Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει μια συνηθισμένη παμπ στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Αγγλία και Τσεχία επισκέφτηκε. Wantedθελε να συμβάλει πολλαπλά σε κοινωνικούς όρους. Από τη μία πλευρά, ήθελε να έρθει πιο κοντά με τους συνηθισμένους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας. Συζήτησε όμως και το θέμα της ψυχικής υγείας με τους θαυμαστές του.

Τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ Μίντλετον είναι κοινωνικά δεσμευμένοι

η καίτη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί

Μια μεγάλη πρωτοβουλία από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι

Τα δύο αδέλφια πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι θέλουν να ξεκινήσουν μαζί μια πρωτοβουλία ψυχικής υγείας. Είχε τον τίτλο «Τα κεφάλια μαζί». Μέσα σε αυτό, οι απλοί άνθρωποι ενθαρρύνονται να μιλούν πιο συχνά και πιο ανοιχτά για αυτό το θέμα.

  Μια άλλη παρόμοια πρωτοβουλία έληξε πρόσφατα. Ονομάστηκε ξανά “Heads up”. Η ιδέα ήταν παρόμοια με εκείνη του «Heads Together», αλλά απευθυνόταν περισσότερο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Και οι δύο είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου

μπύρα και άλλα προϊόντα πρίγκιπας Γουίλιαμ

Η δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δημοσιοποίησε τη δική του πρωτοβουλία μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Με τα δικά του λόγια, ο καθένας θα πρέπει να αισθάνεται άνετα να μιλά για τη δική του ψυχική υγεία. Αυτό πρέπει να είναι εξίσου συνηθισμένο με το να μιλάμε για ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην παμπ. Έκανε αυτή τη δήλωση στο Twitter. Επιπλέον, εικόνες του πρίγκιπα William εμφανίστηκαν στην παμπ όπου μιλούσε με τους θαυμαστές.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν επίσης εκεί 

οπαδοί και προπονητής πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν επίσης εκεί

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν μόνος σε αυτήν την πρωτοβουλία. Τον συνόδευε ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Επιπλέον, μερικοί από τους μεγαλύτερους οπαδούς του συλλόγου τους έχουν δώσει προσωπική υποστήριξη. Οι περισσότεροι θαυμαστές έχουν ήδη περάσει δύσκολες στιγμές και έχουν λάβει υποστήριξη από τον πρίγκιπα και άλλους διάσημους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όλοι μαζί έχουν τονίσει πόσο απίστευτα σημαντικό είναι για τους άντρες να μιλούν για τη λογική τους.

Σύμφωνα με τον William, θα πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία

πρίγκιπας Γουίλιαμ - όλοι στο ίδιο τραπέζι

Η βασιλική οικογένεια ζητά κοινωνική δέσμευση

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για μια νέα πρωτοβουλία της βασιλικής οικογένειας. Μπορείτε να συμμετάσχετε για δύο έως τέσσερις ώρες την εβδομάδα σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα που στοχεύει στην ψυχική υγεία. Στο πλαίσιο αυτού, παρέχονται συμβουλές για άτομα που χρειάζονται επείγουσα υποστήριξη σε αυτό το θέμα.

Κάποιοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που θεραπεύθηκαν ήταν επίσης εκεί 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλάει σωστά

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προσπαθούν να είναι πρότυπα με κάθε τρόπο 

ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με την Κέιτ Μίντλετον

Υπήρχε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

εμφάνιση από τον πρίγκιπα του ποδοσφαίρου Γουίλιαμ