Εδώ και αρκετό καιρό έψαχναν για αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του πράκτορα 007, δηλαδή του Τζέιμς Μποντ, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εικασίες για το όνομα του ηθοποιού Μάικλ Φασμπέντερ. Θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Θα ήταν ο δεύτερος ηθοποιός με ιρλανδικές ρίζες που επιλέχθηκε για το ρόλο. Πριν από τον Fassbender, ο Pierce Brosnan επιλέχθηκε επίσης για διάσημο πράκτορα 007.

Ο ηθοποιός Michael Fassbender είναι μισός Γερμανός …

Jamea Bond - γοητευτικό χαμόγελο

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Μόνο εδώ και λίγες μέρες είναι σίγουρο ότι ο Μάικλ Φασμπέντερ θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ. Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά άλλα ονόματα έχουν εικαστεί για αυτόν τον ρόλο. Εδώ είναι μερικά από αυτά: Ο Idris Elba ήταν μια επιλογή και λέγεται ότι ήταν το αγαπημένο. Λέγεται ότι έχει ακυρώσει το ρόλο αρκετές φορές εκ των προτέρων.

  Επιπλέον, ο Damian Lewis, γνωστός από τη σειρά “Homeland”, ήταν επίσης με μια ευκαιρία. Ο Chris Hemsworth, ο ηθοποιός που γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 1983, θα μπορούσε επίσης να επιλεγεί. Λέγεται ότι εκτός από αυτούς τους ηθοποιούς υπήρχαν πάνω από 20 άλλοι στη λίστα των υποψηφίων.

Οι ιρλανδικές του ρίζες σχολιάζονται ιδιαίτερα καλά

Κοστούμι ηθοποιού Jamea Bond

Περισσότερα για τον Μάικλ Φασμπέντερ

Ο Μάικλ Φασμπέντερ γεννήθηκε το 1977 και η μητέρα του κατάγεται από την Ιρλανδία. Ο πατέρας του, από την άλλη πλευρά, είναι Γερμανός. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ιρλανδία, έχει γίνει γνωστός για πολλούς διαφορετικούς ρόλους τις τελευταίες δεκαετίες. Η μητέρα του πιστεύεται ότι είναι η διάδοχος του διάσημου Ιρλανδού επαναστάτη Μάικλ Κόλινς. Ο Michael Fassbnder έχει ήδη εμφανιστεί στις ταινίες του Steven Spielberg και σε ευρωπαϊκές κινηματογραφικές παραγωγές όπως αυτή του Γάλλου σκηνοθέτη Francois Ozon. Έχει προταθεί αρκετές φορές για Όσκαρ. Μεταξύ άλλων, έχει επίσης εμπειρία σε Είδος δράσης  κυρίως μέσω των παραγωγών X-Men.

Σως ο Φασμπέντερ να είναι διάδοχος του Ιρλανδού επαναστάτη Μάικλ Κόλινς

Ηθοποιός ιδέα φεγγάρι Jamea Bond

Σκηνή από την ταινία Μάκβεθ με τον Φασμπέντερ 

ΜΑΚΒΕΘ

Εικόνες από την ταινία X-Men 

ηθοποιός Τζέιμς Μποντ στο x man

Τώρα είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα εμφανιστεί στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

james bond - πρόσωπο για τη νέα ταινία - νέο