Ο Niall Horan και η Hailee Steinfeld ανακοίνωσαν δημόσια το τέλος της σχέσης τους. Όλοι αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί και αρχίζουμε επίσης να ψάχνουμε για μια απάντηση. Αλλά ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στη χρονολογία αυτής της συναρπαστικής σχέσης του Χόλιγουντ!

Niall Horan και Hailee Steinfeld – ένα ζευγάρι έκπληξη για το 2018

Niall Horan και Hailee Steinfeld φιλία και αγάπη

Niall Horan και Hailee Steinfeld – μια πολύ συζητημένη σχέση

Η σχέση του Niall Horan και της Hailee Steinfeld ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες το 2018. Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος. Πολλοί διαπίστωσαν ότι οι δύο στην πραγματικότητα δεν πήγαιναν καθόλου μαζί. Αν θυμάστε, την ανακηρύξαμε επίσης ένα από τα πιο εκπληκτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ του 2018.

Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι ήταν απλώς φίλοι. Όμως, τα σημάδια ότι υπήρχαν πολύ περισσότερα μεταξύ τους, δυνάμωναν κάθε μέρα. Για παράδειγμα, μια εικόνα της Hailee Steinfeld με ένα μπλουζάκι συναυλίας του Niall Horan εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Niall Horan και η Hailee Steinfeld έχουν πλέον χωρίσει

μαζί σε μια όμορφη εικόνα ο Νάιαλ Χόραν και η Χάιλι Στάινφελντ

Στη συνέχεια, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε μια συναυλία των Backstreet Boys. Το ίδιο βράδυ τελείωσε σε ένα πάρτι σε διάσημο κλαμπ στο Βέγκας. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο όλα αυτά θα μπορούσαν ακόμη να εκληφθούν ως φιλία. Όχι τόσο το γεγονός ότι ο Niall εντοπίστηκε επίσης από τον αδερφό της Hailee στο πάρτι γενεθλίων. Τουλάχιστον στην οικογένεια ήταν σίγουρος μετά ότι υπήρχε κάτι σοβαρό μεταξύ των δύο. Περίπου έξι μήνες μετά τη συναυλία των Backstreet Boys, οι δυο τους εθεάθησαν ξανά μαζί και φιλιόντουσαν. Μέχρι τότε, το αργότερο, δεν υπήρχε πλέον καμία αμφιβολία ότι ήταν ζευγάρι μαζί.

Αυτό το διάσημο ζευγάρι ήταν αρκετά μυστηριώδες 

Κοινή εικόνα Niall Horan και Hailee Steinfeld

Πώς τελείωσε αυτή η σχέση;

Όλοι ήταν κάπως έκπληκτοι που ο Niall Horan και η Hailee Steinfeld είναι μαζί. Ωστόσο, αυτή η χαρά δεν κράτησε πολύ, γιατί τελείωσε επίσημα τώρα. Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν όταν ο Niall δεν συνεχάρη τη Hailee για τα γενέθλιά της στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό ήταν ιδιαίτερα αισθητό γιατί το 2016 ο Niall συνεχάρη τον καλό του τότε φίλο με έναν πολύ αξιαγάπητο τρόπο.

Πολλοί λένε επίσης ότι οι δύο χώρισαν πριν από μήνες. Αλλά μάλλον ήθελαν να το κρατήσουν λίγο μυστικό. Ο κύριος λόγος του χωρισμού ήταν το υπερπλήρες πρόγραμμα της Χάιλι.

Η Hailee τράβηξε μια φωτογραφία της με αυτό το μπλουζάκι στα μέσα του περασμένου έτους

υπέροχο μπλουζάκι για τους Niall Horan και Hailee Steinfeld

Η Hailee δεν είχε αρκετό χρόνο για αυτή τη σχέση 

Μια πολύ καλή εικόνα της Hailee Steinfeld

Ο Niall Horan κάνει επίσης τη δική του ζωή

Ο Niall Horan μια υπέροχη πορτραίτη

Φέτος ο Niall Horan δεν συνεχάρη τη Hailee Steinfeld για τα γενέθλιά της 

Ο Niall Horan και η Hailee Steinfeld εν μέσω εκδήλωσης