Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι τώρα 42 ετών και η φροντίδα κατά της γήρανσης είναι φυσικά ένα πολύ επίκαιρο ζήτημα για αυτήν. Ειδικά σε αυτή τη μεταβατική ηλικία, στην οποία μπορείς να μοιάζεις με 30 με καλή φροντίδα, αλλά να μοιάζεις με 50 με φτωχότερη φροντίδα, σε πιάνει πανικός. Το θέμα είναι προφανώς τόσο επίκαιρο για τον Μπέκαμ που είχε φτιάξει τη δική της υπερ-ακριβή αντιγηραντική κρέμα. Όπως αποδείχθηκε, ήταν φτιαγμένη από το δικό της αίμα. Η τιμή αυτής της κρέμας προσώπου είναι περίπου 1200.

Η Victoria Backham δίνει μεγάλη σημασία στη νεαρή της εμφάνιση

Βικτόρια Μπέκαμ τρέχουσα ιδέα προσώπου

Ο κατασκευαστής της κρέμας προσώπου

Ο κατασκευαστής αυτής της ειδικής αντιγηραντικής κρέμας προσώπου ονομάζεται Dr. Καταιγίδα. Τα δημιούργησε με βάση το αίμα του αστέρα γιατί θέλει να χρησιμοποιήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες των δικών τους κυττάρων. Σύμφωνα με τη Βικτώρια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πραγματικά καταπραϋντική μάσκα προσώπου.

Η εμπειρία της ίδιας της Victoria Beckham με αυτό το νέο προϊόν φαίνεται να είναι πολύ θετική για πρώτη φορά. Η αντιγηραντική κρέμα φαίνεται να λειτουργεί τέλεια κατά της φλεγμονής και να αναγεννά ιδανικά το πρόσωπο. Οι θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης αστειεύονται ότι το νέο προϊόν κατά της γήρανσης έχει “στυλ βαμπίρ”.

Το χτένισμα και άλλα μέσα έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το Spice Girl νεανικό

miltary outfit Βικτόρια Μπέκαμ

Παρ ‘όλα αυτά, ο σούπερ σταρ φαίνεται πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Πρέπει να ειπωθεί, ωστόσο, ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη εμπειρία της Βικτώριας. Η Βικτόρια Μπέκαμ βρίσκεται ακόμη στην περίοδο δοκιμής και τα θετικά αποτελέσματα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθούν με περαιτέρω χρήση. Όχι μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ πειραματίζεται με τα πρωτότυπα και κάπως απογοητευτικά προϊόντα της Δρ. Καταιγίδα. Τα εφαρμόζει επίσης στο δέρμα των δικών της παιδιών. Η εικόνα με την κόρη της – Χάρπερ, η οποία είναι 7 ετών, έχει ήδη δημοσιεύσει τον Μπέκαμ.

Η Victoria Beckham σε μια νεανική στρατιωτική εμφάνιση

Βικτόρια Μπέκαμ σε πλήρες μέγεθος

Καιρός για τη νέα περιοδεία των Spice Girls

Αυτά τα πειράματα ομορφιάς, τα οποία είναι πιθανώς λίγο πολύ δραστικά, μπορεί να έχουν πολλές αιτίες. Perhapsσως αυτό να σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την υποτιθέμενη επερχόμενη περιοδεία των Spice Girls 2019. Η Ginger Spice Geri Horner τελικά αστειεύτηκε ότι η Victoria Beckham θα παρευρεθεί. Είτε πρόκειται για χιούμορ είτε για αλήθεια, η Βικτόρια Μπέκαμ χρειάζεται καλή αυτοεκτίμηση για να το αντιμετωπίσει. Η κρέμα κατά της γήρανσης σίγουρα θα τη βοηθήσει σε αυτό.

Το βίντεο που ανακοινώνει την περιοδεία των Spice Girls 2019

Η Βικτόρια σε μία από τις πολλές διαφημιστικές πινακίδες που έφτιαξε

Πορτρέτο της Βικτόρια Μπέκαμ σε ροζ και κόκκινο χρώμα

Μία από τις πολλές εμφανίσεις στα αστέρια της Βικτόρια Μπέκαμ

Βικτόρια Μπέκαμ υπέροχο φόρεμα

Βικτώρια κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής εμφάνισης

καλοκαιρινό ντύσιμο Βικτόρια Μπέκαμ

Αν η Βικτώρια φαίνεται τόσο καλή λόγω της νέας κρέμας?

Βικτόρια Μπέκαμ μπροστά σε μια νέα διαφήμιση