Η ενασχόληση με την πολιτική και τη φιλανθρωπία μπορεί να συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό στυλ μόδας. Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας το απέδειξε όταν συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Φρειδερίκο σε μια επίσκεψη στην Πολωνία. Εκεί το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αντρέι Ντούντα και τη σύζυγό του Αγκάτα. Η Μαίρη της Δανίας και η Φρειδερίκη έχουν παρακολουθήσει αρκετές εκδηλώσεις στην όμορφη πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Κόκκινο βελούδο – θυμίζει παραδοσιακά βασιλικά ρούχα και όμως μπορεί να δείχνει μοντέρνο ταυτόχρονα

Μαρία Δανία πρίγκιπας Δανία αστέρια και βασιλικοί

Το πρόγραμμα του Frederik και της πριγκίπισσας Mary της Δανίας

Αρχικά, οι δυο τους συμμετείχαν σε τελετή κατάθεσης στεφάνων στον τάφο του άγνωστου στρατιώτη. Κατά συνέπεια, η επίσκεψή της αφορούσε την υγεία. Η Μαίρη συμμετείχε σε μια συζήτηση αφιερωμένη στην καταπολέμηση του διαβήτη. Η επίσκεψη του ευγενούς ζεύγους από τη Δανία σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπίπτει επίσης με την εκατονταετηρίδα της αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Δανίας και Πολωνίας.

Η πριγκίπισσα Μαίρη και ο Φρέντερικ της Δανίας ήταν στο VIP κουτί κατά τη διάρκεια επίσημης συναυλίας με την ευκαιρία.

Το μακρύ παλτό της πριγκίπισσας Μαρίας της Δανίας δείχνει ένα μοντέρνο ουδέτερο χρώμα

mary Δανία πριγκίπισσα Mary Πολωνία ειδήσεις διασημοτήτων

Τα ρούχα της πριγκίπισσας Μαρίας

Τόσο για το πραγματικό περιεχόμενο της επίσκεψης και τώρα πίσω στη γυναικεία μόδα και την ευγενή ερμηνεία της πριγκίπισσας Μαρίας. Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις, φορούσε κλασικά ρούχα, τα οποία, όμως, έμοιαζαν επίκαιρα λόγω λεπτομερειών που δεν ήταν εμφανείς με την πρώτη ματιά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που είναι “in” αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικής μόδας για γυναίκες!

Το κόψιμο αυτού του φορέματος βρίσκει την ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου

mary danmark celebrity ειδήσεις μόδας γυναίκες

Στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, η Μαίρη φορούσε μια φούστα μέχρι το γόνατο, λεπτή εφαρμογή και μια μπλούζα πόλο με λευκά και φυτικά prints. Οι τελευταίες εμφανίστηκαν λεπτές λόγω του γραφικού τους χαρακτήρα, αλλά εξακολουθούσαν να φαίνονται ζωντανές χάρη στα έντονα χρώματα. Τα άνετα υφάσματα προσαρμόστηκαν ιδανικά στη φιγούρα της πριγκίπισσας Μαρίας και ταυτόχρονα της έδωσαν ελευθερία κινήσεων. Αυτός ο τύπος υφάσματος είναι επίσης μια από τις πιο σημαντικές τάσεις στη μόδα αυτή τη στιγμή. Το ντύσιμο προσαρμόστηκε στον δροσερό καιρό της Βαρσοβίας και στον επίσημο χαρακτήρα της εκδήλωσης με ένα μακρύ παλτό. Αυτή και η φούστα έγιναν σε ένα πολύ μοντέρνο γαλάζιο χρώμα. Και τα δύο ρούχα εμφανίζονται κλασικά όσον αφορά το κόψιμο, αλλά ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις με την παιχνιδιάρικη ασύμμετρη τοποθέτηση των τσεπών.

Οι τσέπες του μπλε παλτό της πριγκίπισσας δείχνουν μια ασύμμετρη διάταξη

τάσεις της μόδας κυρίες krno πριγκίπισσα Μαρία πολιτική Μαρία Δανία

Για τη συναυλία με αφορμή τα 100 χρόνια από την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων Πολωνίας-Δανίας, η πριγκίπισσα Μαίρη φόρεσε ένα φόρεμα από κόκκινο βελούδο υψηλής ποιότητας. Αναγνώρισε λοιπόν σαφώς την ευγενή της θέση και τη θέληση να ακολουθήσει και να συνεχίσει τις αιώνες βασιλικές παραδόσεις. Το κόψιμο ήταν ένα μοντέρνο αντίγραφο παραδοσιακών ευγενών φορεμάτων.

Η μπλούζα πόλο είναι όλη η οργή χάρη στο άνετο ύφασμα που προσαρμόζεται στο σώμα

πρίγκιπας διπλωματία mary δανία κορώνα πριγκίπισσα Mary

Είναι ακριβώς αυτοί οι τύποι μοτίβων φυτών που είναι επίκαιροι στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο

mary Δανία πολιτική φιλανθρωπία στέμμα πριγκίπισσα Mary