε να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

Πιθανότατα θα υπάρχουν πολύ περισσότεροι νέοι χαρακτήρες στα επόμενα επεισόδια. Έχουμε ήδη μια συγκεκριμένη ιδέα για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτά από τα τρέιλερ. Συνολικά, αναμένουμε αύξηση του ρυθμού και αντίστοιχα υψηλότερη δυναμική.

Η Taika Waititi είναι επίσης εκεί!

τάικα γουέτιτι

Καθαρά οπτικά – απόλυτη επιτυχία

Το “The Mandalorian” είναι μια πλήρης οπτική επιτυχία. Σχεδόν όλοι οι κριτικοί συμφωνούν σε αυτό. Αυτό δεν σημαίνει μόνο τα οπτικά εφέ, αλλά και τα κοστούμια και όλες τις νομικές πτυχές της εξωτερικής εκτέλεσης της σειράς ταινιών. Η πολιτική της Disney σίγουρα βοήθησε να χρησιμοποιηθούν πραγματικές μάσκες και μοντέλα. Γιατί είναι πολύ θετικό αν δεν το παρακάνετε με το CGI. Αν συγκρίνατε την ατμόσφαιρα με οτιδήποτε αυτή τη σεζόν, πιθανότατα θα ήταν με την ταινία του 2016 Rogue One: A Star Wars Story. Το επίπεδο της βίας αναπαριστάται με παρόμοιο τρόπο, με έναν πιο αφηρημένο και ως εκ τούτου λιγότερο άβολο τρόπο και τρόπο..

Όλες οι οπτικές πτυχές εκτελέστηκαν τέλεια στο “The Mandalorian”

η μανταλοριανή - σούπερ ασπίδα

Το κοινό -στόχος της σειράς ταινιών

Όπως είπα, η πραγματική ομάδα -στόχος είναι οι πιστοί οπαδοί. Ειδικά όσοι απόλαυσαν τα επεισόδια 4 και 6 θα εκτιμήσουν πραγματικά το “The Mandalorian”. Οι επιλεγμένοι ηθοποιοί σίγουρα θα συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχία. Μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα είναι οι Pedro Pascal (Game of Thrones), Nick Nolte, Taika Waititi και Carl Weathers. Ωστόσο, θα είναι μεγάλη πρόκληση η αναγνώρισή τους!

Μια άλλη σκηνή που απλά συμβολίζει την ατμόσφαιρα του Star Wars!

υπέροχη φωτογραφία διαστημόπλοιο ο μανταλοριανός