Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν ένας επικίνδυνος εθισμός – ακόμη χειρότερα από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά! Αυτή η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει πολύ δημοφιλής τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται ότι λαμβάνεται αρκετά σοβαρά από πολλούς. Θα θέλατε να μάθετε τι άλλο είπε σχετικά με τη χρήση αυτών των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας; Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε το πιο σημαντικό από αυτά στις επόμενες γραμμές.

Το αριστοκρατικό ζευγάρι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα με θετικό τρόπο

Meghan Markle Prince Harry

Αυτό που είναι πιο επικίνδυνο σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι?

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για το πώς χάνουμε τον χρόνο μας παίζοντας διάφορα παιχνίδια και άλλες εθιστικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Τόνισε ιδιαίτερα τον αρνητικό αντίκτυπο που είχαν τα κοινωνικά μέσα στα παιδιά. Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ακόμη πιο επικίνδυνα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ειδικά για τη νέα γενιά.

Ως πειρασμός, θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να ξεπεραστούν από οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εθισμός σε αυτόν τον τύπο διαδικτυακής δραστηριότητας εξακολουθεί να θεωρείται φυσιολογικός. Δεν αναφέρεται αρκετά για την αρνητική ψυχολογική επίδραση αυτού.

Ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε τη ζημιά που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα

ο πρίγκιπας Χάρι σε επίσημη συνέντευξη

Ο νέος λογαριασμός στο Instagram

Η προειδοποίηση ήρθε πάνω τους κοινή ιστοσελίδα Instagram από αυτόν και τη Μέγκαν Μαρκλ. Προφανώς ήθελε να χρησιμοποιήσει ο ίδιος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει πώς μπορεί να μας βοηθήσει. Μαζί με τη Meghan Markle, έχουν πρόσφατα ένα προφίλ στο Instagram. Από εκεί, θέλουν να διαδώσουν ειδήσεις για τη ζωή τους και επίσης να μοιραστούν χρήσιμα μηνύματα όπως αυτό για τους απογόνους τους. Έχουν ανακοινώσει τη φιλανθρωπία και την κοινωνική δέσμευσή τους ως επίκεντρο. Το προφίλ του Instagram έχει ήδη φτάσει σε ρεκόρ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν τώρα περίπου 1 εκατομμύριο ακόλουθους και έχουν φτάσει σε αυτόν τον αριθμό γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλοτε στο Instagram.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας θέλουν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για τη φιλανθρωπία τους

Η Μέγκαν Μακρλ και ο πρίγκιπας Χάρι γελούν

Η εμπειρία της Meghan Markle

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε το δικό της προφίλ στο Instagram πριν ξεκινήσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτό ήταν αφιερωμένο στο θέμα του τρόπου ζωής και της ένδυσης. Η εξάρτηση από τα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα επίκαιρη και για εκείνη. Εσείς οι ίδιοι νιώθετε πολύ πιο ελεύθεροι χωρίς τα προφίλ σας εκεί!

Το στενό κοινωνικό τμήμα είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι

εκτυπώστε μαζί τον Χάρι Μέγκνα Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι έγκυος αυτή τη στιγμή, έχει εξίσου μεγάλη εμπειρία με κοινωνικές εργασίες

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι χρησιμοποιεί τη διασημότητα του για να προωθήσει κοινωνικές πρωτοβουλίες

ο πρίγκιπας Χάρι Ομπάμα μαζί